donderdag 20 december 2012

Kringloop Finds en een leuk stofje

Vandaag was ik op stap met een missie en ben ik bij drie kringloopwinkels geweest.

Bij twee ervan heb ik me goed kunnen inhouden, maar bij nummer drie was ik al heel lang niet meer geweest en tsja daar heb ik wat verder gekeken als mijn missie ;).

Deze puzzel vond ik mooi en hij kwam me al bekend voor, maar toen ik hem aan het maken was (hij was half af) wist ik het zeker. Deze hadden wij thuis ook of hij nog in de familie is weet ik eigenlijk niet. Ik heb hem niet óf ja nu heb ik hem wel ;) hihihi.

De lotto kon ik ook niet laten liggen, was dichtgeplakt dus ik ging ervan uit dat het compleet was. Ik doe er nu nog niks mee, heb het meteen naar de zolder gebracht, want hier beneden is het al vol genoeg.
Tsja je vraagt je eigenlijk af waarom ik het gekocht heb, tsja ik kon het gewoon niet weerstaan...

Toen ik op missie was bij de Leenbakker, kon ik dit stofje voor €2,50/m niet weerstaan. Tsja wat we daarvan gaan maken??? Ik weet het niet!!

Maar wat was mijn missie dan? Ik ben op zoek naar een magneetbord/metalen bord dat groot genoeg is om in een bestaande lijst te doen 42,5x52cm als kado voor mijn dochter.
Ook was ik op zoek naar een mand/bak voor voorop haar fiets.

Ik ben nog niet geslaagd, dus morgen weer op stap ;).


Warme creatieve groetjes van Susan die gisterenavond nog meer engeltjes gemaakt heeft van kerstkaarten :).





16 opmerkingen:

  1. Je moet er ook niet echt naar zoeken, gewoon tegenaan lopen.... haha
    Wat je nu meegenomen hebt, zo leuk die retro plaatjes !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi tsja ik zal echt goed moeten zoeken want ik wil dat in die lijst doen voor mijn dochters kerstkado. Maar ga morgen naar een of ander metaalbedrijf, ik had vanmorgen al gebeld en ze hadden dat niet. Maar volgens manlief had ik het verkeerde gevraagd, dus morgen maar even er naar toe ;). Knuff!

      Verwijderen
  2. Leuk stofje! Dat kocht ik eens op de markt in Maastricht en maakte er leuke spulletjes mee voor mijn oma want ze is zot op rood met witte polkadots ;-) (maakte er een shoppingbag, pannenlapje en ovenwant mee!) :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk stofje hè, mmm wie weet... Klinkt in ieder geval heel leuk wat jij ervan maakte. Knuff!

      Verwijderen
    2. Oh ik antwoorde op je vraagjes over de agenda op de blogpost zelf, moet je daar maar even gaan lezen ;-p Te lui om nog even via mail te doen :-p

      Verwijderen
  3. leuke dingen gescoord dus....maar nog niet alles hihi

    je hebt het maar druk met je kaarten zeg

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die engeltjes maken is zo leuk, ik ga bij de buren een kaartje in de brievenbus doen en vragen om hun kerstkaarten voor als ze ze weg gooien.
      En hoop morgen te slagen voor één gedeelte van mijn missie ;). Knuff!

      Verwijderen
  4. Precies, gewoon naar een metaalbedrijf en vragen om een stuk dunne plaat. Zal wel wat meer kosten dan een kringloopvondst alleen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja indeed. Effe afwachten wat dat grapje kost, want anders wacht ik wel gewoon dat ik of manlief er eentje tegenkom... Ik ga er niet de hoofdprijs voor betalen. Dan wordt het gewoon een kartonnen achtergrond for the time being ;). Groetjess!

      Verwijderen
  5. Hihi, de puzzel, te leuk! Gisteren begaf mijn auto het en die staat nu bij Sjakie, dus als ik hem vanmiddag ophaal...:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohh dan ga je vast en zeker weer langs de onze. Ik was gisteren op Heerlerbaan en die Rd4 in Kerkrade, bij de laatste heb ik hem gescoord. Dat is voor mij nog te doen op ut fietsjuh ;).
      Have fun! Maarreh minder dat de auto kapoet was, is minder handig en niet goed voor de beurs. Knuff!

      Verwijderen
  6. jaaa ik wilde je juist bedanken voor je leuke recycle engel kaart!
    De puzzel komt mij ook wel bekend voor....
    Succes met je missie verder!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi zijn we op hetzelfde moment elkaar aan het bedanken, leuwk!
      Ja gave puzzel hè, maar wat ik ermee moet...och ja kleinzoon in aankomst ;). Heeft die wat te doen bij opa en oma, maar dat duurt nog wat jaartjes :D zal toch pas vanaf een jaar of vier of zo kunnen of eerder?? Ikke niet meer weten, mijn dochter was geen fan van puzzels ;). Knuff!

      Verwijderen
  7. Owwww WAAROM moet ik dit nu weer precies op vrijdag lezen. (over je kringloopvondsten) Op vrijdag hoef ik nooit hard naar huis te haasten en rij ik langs mijn lievelingskringloopwinkel... Had me eigenlijk voorgenomen vandaag niet te gaan maar heb weer de ruggengraat van een kwal merk ik wel... ;) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. goed geshopt! en nog succes op je missie!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ah die puzzel, mooi!! En ik zit net uit mijn nieuwe keukenraam te gluren, zie ik bij buren ergens hier beneden om de hoek gordijnen van precies die rode stof hangen, heel erg leuk! En toevallig. :-) Succes met je zoektocht!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...