vrijdag 16 augustus 2013

Dankbaar

Ik ben dankbaar net zoals Minimoek Linda dat ik nog hier ben om de aardse lessen te leren. 
Dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen, jullie verrijken mijn leven, jullie geven me inspiratie, jullie delen zoveel, jullie geven zoveel en ik ben dankbaar dat ik dit aan jullie terug mag geven. 

Vandaar ook dat ik de Give Away deed om mijn dankbaarheid aan jullie te delen. 
Ik kreeg al leuke post, die op het moment dat ik dit nu typ, een dagje voor mijn verjaardag, al vervult van opwinding en nieuwsgierigheid. Ik herken postcodes, handschriften... 

Even terug naar het dankbaar zijn dat ik ieder jaar een jaartje ouder wordt en dit me geen angst inboezemt, maar alleen maar dankbaarheid dat ik dit beleven mag. 
Bijna acht jaar geleden trok God even flink aan de handrem, ik kreeg een beroerte, beter voor mezelf zorgen was al een hot item, maar blijkbaar nog niet hot genoeg ;). 
Het is een heel leerproces om goed naar je lichaam te luisteren en de rust te nemen als je ze nodig hebt. Vooral omdat ik nog jong was (en natuurlijk nog steeds ben;)) is het niet altijd even makkelijk. 
De buitenwereld ziet het niet aan me af, zelfs mensen die het weten dat ik mijn beperkingen heb houden er niet altijd rekening mee. Ze zien allemaal een jonge vrouw in de kracht van haar leven. Vandaag kreeg ik nog lieve complimenten, dat ik liefde uitstraal, dat ik een mooi gezicht heb. 
Mijn antwoord was simpel, als je positief in het leven staat straal je altijd. 

Even goed voor mezelf zorgen was vandaag (lees gisteren ;)) toch maar geen dutje doen ook al riep mijn lijf erom, het boek Brida van Esther riep me harder, wat ben ik blij dat ik me erin gewenteld heb, het heeft me weer zoveel rijker gemaakt. 
Ja het maakt ook dat ik nu anders als anders schrijf, nog steeds als de Susan die jullie hebben mogen leren kennen, maar er is nog een andere Susan die niet altijd naar voren komt. Soms wel op mijn engelenblog, die ik op dit moment wat verwaarloos, maar ook dat komt wel weer. 
Dankjewel lieverds dat jullie in mijn leven zijn gekomen, ik kan jullie niet allemaal persoonlijk bedanken, maar drie van jullie kan ik wel een kadootje geven :). 

De vaste volgers, de lieverds die regelmatig reageren hebben bij mij een streepje voor, dus die kregen een dubbele kans. Ik gaf hun nog een extra cijfer nadat ik alle reacties heb opgeschreven, diegenen die geen keuze aangaven heb ik bij de verrassing opgeschreven. 
De volgende lieverds gaan wat van mij ontvangen; Nicole van de nostalgische Nonnevot koos voor het patroon. 

Ivon Schenkels werd omringd door een paar actieve lieverds, maar haar nummer kwam toch uit de random nummer org. Ivon neem je contact met mij op? 365dagencreatief(apestaartje)gmail.com 

En de meesten van jullie wilden verrast worden, 20 lieve volgers, waarbij ik uiteindelijk op het tweede nummer van Lien van Keetje van Lien te zien kreeg bij de random nummer org of hoe dat ding ook heet ;). 
Van Nicole en Lien heb ik het adres, alhoewel Nicole is verhuisd...Nicole stuur je me het effe?

Alle lieverds die me een kaartje en lieve kadootjes, berichtjes per mail of feestboek stuurden, dankjewel! 
Ik maak er snel een aparte blogpost van, nu even een overzichtsfoto ;). 
Jullie hebben me geholpen om toch in de verjaardags sfeer te komen, misschien morgen meer erover...dadelijk komt het bezoek. Zoefff...
Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan

17 opmerkingen:

 1. Een dikke pakkerd van mij ,wat heb je dit weer mooi geschreven je bent een schat,fijne verjaardag ik denk aan je ,liefs marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Brida ja mooooi....jij dankjewel voor je mooie engel die ik op jouw verjaardag mocht ontvangen, heel speciaal dus.
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor het verloten en een mooie avond! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O lieve schat nu is je verjaardag al geweest, als nog van harte meis, ik zit in de nacht en dan heb ik de dagen niet zo best op een rijtje. Maar ik begrijp zo goed wat je bedoeld en dat leerproces daar zit ik ook nog midden in want dat op tijd rust nemen is zo moeilijk maar we komen er wel meis, zolang we maar vol op genieten van al het moois wat op ons pad komt al is het nog zo klein. Je lieve post heeft mij zeer ontroerd, dank je wel je bent een schat!!!!xxxLinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, daar ben ik even stil van. Het verhaal achter 'de mens'.
  Susan, gefeliciteerd met je verjaardag.
  De drie winnaressen: van harte gefeliciteerd.

  lieve bloggroetjes Pétra.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Susan, kan me voorstellen dat je verjaardag meer 'beladen' is dan vroeger! Maar gelukkig had je veel lieve mensen om je heen. Gefeliciteerd meid en nog vele jaren in goede gezondheid!!!!!
  En oh oh, lees ik dat nou goed? heb ik echt gewonnen? Wat leuk!! Ben benieuwd! Alvast bedankt!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte, lieve Susan!! Het is je gegund, al die post!! Van mij krijg je zeker nog. Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Goh ik wist niet dat je een beroerte hebt gehad. Ik weet uit mijn werk en prive er ook wel iets van en ook dat je meestal niet aan de buiten kant kan zien dat er toch wel veranderingen zijn. Ik wens je veel sterkte en geniet van alle lieve mensen om je heen. Je bent het waard.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik was er al bang voor dat ik het zou gaan vergeten. Ik lag zelfs al in bed. En ineens dacht ik er aan dat je vandaag jarig bent. Volgens mij nog 10 minuutjes. Het is maar goed dat je een heel jaar deze leeftijd hebt. Dus ik feliciteer je gewoon toch nog. Gefeliciteerd!!! Geniet van je weekend. Sorry. Ik schaam mij dat ik niet eerder aan je heb gedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een onwijs dikke kus voor jou lieve Susan .... hier komt ie ..... *SMAK* :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. feliessss aan alle winnaars en wat een mooie post heb je ervan gemaakt
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van harte winnaressen, en jij ook Susan!! Een heel mooi nieuwe levensjaar gewenst!! :)

  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hiep hiep hiep hoera, nog dagen lang!!
  Fijn weekend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hey Susanne..thnx voor het winnen van je geweldige give away. Ik hoop dat je verjaardag helemaal naar wens is geweest, mooie tekst heb je geschreven, dat raak me wel.Maar een berichtje dat je heb verstuurd heb ik niet ontvangen, sorry. Tot snel..Liefs Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...