dinsdag 13 augustus 2013

Kringloop finds

Vandaag was ik dan eindelijk bij de kringloop en heb ik weer leuke dingen gescoord maar niet gevonden waar ik eigenlijk naar op zoek was ;). 
Ik ben namelijk op zoek naar een ouderwetse wekker voor onderdeeltjes en ook zoek ik een bruin tasje voor mijn Elf Fantasy Fair outfit, die laatste bedacht ik me daar ter plekke kan ik wellicht ook zelf maken van het leer dat ik eergisteren op zolder vond ( zie mijn zolder vondsten blogpost; http://365dagencreatief.blogspot.nl/2013/08/attic-finds-zolder-vondsten.html ).

Maar ook was ik op zoek naar iets leuks retro's voor bij de verrassing van mijn Give Away http://365dagencreatief.blogspot.nl/2013/08/wie-bijna-jarig-is-trakteert-retro-give.html

Mijn oog zag allereerst een zwarte piet set, een aantal kaarten zijn verkreukt maar er zijn nog heel wat goede kaarten om te gebruiken voor snailmail óf de verrassing ;). 


Ook scoorde ik een Jumbolino, wat een leuke clowns (nu bleek onderop eentje te liggen die stuk was, maar och dat mag de pret niet drukken) en ergens anders in een kast die te koop was zag ik een Memory liggen. Mijn oog is enigzins erop getraind om alleen te kijken naar retro spellen, maar ik zag toch nog wat anders. Stempeltjes, een heleboel stempeltjes. Blijkbaar van Bram geweest :p hihihi. 
Nu kan ik zelf stempels maken, maar och zo'n kleine stempeltjes hebben ook wel wat. Altijd leuk om een snailmail brief mee vol te stempelen óf een paar voor bij de verrassing? Oh nee ze zijn niet retro ;) hihihi. 


Nu ben ik toch wel heel benieuwd wat jullie leuk zouden vinden om bij de verrassing te vinden...ook al doe je niet mee of heb je een andere keuze gemaakt, ik hoor het graag van jullie. 
Ondertussen heb ik gisteren hier thuis al wat lades open getrokken en al wat klaar liggen voor bij de verrassing, maar wie weet verras ik de andere winnaars ook nog met wat extra's :). 

Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

 1. Jippie wat een geweldige vondsten zeg !! Die kaartjes zijn te leuk. En memory, what shall I say... deze heb ik natuurlijk ook... een keertje of 6 whaaaaaaaa die plaatjes hè onweerstaanbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja jou hoef ik niet te verblijden met memory kaartjes hè ? Whahaha ;). Knuff!

   Verwijderen
 2. Echt goed gescoord meisie!!!!
  Je hebt meer mazzel dan ik de laatste keer had hihihihi x x x x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mmm volgens mij had iemand me in het oor gefluisterd dat ze iets leuks gevonden had ;). Knuff!

   Verwijderen
 3. gniffel jumbolino en dezelfde memory heb ik ook! (geen stempelset van Bram helaas :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja die spelletjes zijn te leuk hè en soms zo moeilijk om te laten liggen. Knuff!

   Verwijderen
 4. bofbibs!!! Wat schattig Bram Bram
  De zwartepietenkaartjes zijn wel heel errug leuk!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè volgens mij zouden die het heel goed doen als verrassing ;).
   Knuff!

   Verwijderen
 5. Oh leuk die dierenkaartjes, waar was je geweest bij Sjakie's kringloop, haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee daar kom ik alleen als mijn chauffeur bij Sjaakie moet zijn en me dan ook meeneemt ;). In Kerkrade geweest :). Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...