donderdag 29 augustus 2013

Aan de puzzel en leuke post

Ja lieverds ik ga zo weer aan de puzzel, ik ben gisteren al aan het puzzelen geweest. Nee niet met puzzelstukjes, maar met kanten kleedjes ;). 

Jullie mogen even mee kijken, nee jullie krijgen niet de complete puzzel te zien maar wel een gedeelte, zo krijgen jullie toch een idee hoe de hele puzzel komt uit te zien :p. En zoals Maddy kan zien met bourdeau rode achtergrond ;). 


Zie je die met dat touwtje eraan in het midden? Die is van Moos, kreeg ik voor mijn verjaardag :). Het touwtje heb ik inmiddels wel verwijderd hoor en alle puzzelstukjes zijn inmiddels vastgelijmd...oh nee genaaid ;). 

Voor diegenen die nu pas een kijkje komen nemen en zich afvragen wat dit gaat worden, lees dan maar eens terug ;). 
Label Elf Fantasy Fair is wel handig erbij ( http://365dagencreatief.blogspot.nl/search/label/Elf%20Fantasy%20Fair ). 

Vandaag lag er weer eens een vrolijke envelop op de deurmat, ik wilde net de stad in gaan met mijn dochter om bruine kledingverf te kopen om het jasje dat ik zondag op de rommelmarkt scoorde een andere kleur te geven. Ik had Dylon verf gezien bij de Prijsmepper, een tinnetje voor een euro. 


Maar okay ik ben af aan het dwalen hihi, ik was bezig te schrijven over leuke post die ik echt effe moest openen, oh een waar feestje. 
Ik kreeg van Ivon die onlangs de Retro Give Away bij me won een bedankje, zo lief. Ik verwachte een kaartje en kreeg een hele envelop vol met postzegels (op de flop en ook in een flopje), veel gulden zegels zo leuk! Knoopjes in een lief envelopje, zelfs een zelfgemaakte! Volgens mij een kraanvogel à la Ingthings ;). En ik kreeg ook een fishie :). 
Dankjewel Ivon heel erg lief van je en jij kunt zo meedoen met Tante Jannie's Postkamer hoor, daar zullen ze heel blij zijn met je snailmail!

Als je het nog niet kent ga dan maar eens gauw kijken, het is hetzelfde als het Postcrossing principe. Je krijgt een adres, je stuurt leuke post en als de jouwe is aangekomen krijg je weer leuke post van iemand anders en zo gaat het maar door. 


Warme creatieve groetjes van Susan die nu weer gaat naaien en puzzelen...zoefff

14 opmerkingen:

  1. Leuk puzzeltje, maar ik weet dat het helemaal mooi gaat worden hè meis. Geniet van de voorbereidingen. En van je geweldige post natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd en dankjewel voor al je hulp en enthousiasme met mijn grote recykleer project. Knuff!

      Verwijderen
  2. nou het ziet er mooi uit zo hoor al die gehaakte kleedjes bij elkaar. Idd dus een hele klus geweest! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.
    Gezellige post is natuurlijk altijd fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oooooh dat wordt moooooooooooooooooooi!!!!!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Blij dat de post is aangekomen en erg leuk om die zo op jouw blog terug zuen. Als je eemaal bezig bent grijp je steeds weer iets uit de kast. Wist niet dat ik zo goed kan snailmailen want ziet er best gezellig uit zo haha! Ik zal eens kijken bij tante jannie!
    Liefs ivon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die lieve Ivon zekers doen daar ga je vast veel plezier aan beleven. Je had het zo leuk gedaan met alle kadootjes in lieve en leuke envelopjes. Een leuke zelfgemaakte kaart met lieve persoonlijke tekst, leuwk! En dat mooie papier waar je dat grote vel postzegels op hebt geplakt is prachtig papier om een leuke brief op te schrijven. Wie weet ga ik je naam nog vaak op diverse blogs tegenkomen met leuke snailmails ;) en wie weet komt er zelfs een blog 'Ivon aan de snailmail' hihihi. Warme groetjes en knuffels van Susan

      Verwijderen
  5. Wat mooi met al die kleedjes, dat is niet de makkelijkste puzzel... Ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

    En leuke post is altijd leuk, evenals Tante Jannie's Postkamer, ben vandaag ook alweer bezig geweest met een nieuwe snailmail!

    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Puzzelen met gehaakte kleedjes, dubbele gezelligheid, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben echt zo benieuwd hoe je EFF jurk er uiteindelijk uit komt te zien. Dit is in ieder geval al echt heel veelbelovend!! Wat heb je een gezellige post ontvangen. En thanks voor de reclame, Ivon heeft zich ingeschreven hoor :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh helemaal super dat Ivon zich heeft ingeschreven, daar gaat ze vast nog veel plezier aan hebben en de ontvangster van haar snailmail! Knuffies!

      Verwijderen
    2. Haha, ik ben verraden... :):):) En tante Jannie, ik ga morgen met vriendinnen knutselen en ga proberen ze ook aan de snail mail te krijgen. Of round robin... is ook erg leuk!
      Fijne dag,
      Liefs Ivon

      Verwijderen
  8. Het wordt echt heel mooi.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Owwwwwwww .... die jurk gaat de WOW-factor overtreffen ..... let maar op!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...