zondag 25 augustus 2013

Happy met mijn rommelmarkt aanwinsten voor de Elf Fantasy Fair


Vandaag ben ik goed geslaagd op de rommelmarkt. Yess ik ben helemaal happy, ik zocht oude wekkers (voor de onderdelen) en die heb ik gescoord. 

Verder was ik voor mijn Elf Fantasy Fair outfit op zoek naar een bruin tasje, een leren riem en zoals jullie op de grote foto kunnen zien heb ik die ook gescoord. 

Ik vond ook nog andere leuke dingen die ik waarschijnlijk ga gebruiken om mijn outfit te vervolmaken om het meer steampunk te maken. Ja daar hoort ook die revolverhouder bij en die koker...wellicht voor mijn parasol ;). 

Ik heb heel wat dingen heel bewust laten liggen, ik zag leuke oude spellen, oude magazines, oude knopen op kaartjes. Maar ik was nu heel bewust op zoek naar spulletjes voor mijn outfit en de EFF is over drie weken dus helemaal happy dat ik leuk gescoord heb. 

Van de week heb ik een begin gemaakt aan een ketting voor bij mijn jurk en heb ik eens even geprobeerd om leer te stikken op mijn oude naaimachine én heb ik een corset om mijn zelf gemaakte paspop gedaan zodat mijn jurk er beter op past. 


En gisteren heb ik zowat de hele dag staan te strijken op alle kanten kleedjes. Mennn wat een werk was dat, ik had ze allemaal in de wasmachine gedaan en bij de laatste spoeling  het crack free stijfsel erbij gedaan.
Voor een stevig resultaat moest het nog vochtig gestreken worden en geloof me dikkere kleedjes daar moet je dan wel heel vaak overheen strijken om ze droog te krijgen. Ik was gisteravond echt helemaal kapot. 
Maar okay ik heb het achter de rug, nu nog al die kleedjes mooi op mijn jurk naaien. Ik heb er al een kleine sneakpeak bij gedaan om te kijken hoe het staat. Het uiteindelijke resultaat zien jullie pas als het zover is, als ik op de Elf Fantasy Fair ben :), dan zal ik een foto van mijn outfit delen. 

Als het je nu leuk lijkt zo'n Elf Fantasy Fair, in het weekend van 14 en 15 september wordt ie gehouden in de kasteeltuinen in Arcen. Het is zo'n beetje de grootste fantasy event in Europa las ik. http://elfia.com/events/arcen-2013/


Warme creatieve groetjes van Susan

12 opmerkingen:

 1. Wauw wat een schatten allemaal Susan, ik geniet heeeeeerlijk met je mee en ben zooooo benieuwd naar je jurk!
  x Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben jij goed bezig zeg. Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden hoe en wat het allemaal gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjeeee meis .... ben zooooo benieuwd naar het eindresultaat!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjeeee meis .... ben zooooo benieuwd naar het eindresultaat!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey welke rommelmarkt was je, Schutterspark? Wij zijn daar zowat weggeregend, haha. Oefff wat een werk, een hele dag kleedjes strijken, maar je weet waar je het voor doet!! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee we zijn niet naar het schutterspark geweest, ik betaal niet graag euro's entree. Ga liever naar een gratis rommelmarkt of naar eentje van een vereniging, dan vind ik het ook niet erg om ze te sponsoren. Maar om al €5 (voor z'n tweëen) kwijt te zijn aan entree, nèh dat geef ik liever uit aan leuke spulletjes. Nu was ik ongeveer zo'n €22 kwijt aan alles bij elkaar, super toch?!
   Maar er was er eentje niet zo ver hier vandaan ;). Knuff!

   Verwijderen
 6. Wow, wat een werk, leuk dat je geslaagd bent...en dan binnenkort tatataaaa het resultaat ik ben erg benieuwd
  spannend nog veel succes met het afwerken.

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ohhh nu maak je mij wel erg nieuwsgierig naar die jurk.Op pinterest is hij zo mooi. En die groene onderkleur vind ik ook erg mooi. Welke kleur gebruik jij als onderjurk?? Of is dat ook nog geheim???

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dat is geen geheim hoor, mijn bourdeaux rode jurk komt als ondergrond ;).
   Maar ik ga ze niet rechtstreeks op mijn jurk naaien hoor, dat zou zonde van de jurk zijn.
   Ja die jurk met groene ondergrond is prachtig, maar die dame heeft dan ook alle kanten kleedjes zelf gehaakt en zo is het een geheel. Ik zit natuurlijk met allerlei verschillende soorten kleedjes van verschillende diktes dus dat wordt nog een hele uitdaging! Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat wel goed komt :). Knuff!

   Verwijderen
 8. Spannend hoor dat sneak-peakje van je jurk!! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben echt zooooo benieuwd naar je jurk! Die wordt gewoon absoluut prachtig! En je wekkertje vind ik leuk :-) (maar ga je ze helemaal uit mekaar halen dan?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is wel de bedoeling dat die wekkertjes helemaal gesloopt worden, maar ga de onderdelen gebruiken hoor. Volgens mij volg je me ook op Pinterest, kijk maar eens bij steampunk ;). Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...