maandag 3 december 2012

Dag 354 - Kringloop Finds en andere ;)

Vandaag zou ik wat Kringloop Finds met jullie delen, omdat ik vandaag een dagje (middagje ;)) weg ben geweest samen met mijn dochter. Nee niet naar de kringloop...

Ik kocht vrijdag deze drie boekjes in de kringloop winkel in Brunssum, manlief moest wat verderop zijn en ik heb even snel van de gelegenheid gebruik gemaakt om door de kringloopwinkel te sjeezen ;). Ik kocht ook nog campingservies, maar dat is echt niet de moeite waard om te delen, dat is gewoon saai donkerblauw plastic hihihi. Oh ja ik kocht ook nog wat om mee te recykleren, maar dat ligt op zolder...dat zien jullie ter zijner tijd wel :D.

Ook nog even een foto van andere leuke dingen die ik onlangs kocht.
We waren donderdag in Keulen en bezochten diverse kerstmarkten en bij de kerstmarkt in 'Stadtgarden' kocht ik mooie linten, die ik graag met jullie wil delen. Ze zaten in dat 'telefoonboek' zakje uit Manilla.
De foto's van de twee mooie kramen zijn in de Keulse Altstadt 'Thuis van de Heinzel'.

Eerder kocht ik in Heerlen op de markt linten uit een bak voor €1 per stuk. Eigenlijk zijn al die linten bij elkaar even duur als die drie linten van op de kerstmarkt ;).

De bedoeling is om met deze linten te gaan recykleren, alleen staat mijn naaimachine nog steeds midden op de keukentafel te wachten op mijn 'deskundig oog' :p...Jaaa al sinds half september hihihi...of het nog wat voor dit jaar wordt??? Ik denk het niet ;).


Warme creatieve groetjes van Susan
10 opmerkingen:

 1. Ohh wat een schattig boekje; Carolien en Europa, haha. Heb je die in Brunssum gekocht? Hadden ze veel nieuwe dingen ten opzichte van de vorige keer? Ik moet er ook nodig nog eens heen. Je lintjes zijn ook helemaal leuk! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa ietsjes verder als Sjaakie...ja het is echt een enorm leuk boekje zulke mooie illustraties...die kan ik gewoonweg niet verknippen...ik moest natuurlijk ook meteen aan joi denken toen ik het boek uit het rek viste ;). Blijkbaar is er een hele serie van.

   Of ze veel nieuwe dingen hadden kan ik niet zeggen, want heb natuurlijk niet alles goed bekeken en ook echt niet alles bekeken ;). Knuff!

   Verwijderen
 2. leuke lintjes zeg! Wat kun jij dat goed door de kringloop sjeezen hihi zie het al voor me. Met de ogen op scherp om maar niets te missen in een korte tijd. liefs kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super je lintjes ! Enne.... heerlijke retro-boekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Caroline in Europa, ik moest ook gelijk aan Lien denken. :) Ook omdat het uit Brunssum komt.
  Die lintjes zien er gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke lintjes hebben je bij elkaar gekocht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave kringloopvindsten! Die boekjes zijn echt zo tof! Je lintjes ook trouwens. Die blauwe met de paddenstoeltjes heb ik ook maar ik durf ze nog niet te gebruiken... Vind ze zo mooi en ben dan altijd een beetje bang om het te verprutsen haha :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja super zijn die lintjes hè... Ja Tante Jannie ik ken dat probleem hihihi. Eerst maar eens oefenen met een stukje;).

  Dankjewel voor alle lieve en leuke reacties. Ik lees ze altijd met plezier, maar lig enorm achter met reageren dus doe het nu even zo. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...