dinsdag 5 februari 2013

Pay It Forward

Vandaag kreeg ik mijn Pay It Forward van Vera.
Wow wat een bijzondere PIF, een engelen PIF :D.

Het was al een feestje om de envelop uit te pakken en te genieten van al dat moois dat Vera voor me gemaakt heeft. De engelenkaarten zijn prachtig, ze schreef al dat ze twee blanco kaarten erbij had gedaan, wellicht voor Postcrossing...maar ik geloof niet dat me dat gaat lukken, die reproduktie van een oude kaart is echt heel bijzonder.
Het stempeltje heb ik al uitgeprobeerd en de gehaakte engelen boekenlegger en het gehaakte hart (sleutelhanger) zijn ook beide heel mooi. Wellicht eindigen die niet in een boek/aan sleutels, maar in mijn dromenvanger ;) of in mijn engelentak... Nogmaals dankjewel Vera voor je prachtige PIF kado.


Natuurlijk wil ik dit project doorzetten, want dat is toch wel een van de voorwaarden die bij het Pay It Forward principe horen. Bedanken door het door te geven.

Volgens wikipedia staat de uitdrukking "pay it forward" voor het concept waarbij een goede daad beloond wordt door deze weer door te geven aan anderen.
Mooi toch!?

De eerste 5 personen die onder dit berichtje een reactie achterlaten, worden vóór 25 april 2013 (dé internationale Pay It Forward dag), door mij verrast met een handgemaakte verrassing.
Als dank geef jij weer 5 anderen iets moois wat jij voor hen maakt.
Het gaat niet om grote, dure of ingewikkelde dingen.
Het gaat om de liefde & aandacht waarmee het gemaakt is en het gebaar dat jij ermee maakt naar anderen.

Doe je mee? Leuk!
Laat in je reactie hier beneden duidelijk weten dat je meedoet en stuur me meteen een mailtje 365dagencreatief(apestaartje)gmail.com

Ik begrijp dat in 2012 al veel mensen hebben meegedaan aan de PIF's die in blogland gaande zijn, maar wellicht zijn er altijd wel mensen die nog niet hebben meegedaan.


Warme creatieve groetjes van Susan

22 opmerkingen:

 1. Oh ja er zijn vandaag al 4 verjaardagskaarten/enveloppen binnengekomen, dankjewel Vera, Janina, Jenneke en volgens mij ook dankjewel aan Hester ;).
  Ik dacht al hey die wonen bij elkaar in de buurt, zouden ze dat van elkaar weten (ongeveer dezelfde postcode achterop de envelop ;)), maar zit er dik in dat die andere van Hester is hihihi.
  Ik zei tegen Nicky dat er al verjaardagspost was zonder aan haar te laten zien en vroeg of ze die nu al wilde of pas op haar verjaardag. Ze wilde het laatste, eigenlijk ook wel leuk dat ze lekker wil wachten tot op haar verjaardag. Wat zal ze verrast zijn met zoveel post :). Opa stuurde ook al post! Morgen ga ik ook een kaartje schrijven.
  Dankjewel alvast aan alle lieverds die een kaartje sturen, ik verheug me al op haar reactie! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik voel gewoon de verjaardags-spanning voor haar. Mijn kaartje is ook vanmiddag op de post gegaan, dus dan heb je die hopelijk morgen ook nog even te onderscheppen :D

   Verwijderen
  2. Hihi ik denk dat ik meer verjaardags spanning voel dan haar hihihi. In ieder geval op postgebied, zij weet alleen dat er verjaardagspost is, maar zeker weten dat ze een enkele kaart verwacht zoals andere jaren ;).

   Verwijderen
 2. Mooi engelpakketje van Vera!
  ennuh... ik doe heel graag mee met de PIF

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk dat je meedoet! Altijd maar afwachten hè omdat er zoveel PIF projectjes vorig jaar hebben gelopen. Ik had me ook bij eentje opgegeven, maar nooit wat gehoord of gekregen. Vandaar toen het nieuwe jaar begonnen was me bij Vera opgegeven :). En wow die heeft me verrast!

   Verwijderen
 3. leuk !! ik doe em morgen op de post :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh vol verwachting klopt mijn hart om al die verjaardagspost voor mijn dochter :). Knuff!

   Verwijderen
 4. Ik sla jouw PiF ook even over, omdat ik al aan een paar andere meedoe. En mijn laatste is niet eens 'vol' gekomen. :-(
  Misschien dat er later weer meer animo is. Want het is toch een leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Ria dat kan ik volledig begrijpen, het is ook allemaal een beetje veel van het goede. Maar al krijg ik maar bijvoorbeeld 3 mensen die meedoen dan is hij toch gelukt. Bij eentje ook al ;). Het gaat om het rimpeleffecf!
   En daar heb jij al voor gezorgd! Knuff!

