vrijdag 22 februari 2013

Leuke Post verstuurd én ontvangen

Vandaag verstuurde ik weer leuke post én kreeg ik ook weer leuke post op de deurmat.
Gisteren kreeg ik trouwens ook nog leuke post van Syl, ze heeft een ruilpagina en daar zag ik toch iets leuks en bofkont dat ik ben, ik melde me als eerste :).
Ze stuurde me het zomerboek van Heleen van Rooyen op samen met een lief kaartje. Binnenkort komt ook wat richting jou lieverd!

Vandaag deed ik dan eindelijk de Postcrossingkaart op de bus die ik eergisteren maakte en ik schreef nog een verjaardagskaart in schoolschrift (ships vergeten een foto van te maken) voor Ingthings en ik maakte nog een leuk flopje voor een jarige jet.

En ik werd vandaag verrast met een paar gezellige enveloppen. Eentje is van de swap met Emmel, ze wilde graag het blinde hertje van me overnemen (de stempel die ik te enthousiast verprutste toen ik eentje voor Moos aan het maken was) en ik kreeg een bomvolle envelop met leuks terug. Met mooi blauw lint en biasband. Mooie kaarten om te versturen óf te bewaren ;) Prachtige engelenvleugels (de vleugels hangen al in mijn engelentak!!) en met een lettertang maakte ze enkele woorden voor me (hihi susangel :)). Dankjewel Emmel voor je lieve swap :D.

Ook kreeg ik verrassingspost van Hester, met de stempelafdruk van de ster stempel die Prutselz voor haar maakte. Leuwk! Thanks lieverd :D.
Ze maakte me een boekenlegger en ik kreeg rozenblaadjes en een mooie spreuk.

En last but not least kreeg ik post via het uitwisselingsproject Dream Make Share van Dinah. Ze maakte wel een hele bijzondere tak voor me uhm voor een potlood bedoel ik ;) en een lief notitieboekje en natuurlijk een leuke kaart. Oh wat is dat toch leuk om mee te doen en door andere blogsters die je soms helemaal niet kent verrast te worden.

Naar aanleiding van mijn tweede envelop die ik onlangs deelde kreeg ik een hele lieve mail van Angelique, heel leuk om zo toch even te horen hoe mijn post van het dream make share project is ontvangen.

Dankjewel nog voor alle lieve reacties op mijn blogpost van gisteren.
Warme creatieve groetjes van Susan

17 opmerkingen:

 1. oeiiii wat een heerlijke post zeg, genietze
  xe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat is het toch lekker om post te ontvangen hè ! Is ie al uit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee lieverd zo snel ben ik nu ook weer niet...maar ben al heel ver gevorderd en geloof me dat is knap voor mijn doen ;). Knuff!

   Verwijderen
 3. Ziet er allemaal heel gezellig uit.
  Kun je weer lekker aan de gang toch?
  Een fijn weekeinde.
  groetjes,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. AH, jij bent ook zo lekker verwend. Ik kreeg ook zo'n lieve post van Hester, zomaar wat is dat heerlijk he.

  En je ruilactie is heel leuk. Top dat boek. geniet er maar van.

  groetjes saskia en een fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bofferd!!

  Heel fijn weekend en lieve groetjes,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk al die post, hier heeft de brievenbus ook steeds vaker iets leuks voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Owww je bent ook heerlijk in de watten gelegd zeg.
  Fijn , geniet er maar van ♥
  Knuff en groetjes Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die postbode bij jou in de straat moet toch wel blij zijn met jou. Heeft hij/zij tenminste nog het idee dat hij/zij meer kan rond brengen dan alleen reclame.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ja ik was te laat voor het zomerboek, haha.... het is je van harte gegund. Laat de zon nu maar gaan schijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel lieverd voor al jullie lieve en leuke reacties, ja de postbode vind het geloof ik wel heel leuk om al die vrolijke post hier door de brievenbus te deponeren ;). Gisteren kreeg ik weer een prachtige envelop van onze lieve tante jannie. Maar die heb ik wel heel snel gered van de deurmat waar een natte dweil op ligt ivm de sneeuw die hier weer talrijk gevallen is. Warme groetjes en knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat je het leuk vind. En ik ben niet de enige zie ik die je iets gestuurd heeft, leuk joh al die verassingen door de brievenbus. Ik vond het erg leuk om mee te doen met dream-make-share. ga ik zeker nog eens doen, maar nu ff niet want ben druk met de kast ;-)

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een lieve fijne post! En het is nog niet 'op' hoor. Vandaag of morgen zal er als het goed is nog iets aan komen. ;) Wel vreemd, ik weet toch zeker dat PostNL een tijdje geleden bekend maakte dat ze geen post meer op maandag gingen bezorgen maar sindsdien krijg ik juist soms op maandag ineens post in de bus.(terwijl dat eerst niet het geval was haha) Nou maak er een mooie week van! Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...