donderdag 29 mei 2014

Gek op bloemetjes

Ik ben gek op bloemetjes, nu heb ik eerlijk gezegd eigenlijk vrijwel nooit bloemen in huis staan. Maar vind bloemen dessins wel helemaal super, ik word er instant vrolijk van...wie niet?! Nou ja wij vrouwen dan :p. 

Ik was vandaag bij Moos op bezoek en zag haar 'recept' voor ook zo'n prachtige fleurige omslagdoek. http://moos-moosies.blogspot.nl/2014/05/het-recept-ehhhh-patroon-van-de.html
En kwam opeens weer op een idee dat ik al eerder had en daar heb ik jullie hulp voor nodig. 
Foto van Moosie ;). 

Haken is gewoonweg niet aan mij besteed...ik heb dat niet in de vingers zitten...maar ik vind het wel prachtig om te zien. 

Nu ben ik zelf inmiddels ook de gelukkige eigenaar van een prachtige omslagdoek. Ik besteld er eens eentje bij Ambela. 
Ze is echt prachtig en ik draag haar met veel plezier. http://ambelatoestanden.blogspot.nl/2014/01/brandweer-rood.html
Foto van bij Ambela :). 

Máár ik heb nog een omslagdoek...een knalroze...ja ik ben wel van de knalkleurtjes...ik kocht hem eens op marktplaats...


Maar ik mis nog wat meer kleur op deze omslagdoek. Wat vrolijke bloemetjes...en misschien ook wat blaadjes om aan de rand vast te maken. 

Maar daar heb ik jullie hulp voor nodig. 
Heb je nog wat gehaakte bloemetjes liggen en wil je ze wel kwijt? Dan zou ik het leuk vinden als je me er een paar opstuurt. 

Geen enorme hoeveelheden, gewoon een paar...zodat ik er een leuke vrolijke blogsters omslagdoek van kan gaan maken. 

Net zoals mijn vrolijke dromenvanger, waar allemaal creaties in hangen van lieve blogsters...die ik door de tijd heen kreeg. 

Ik zou het heel leuk vinden om er ook een super vrolijke omslagdoek van te maken. Dus vandaar dat ik het nu toch aan durf om de stoute schoenen aan te trekken. 

Deze laarsjes kocht ik gisteren bij de Aldi. Ik koop normaal nooit synthetische schoenen, maar ze lijken me wel leuk als regenlaarsjes voor op een Mini (classic mini cooper) meeting ipv rubberen laarzen ;). En ja ze zijn knalgroen :p. 

Lieverds heb een fijn lang weekend, ik ga eens wat doen...tot nu toe lekker lui in bed gelegen met manlief...hij is nu naar de garage en ik...Ik ga denkelijk verder met mijn lapjesdeken...of wie weet lekker aan de slag met vrolijke kraaltjes. We zullen het gaan zien ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

13 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's en ik vond het weer leuk om je blogje te lezen.
    Liefs sannie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wie weet neem ik een haaknaald en een knalkleurtje mee en een boekje hoe haak ik een bloemetje...Als het lukt dan is ie voor jou XXX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is lieff! Ik en de haaknaald zijn geen vriendjes, het levert mij alleen maar stress op en daarom heb ik besloten dat ik dat ook niet meer ga proberen...by the way hobbies genoeg ;). Dikke knuffels

      Verwijderen
  3. wat een leuke laarsjes, Aldi, jeetje! Meid ik kan niet echt haken, dus kan je niet helpen. Maar er zullen vast heel veel andere blogdames zijn die dat wel kunnen en vast wel een blommeke af willen staan! De dromenvanger is trouwens ook erg leuk zo met al die gekregen dingetjes. Fijn hoor. Ook even terug gelezen over je dankbare dinsdag. Fijn dat dingen een beetje op z'n plek vallen enzo. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja ik weet dat jij net als ik niet kan haken. Ja gaat vast goed komen met die bloemetjes ;). Ik geniet ook nog steeds van dat leuke gouden merula poppetje in mijn dromenvanger. Af en toe neem ik me de tijd om alle leuks in me op te nemen. Ja mooi is dat hè hoe het in het leven werkt. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Ik zal (bij thuiskomst) eens kijken of er nog bloemen over zijn. Ik denk dat ik nog wat gehaakte bloemetjes heb liggen op mijn kamer boven. Als ik ze beneden laat liggen gaat onze Amara er mee "poesballen", dus alle kleine haaksels worden ingepikt...
    Je laarsjes zijn prachtig! Veel beter dan kaplaarzen. Al vind ik de mijne met bloemen ook best acceptabel.
    En, nooit bloemen in huis? Had ik tot een jaar geledrn ook bijna nooit. Maar ik koop ze nu maar voor mezelf. Ik wordt er zo vrolijk van, bloemen in huis! Zelfs mijn man heeft de hint opgepikt en neemt soms bossen vol mee van de markt :)
    Ik heb een stapel stof voor je klaar liggen. Als ik thuis ben van het kamperen zal ik het opsturen. (Mail je even je adres?)
    X Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zal ff kijken ik heb vast wel voor je ,en super leuk die laarsjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke stofjes!! Ik heb ook eigenlijk nooit bloemen in huis, maar wel gek op bloemenprintjes!! Toch..vooral nu..al die wilde klapzrozen overal!! GEWELDIG MOOI!!!! Mijn droom tuin is een wilde bloementuin met heel veel klaprozen! :)En wat een vrolijke laarsjes!! Goed idee ipv kaplaarzen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoe kan ik dit bericht nu hebben gemist !? Ik ga eens kijken of ik nog ergens bloemen heb. En anders probeer ik ze ng even tussen de verhuisdozen door te maken. Heb je nog een deadline wanneer je ze binnen wil hebben? X Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb je oproepje gemist! Ben erg druk op dit moment, de tijd vliegt voorbij en kom niet toe aan blogjes lezen etc. etc. etc. Ik heb nog wel een paar gehaakte bloemetjes liggen en je adres heb ik ook, dus je zult binnenkort zeker wat ontvangen!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...