zondag 1 september 2013

Creatief voor de Elf Fantasy Fair

Nog twee weekjes de tijd en nog genoeg te doen. Gisteren aan de slag geweest met het verven van het jasje dat op mijn jurk komt. 


Het is me een beetje te koud om de hele dag met een strapless jurk rond te lopen. 
Ik scoorde vorig weekend op de rommelmarkt een leuk jasje, maat S maar het is stretch en past.
Nou ja normaal gesproken zou het te krap zijn maar ik ga het nog vermaken en het hoeft niet dicht want dan zou je niks van de bovenkant van mijn jurk zien. 


Toevallig scoorde ik vandaag een soortgelijk jasje op een rommelmarkt, maat 44, okay gaat ook niet dicht, maar die is wel leuk om gewoon eens aan te doen. Eerst eens kijken of ik de vlekken eruit krijg. 
Nu vond mijn dochter het ander jasje wel leuk hoor, ik had het nog aan haar willen geven, maar was haar toch te groot ;).


Verder ben ik in mijn hoofd bezig met het maken van een hoge hoed, een mini versie dan. Heb wel al wat pogingen ondernomen om een begin te maken, gisteren met een plastic stroopbeker, maar die is te flexibel en vanmorgen met een kartonnen pot van cappuccino poeder. Ik denk dat ik die ga bekleden met leer, maar het kan zo ook nog wat anders worden hoor. 

Vrijdagavond nog genaaid aan mijn jurk maar verder staat dit weekend in het teken van ziekenbezoek aan een dame die we goed kennen en die op sterven ligt. Dus even wat anders aan het hoofd. 

Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Hoi Susan, wat een schattig jasje, zo heb ik nog een jurk, helemaal wit, die wil ik eigenlijk een kleurtje geven, wat voor verf heb je ervoor gebruikt?

  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de prijsmepper heb ik 2 tinnetjes Dylon verf gekocht, dat samen is genoeg voor 500 gram droge kleding. Ze kosten daar €1, ik weet niet wat de normale prijs is. Je ziet Dylon kledingverf steeds weiniger, ik zag het wel nog bij de DA.
   Heel veel succes ermee! Groetjess!

   Verwijderen
 2. Je bent er druk mee, leuk! Geniet van de voorbereidingen!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke jasjes! Ook na de fair ;) en ben super benieuwd naar je hoge hoed....Sterkte met de bezoekjes XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Essebes, was wel zwaar vanmiddag vooral toen we weggingen en ze ons smeekte om haar niet alleen achter te laten, pff heavy vooral als iemand niet meer zo helder is. Gelukkig heeft ze nog haar heldere momenten en kun je op die momenten er voor haar zijn. Knuff!

   Verwijderen
 4. Oh, oh, ik ben toch zo nieuwsgierig naar je jurk als deze af is. Eigenlijk naar je hele outfit. Spannend! En zo kanp van je om dat zelf te maken. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De jurk ben ik niet zelf aan het maken hoor, als basis gebruik ik mijn bourdeau rode jurk en daar komt gewoon een laag over heen ;).
   Jasje dat geverfd is maak ik korter, bolero model. Nu nog allemaal ten uitvoer brengen wat ik in mijn hoofd heb ;). Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 5. Poeh je hebt het maar druk met je outfit, ik ben echt heel benieuwd naar het eindresultaat;-))

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...