maandag 12 augustus 2013

Attic Finds - Zolder Vondsten

Gisteren was ik op de zolder op zoek naar bruikbare spullen voor mijn Elf Fantasy Fair outfit.
Als eerste vond ik een doosje met sleutels, er zitten maar een paar leuke kleine in. Maar wie weet kan ik met de anderen ook nog iets, ter zijner tijd ;). 


Ik wist dat ik er een zak met donkerbruin leer had liggen, na heel wat kussens en dekbedden verwijderd te hebben kwam de zak tevoorschijn. Eens kijken of ik wat ik in mijn hoofd heb ook ten uitvoer kan brengen (resultaat pas te zien op 14 september als de Elf Fantasy Fair te Arcen is ;)). 


Ik nam meteen wat oude kussentjes mee naar beneden om te gebruiken ter opvulling van mijn paspop. 
Diezelfde avond dat we mij ingetaped hadden, hebben we via marktplaats nog een paspop gescoord die stuk was, voor 15 euries :). 
Maar manlief is handig en heeft er iets aan gelast en klaar is kees.

Nou ja nu nog opvullen, maar dat is makkelijker gezegd als gedaan. Ik heb al twee sierkussentjes vulling in mijn duct tape lijf gestopt (vreemde gewaarwording) maar na eens even life onder de buste te hebben gemeten en op de paspop die daar helemaal opgevuld was klopte het gewoon niet qua afmetingen. Wel meer als tien centimeter dikker, ik heb het al terug weten te brengen naar 7 cm verschil maar het ziet ernaar uit dat ik toch nog eens even in de duct tape moet. Nu maar een vrouw weten te strikken ;). 


Maar ik dwaal af want ik kwam nog veel meer leuks tegen op de zolder. Natuurlijk wist ik wel dat er oude schatten lagen, oude verzamelingen van mij zoals mijn Disney verzameling waar hier in huis gewoonweg geen plek voor is. Deze twee kanjers heb ik eens even schoongemaakt want er lagen plastic zakjes op met miniatuur Disney's en die hadden afgegeven, de zakjes dan :(. 


Zo'n soort spaarpotje zag ik een tijd geleden ook bij Lien van het Keetje van Lien, ik wist dat ik het nog ergens moest hebben want ik kon me niet voorstellen dat ik die had weggedaan. Mijn eigen spaarpotje waar ik vroeger als kind in spaarde :). 
En yess samen met nog andere leuke spulletjes zoals dat emmertje dat ik eens als tiener scoorde op een vlooienmarkt, Coca Cola flesjes, Coca Cola dienblad met Johnny Weissmuller...
Ja vroeger was ik iedere week te vinden op de antiek en vlooienmarkt in Wijck, Maastricht. Van jongsaf aan heb ik er zelf spulletjes verkocht en kocht ik met mijn verdiende geld weer nieuwe spulletjes. Dit dienblad, de Mickey's zijn uit die tijd, nou ja kocht ik in de tachtiger jaren voor weinig geld. 
Ze zijn me nog steeds dierbaar en ik hoop ze ooit weer eens mooi te kunnen displayen. Wie weet win ik nog eens de jackpot in de lotto en kunnen we ons een pakhuis kopen ;) hihihi. 

Lieverds die op vakantie geweest zijn of blogpauze gehouden hebben en mijn vorige bericht niet gezien hebben, ik heb een Retro Give Away ter ere van mijn verjaardag ; http://365dagencreatief.blogspot.nl/2013/08/wie-bijna-jarig-is-trakteert-retro-give.html
De link is ook te vinden bovenaan rechts op deze webpagina, reageren aldaar kan tot 16 augustus, dan verjaar ik en maak ik de uitslag bekend. Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. wowwwww een paspop voor dat geld......love it
  evenals je zolder vondsten
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed bezig meisie hihihi
  Leuk hè wat je dan weer vindt .... en die paspop toppie!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh dat spaarpotje, ik zag 'm meteen. Leuk zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe vondsten, zowel op je zolder als in de kringloop. En dat intapen, wat een idee. Maar wel confronterend. Ik zou het niet durven te laten doen. ;-)
  Succes met je jurk pimpen.
  En je give-away sla ik even over. Heb al zooooooveeeeeel spullen en zo weinig plek. Alleen als het retrodingetje heel klein is, past het er nog wel bij. Dat ga ik even onder je give-away-bericht zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij hebt gewoon een eigen rommelmarkt op zolder! Dat is nog eens makkelijk! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Do you drink Coke or Pepsi?
  ANSWER THE POLL and you could get a prepaid VISA gift card!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...