zaterdag 3 mei 2014

Kringloop geluk

Vandaag weer eens naar de kringloop geweest en ja hoor ik heb weer kringloop gelukjes te delen. 
Manlief vroeg al gisteren of ik vroeg op wilde staan om naar een rommelmarkt te gaan of dat ik wilde uitslapen. 
Ja het was de bedoeling om uit te slapen, maar of ik dat kon ?? was maar de vraag. 


Niet dus, maar hij lag wel in diepe rust prinsheerlijk te snurken en dan ga ik hem echt niet wakker maken omdat ik zo nodig naar de rommelmarkt wil. 

Maar even langs de kringloop op zoek naar dekbedovertrekken (die bij de stof zouden staan die ik de afgelopen dagen heb staan snijden met mijn rolsnijder voor een nieuwe lapjesdeken) had ik wel op mijn verlanglijstje staan. 


Toevallig was een adres waar hij moest zijn voor een marktplaats aankoop op de weg naar de kringloop en konden we erna ook nog even doorrijden  om de geleende 'piraten' jas terug brengen bij Kitty. 


Zoals je kunt zien aan de eerste foto, passen die kleuren niet echt bij de uitgesneden vierkantjes. Nou ja ze passen er heus wel bij, maar ik had meer blauw, rood of geel in gedachten en niet weer rose ;). 


De eerste die ik zag was die met die hartjes en die heeft alle kleurtjes van de regenboog, maar zouden die passen in de afmetingen van mijn mal van plexiglas? 
Het gaat maar net en ze zullen niet in zijn geheel te zien zijn in de lapjesdeken...maar ze zijn wel cute <3. 

Deze twee zijn wel wat ik in gedachten had :). 

Tsja dit retro tafellaken kon ik niet laten liggen...en wie weet ga ik daar ook nog vierkantjes uit snijden. 

En deze heb ik een paar maanden of weken... geleden al eens met jullie gedeeld, die scoorde ik op een trödelmarkt in Duitsland. En nam ik alvast mee naar beneden om ook vierkantjes uit te snijden. 

Het zal nog wel even duren voordat ik een lapjesdeken met jullie kan delen, eerst nog heel wat lapjes snijden ;). Heb een fijn weekend!


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Ben je onlangs nog bij de kringloop in Brunssum geweest? Die is helemaal veranderd. De snuisterijen staan nu boven, ik vind het wel geslaagd! Ik was met dochterlief en die was aan het zeuren dat het er zo muf rook, haha, dus ik ga gauw nog eens alleen terug en dan lekker uitgebreid snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige dekbedhoes is dat, met die hartjes!!
  Ik ben heel benieuwd naar je eindresultaat...
  En, uitslapen? Helaas kan ik ook niet meer. Jammer is dat, he?
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Snij-ze! Ik wilde vanmo naar de kringloop sinds tijden maar vond het prachtig verf-weer dus....de kwast won :)
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo wat heerlijk weer a km dat kringloop geluk. Zo'n deken heb ik ook nog op mij verlanglijstje staan, maar dat zal wel even duren. Ik heb nog zo veel andere dingen op mijn verlanglijstje staan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat bloemetje op de 1e foto is leuheuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nou ben weer heel benieuwd, jouw projecten zijn groots te noemen :-) super

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee. Ik heb er ook een paar gemaakt. Ga je het met de hand doen (elk lapje om een kartonnen vriekantje) Of met de naaimachine?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij zal ondertussen wel vierkant ogen hebben van al die vierkantjes snijden. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat. En ik zou die hartjes er ook gewoon tussen doen hoor (beetje smokkelen misschien?)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...