   Verwijderen
 5. ja klopt die van sissie kan ook aangekomen zijn hihihi
  lieffie ik doe niet mee met de pif....komt misschien een tijd dat ik wel ergens mee ga doen...maar nu even niet.....en dat is niet voor jou meis

  lieve groet jenneke

  prachtige zichtbare post hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh lieverd dat weet ik toch dat het niet om mij is. Gekkie! ;).
   Ja prachtige spulletjes! Knuff!

   Verwijderen
 6. Zie je ... er is zelfs een pay it forward dag, haha, maar geen post-dag. Maar bij jou is het volgens mij elke dag post-dag! Ik sla over, ben even te druk met van alles, maar wel een leuk idee!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Lien geen enkel probleem! Ennuh heb gisterenavond nog een berichtje bij je achtergelaten dat er dus wel een internationale postdag bestaat: 9 oktober!
   Knuff!

   http://www.fijnedagvan.nl/info/index.php?id=142

   Wat: De Internationale Dag van de Post, Internationale (Wereld) Post Dag, International (World) Post Day, International (World) Mail Day, International (World) Day of Post/Mail.
   Wanneer: Op 9 oktober ieder jaar, om de oprichting van de Universal Postal Union te vieren.
   Wie: Door de Universal Postal Union, in samenwerking met Unesco. Dat maakt dit dus een VN-Dag.
   Waarom: Omdat post krijgen niet alleen leuk, maar ook belangrijk is!

   Verwijderen
 7. yep die zal gister zijn aangekomen zijn de post voor Nicky.
  Ik hoop dat er veel post binnen valt voor haar.
  Jij hebt ook zeer leuke post gehad.
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Hester ja zo leuk en lief van jullie. Ik verheug me zelf ook al op al die kaartjes in die mooie enveloppen. Die van Vera kon ik al zien, dat is een hele vrolijke ;). Knuff!

   Verwijderen
 8. Mag je ook meedoen als je eigenlijk net al meegedaan (en doorgegeven) hebt? :) Want als dat mag dan doe ik graag mee aan jouw PIF en zet ik hem ook gewoon nog een keer door op mijn blog. Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat mag van mij hoor en zekers weten dat het om het rimpeleffect gaat wat we allemaal creëeren ;).
   Dan doen we al een beetje door allemaal met elkaar te swappen, snailmailen etc. Maar het gaat natuurlijk bij pay it forward erom dat je niet diegene wat stuurt waar je iets van gekregen hebt, maar het doorgeeft.
   Wie heeft bedacht dat het er 5 moeten zijn hier op de blogs weet ik niet. Ik had al eerst willen schrijven dat ik 3 mensen ga verrassen. Maar ja wilde geen spelbreker zijn in blogland hihihi. Ik zie wel hoe het loopt, anders verras ik een familielid en vraag om het door te geven ;). Knuff!

   Nummer 2!

   Verwijderen
 9. Oi... Wat jammer dat 't nu te druk is met andere dingen in m'n leventje... Ik pas dus ook even, al vind ik het PIF principe & jouw eigen PIF wel een heel leuk initiatief! Heel veel succes dan maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik lees je blog nu pas en dacht: "Nou, er zijn zoveel reacties er zijn er vast al 5 die gereageerd hebben". Maar dat valt mee. Ik doe graag mee. Ik heb nog nooit meegedaan met een PIF, maar lijkt mij leuk. Spannend. Is het dan de bedoeling dat ik ook vóór 25 april weer 5 mensen blij maak?
  Ik ga je zo mijn adres sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nummer 3 voor mijn PIF en bij deze besluit ik dat ik het hierbij laat en voor deze 3 dames een PIF maak. Ik heb het veel te druk met vanalles en nog wat.

   Oops ik ben me toch een mooie. Ik ben eens terug aan het lezen door mijn blogposts van wie ik allemaal post heb gekregen en ik nog post beloofd heb.
   Ik heb jou al de hele tijd in gedachten met de PIF en Tante Jannie, maar ben die Kim helemaal vergeten.
   Goed van me dat ik nog eens even terug lees ;).

   Bij deze is de PIF gesloten, ik vind drie deelnemers genoeg :D.
   Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 11. Leuk, leuk!!! Veel succes met je eigen PIF Susan!!! Maar volgens mij komt dat wel goed, als ik zo de reacties hierboven lees.

  Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...