zondag 11 mei 2014

Een middeleeuws/steampunk dagje Weert600

Zoals jullie allemaal wel weten regende het gisteren zo'n beetje de hele dag, vroeg in de ochtend hadden we hier in Zuid Limburg wat miezerregen maar  tegen het middaguur was het flink aan het gieten. 
We wilden naar Weert, een steampunk vriendin FairyIna, entertainer van Steampunk Objective had gevraagd of we ook kwamen, in steampunk stijl...


Oops op een normale zaterdag in een stadscentrum verkleed gaan rondlopen is zelfs voor mij een uitdaging. Maar okay wel een kans om mijn nieuwe corset aan te doen :), en ik kocht nog een mooie kanten top op marktplaats voor eronder...die wel nog moest aankomen per post...yess mooi op tijd :D. 


Máár de regen leek toch alles in het water te gooien. 
Dus ik maakte wat selfies om met jullie te delen.


's Morgens maakte ik nog een nieuwe ketting voor bij de outfit van onderdelen die ik kocht op de fantasy fair/Elfia én met tijgeroog kralen...ik wil toch altijd edelstenen kralen in mijn sieraden laten terug komen voor de power :). 
Heb er even mijn oorbellen en ringen bijgelegd die ik al eerder maakte. 

Maar toen ik manlief wakker maakte die rechtop in slaap was gevallen op de bank omdat ons uitstapje in het water viel, deed hij meteen zijn jas aan en was klaar om te gaan. 
Waarvan hier een foto ;). Whahaha

En wat ben ik blij dat we zijn gegaan (ik had vanwege het koude regen weer wel besloten om mijn kanten rok en leren jas niet aan te doen, maar gewoon in deze rok en mijn bruine winterse jas die wel dicht kan ;)). 

Er waren leuke middeleeuwse kramen, ik zag deze geweldige leren hoge hoed...oh hebben!
Ik heb maar niet gevraagd wat die kostte...een leren riem was al rond de vijftig euro...

Geweldige leren draken(maskers) op deze kraam (lederkostuums.nl)

En toen kwamen we aan bij de steampunk objective, ik zag FairyIna op een afstand die enthousiast naar ons zwaaide. Ze bleken net een fotoshoot te gaan doen en vroegen of we mee gingen.
 
Deze foto van Ezekiel was geen geposeerde hoor, maar ik zag hem zo staan toe kijken en vond dat een mooie shot ;). Wij mochten ook mee op de groepsfoto :D. Alleen zie ik nu dat mijn cowboyhoed wel erg laag stond. 


De fotograag vroeg nog op het einde van de shoot of er nog mensen waren die nog graag op de foto wilden...ja ikke met manlief!

Hij vroeg toen of ik mijn hoed wat hoger wilde opzetten ivm de schaduw...ik weet nog dat ik die heel bewust over mijn hoofd had getrokken ivm de sterke wind toen we van de molen waar we onze auto hadden geparkeerd over de brug liepen. 


Blij dat we zijn geweest en de gezellige sfeer van de vrolijke steampunk groep hebben mogen mee maken, nog gezellig even gekletst en geschuild voor een regenbui in hun tent. 
Samen met manlief ook nog door het centrum gelopen, ik was blij dat ik mijn cowboyhoed op had, want iedereen kijkt je natuurlijk aan als je daar verkleed rondloopt ;). 

Lieverds ik wens jullie een fijne zondag en voor de mama's onder ons een fijne moederdag! 
Ik had een gezellig moeder-dochter dagje afgelopen woensdag, ons shopping tripje naar Eindhoven. Heel gezellig, maar wel heel vermoeiend...vooral die Primark pfff. En ik ga binnenkort wel weer eens gezellig wat met mijn moeder doen ;). 

Woon je in de omgeving van Weert?Vandaag ook nog middeleeuws/steampunk feest in Weert: 

Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Die foto van jullie saampjes, MOOOOI die hoort in een steampunklijstje X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat zien jullie er toch weer mooi uit ,erg leuk je foto s

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's. Wat zien jullie er fantastisch uit. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha ja die primark is idd killing! De foto's zijn super gaaf geworden! Erg mooi. Ook die bruin tinten allemaal zo samen, cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooo zo te lezen tussen de buien Door een leuke dag gehad. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuke foto's! Vooral die laatste met je man, die zou ik echt inlijsten en boven je bed ophangen (of een andere prominente plaats)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk...en die foto's zijn top, Ziet eruit als een geslaagde dag..

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...