donderdag 12 september 2013

Kijk eens wat ik kreeg én nog 2 nachtjes slapen!

Gisterenavond waren we in het huis van onze overleden vriendin om mee te helpen wat witgoed te verhuizen naar het huis van haar zoon (nou ja manlief was er om te helpen en ik ging gezellig mee ;)). 


Er stond al een potje kralen voor me klaar en onze trouwfoto die hadden ze al voor ons aan de kant gelegd. Het vrouwtje (ze is 67 geworden) stond regelmatig op rommelmarkten en sinds een tijdje spaarde ze de gekregen kettingen/kralen voor mij :). 


Ik zag nog een leuk buikkastje staan, die hoefde niemand te hebben en ik wist dat ik daar mijn dochter wel een plezier mee zou doen. In het hok zag ik een mandje, zoonlief moest de ijskast nog leegmaken en had iets nodig om het in te doen, dus kwam ik daar mee aanzetten. Maar volgens hem was die stuk en die hoefde hij niet, oh nou dan wil ik hem wel want alleen een scheur in de naad aan de binnenkant (thermo) daar vind ik wel een oplossing voor ;). 


Die geweldig leuke bruine tas zag ik ook in het hok hangen met leeggoed in en die mocht ook mee :). En die stronk kon ik ook niet laten liggen...
Op het laatst van de avond bij het weggaan zag ik opeens een kanten kleedje liggen en je snapt natuurlijk dat ik daar nog wel een plekje voor op mijn kanten kleedjes jurk vind!
Oh ja ik kreeg van haar zoon nog een vlinder, die licht geeft en manlief had de libelle in het hok zien liggen ;). 

Gelukkig maar voor ons al overvolle huis hadden ze de rest al allemaal opgeruimd. Okay ik zag boven nog een pracht van een ouderwetse witte romantische slaapkamer, die deurtjes en die lades, oh smelt weer helemaal in. Zoonlief van haar keek me aan of ik gek was, die oude troep...
Ook zag ik her en der nog formica tafeltjes en een krukje, oh mennn wat heb ik me moeten inhouden...er zou iemand komen die alle overgebleven meubels zou meenemen, maar dan ook echt alles. De rest was al verdeeld en weggegeven voor een goed doel.


Nog twee nachtjes slapen en dan is dit weekend dan eindelijk de Elf Fantasy Fair/Elfia in de kasteeltuinen in Arcen; http://elfia.com/events/arcen-2013/ .

Ga jij ook? Laat het me weten! Lijkt me leuk om elkaar te treffen...
Óf anders volgend jaar in april (paasweekend 19 t/m 21 april) in Haarzuilens (kasteel de Haar te Utrecht) http://elfia.com/events/elfia-haarzuilens-2014/ .

Ik wilde nog even met jullie delen wat manlief voor me maakte, ik zag dat er wat dames nieuwsgierig waren ;). 
Hij heeft niks voor zijn outfit gemaakt hoor, hij gaat zoals altijd in het zwart leer, alleen een andere hoed deze keer. Maar voor hem geen poespas, geen steampunk look of wat dan ook. Zijn leren broek heb ik hem wel nog eens laten passen, in april voor de EFF Haarzuilens paste zijn leren broek niet meer ;). Maar ik heb weer een nieuwe gescoord op de rommelmarkt in Duitsland een paar maanden geleden. 
Maar ik dwaal af...hij nam een stuk koperdraad en zocht in mijn kralenbak en heeft een ringetje omwikkeld met koperdraad en daarna een tandwieltje van een wekker eraan vast gemaakt. 
Ik maakte er een ring van samen met een muntstuk met het collosseum op. 


Ik laat jullie ook nog een sneakpeak van mijn hoge hoedje zien. Ik maakte inmiddels een tweede en kleinere versie. 
Zaterdag (als mijn telefoon en verbinding mee werkt) show ik mijn complete outfit!


Vandaag is trouwens mijn moeder jarig en tussen alle bedrijvigheden door maakte ik nog een engeltje voor haar en zocht ik een leuke kaart uit en natuurlijk stuurde ik dit op in een zelfgemaakte envelop. Binnenkort gaan we gezellig op onze eigen manier haar verjaardag vieren. Met z'n tweetjes of met mijn dochter en/of dochter van mijn broer, we laten het lekker aan het toeval over...

Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Leuk zeg, zo'n kastje en al die kleine dingetjes die je nog erbij kreeg.

  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk al die spullen die je hebt gekregen.
  zo komt het weer goed terecht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zo benieuwd naar hoe je er helemaal uitgaat zien in je outfit! Wordt denk ik echt prachtig als ik alle puzzelstukjes bij elkaar leg :) Proficiat met je moeder! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat jij die spulletjes mocht hebben. Ik ben ook heel benieuwd naar je outfit. En van harte met je mams.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Word benieuwd naar je outfit en leuke spullen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige spullen die hebben een mooie bestemming gekregen...En dat kantje zo bijzonder en mooi!
  Leuk die ring!
  Kan ook niet wachten tot we een compleet beeld krijgen voorgeschoteld gooooooo Susan!!!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi inderdaad dat de spulletjes een goede bestemming hebben gekregen Susan! Heel veel plezier op de fair!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gefeliciteerd met je mam en gecondoleerd met je vriendin.... Fijn dat je nog spulletjes van haar hebt als herinnering. Ik wil je super veel plezier wensen in Arcen! Kijk maar weer je ogen uit naar alle mooie outfits en laat je bekijken ;)
  Bedankt nog voor al je leuke berichtjes. Je bent idd weer helemaal bij met lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn om toch nog zulke mooie dingen als aandenken aan je vriendin te hebben meis!!!!
  Enne gefeliciteerd met mams!!!!!!

  Veel plezier dit weekend ... als jij loopt mooi te wezen in je prachtige outfit dan slaap ik .... nachtdiensten ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...