dinsdag 6 mei 2014

Dankbare dinsdag gepuzzel met leuke lapjes

Het is vandaag weer eens dankbare dinsdag, bijna vergeten totdat ik Els haar dankbare dinsdag blogpost zag http://dingendiefijnzijn.blogspot.com/2014/05/al-2-jaar-dankbaar.html 
Ze heeft by the way een give away en wil graag 200 volgers, dus neem eens even een kijkje op haar blog als je haar nog niet kent. 

Ik heb er gisteren al over gedacht om een blogpost te maken, maar manlief vroeg of ik mee ging naar vrienden en een blogpost in elkaar draaien lukte niet meer. 
Ik heb wel nog snel verder moeten puzzelen met 130 leuke lapjes voordat manlief thuis kwam want alles lag op de grond ;). 

Ik weet dat de foto niet echt duidelijk is, maar dat is ook de bedoeling ;), maar zo kun je wel zien hoe de lapjesdeken in wording er gaat uitzien, lekker vrolijk in ieder geval. 

Dankjewel voor al jullie leuke reacties op mijn vorige bericht, het is toch altijd weer leuk om al die lieve leuke reacties te lezen. 

Dit zijn de drie stapels lapjes die ik heb...die met de witte bloemetjes op blauwe achtergrond is dus de lapjesdeken in wording (130 lapjes in totaal van 16 x 16 cm)
De hoge stapel zijn de lapjes die ik de afgelopen dagen heb staan snijden (die ik dus ook in de lapjesdeken in wording heb gebruikt) en nee Mieke ik heb er gelukkig geen vierkante ogen van gekregen ;). 
En dan nog een stapeltje van lapjes die ik al eens eerder sneed voor de roze lapjesdeken. Er ligt een zonnig bloemetje bovenop welke ik uit die schattige dekbedovertrek sneed met al die hartjes. Zoals jullie kunnen zien kan ik nog wel even vooruit ;). 

Dankbaar was ik de afgelopen dagen weer met mijn handige man die me al eerder de plexiglas mal maakte zodat ik al die lapjes makkelijker uit kan snijden in plaats van knippen. De witte rondjes plakte ik er zelf onder, want door de bevestiging van het handvat is hij niet plat van onderen, nu wel dus ;). 

Ook weer dankbaar voor die mooie wolkenluchten als wolkenclub liefhebber. Gelukkig was het vanmiddag toen ik even in de stad was wel droog. Ik zag deze mooie stadsmuur :). Die buizen ervoor vond ik wel bij de afbeelding passen. 

Zondag waren we even op een rommelmarkt en maakte ik deze vlakbij. Oh ik kan toch zo genieten van oude auto's...oude Amerikanen :). 

Zo lieverds ik ga er weer vandoor, ik had vanmiddag vanalles in de planning staan (maar effe met manlief mee de stad in en daarna voor een hongerige man koken kwam er voor in de plaats ;))...ik moet hoognodig ramen gaan wassen want de schilders komen eraan :(. 
Als ik ergens niet van houd is als er vreemd werkvolk in huis is, ik ben erg op mijn privacy gesteld...maar de ramen worden van buiten geschilderd en blijkbaar moeten ze dan ook binnen zijn zie ik in onze buurt, pff...


Morgen staat trouwens een heel leuk uitstapje voor de deur, samen shoppen in Eindhoven met dochterlief. Nog voor haar verjaardag in februari, ze wilde graag wachten tot het bikini tijd was in de winkels, lees Primark ;). 
Dit was by the way de collage die ik destijds maakte...het wordt nu dan wel een woensdag ipv donderdag ;). 
Ik kijk nu al dankbaar uit naar een dagje quality time met mijn dochter :). 


Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

  1. Wat een leuke collage. Veel plezier in de Primark, het lijkt wel of iedereen uit m'n omgeving er deze week naartoe gaat, haha. Shop ze!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie wolken, mooie lapjes en nu quality time met je lieve dochter, enjoy XXX enne geen sorry hoor voor de markt! Dat je aan ons denkt vinden we al top. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig, je deken in wording!!
    Ooit, als ik eens tijd heb en al mijn projecten in wording en de geplande (en in mijn hoofd) projecten af heb, wil ik ook een keer zo'n deken maken.
    En ik hou ook zo ontzettend van die mooie oude auto's.... Zo prachtig om te zien en vaak in van die lieve kleurtjes.
    X Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldige lapjes allemaal, dat word echt fantastisch ,zo leuk ,lieve groet marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Altijd fijn zo'n qualitytime. Met die lapjes ga je nog vele mooie dingen toveren! Fijn dat je man zo'n mal maakte!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohhh mooi je lapjesdeken in spe....wat een werk gaat dat worden zeg!Die oldtimers zijn GAAAAF,tja het is dat ik geen miljonair ben en het er niet in zal zitten voordat ze geheel verdwenen zullen zijn in Cuba door de veranderingen daar,maar o.a om die gave auto's zou ik zoooooo graag ooit naar Cuba willen,maar goed alles wat ooit binnen de beurs ligt om op vakantie te gaan met t autootje tegenwoordig met studerende kinderen is ook mooi,maar als ik ECHT geld had....dan trekken mij de Latijns Amerikaanse landen toch het meeste...de sfeer,de muziek en de mensen...een en al vrolijkheid.Het zal wel afgeladen druk zijn morgen in Eindhoven bij 'onze'Primark!Ging vanmiddag even naar een mega grote Intratuin hier een gemeente verderop,waar ik ook werk en die is toch groot...en het was alsof je al bij de ingang naar binnen in de rij voor de kassa stond...mensen,mensen,mensen,karretjes,karretjes,karretjes...pfff hopelijk hebben jullie meer geluk morgen...have fun!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat wordt vast weer een mooie deken!
    Veel plezier met je dochter, het wordt vast een geslaagde dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je bent weer lekker bezig met lapjes. Mooi hoor, ik kan het namelijk niet met de naaimachine. Mooie collage had je gemaakt voor je dochter. Dat wordt vast heerlijk genieten. Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geweldig fijn en mooi weer allemaal!! Lekker genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die deken wordt zeker leuk en wat een mooie foto's met de wolken. Ik ben ook zo weg van Amerikanen. Zeker die hele dikke bakken, dan zeg ik altijd kijk een echte Conny auto :-D manlief weet San meteen genoeg. Haha

    En Geniet ze me je dochter. Leuke collage trouwens. X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...