vrijdag 14 december 2012

Dag 365!! - Creatief met Kerstkaarten en Flow

Yesss mijn 365 dagen creatief project voltooid!!
Jippie ik ben trots op mezelf :D.
Maar ik had het niet kunnen doen zonder al jullie lieve en leuke reacties! Dank je wel voor jullie enthousiasme en zeer zeker ook voor jullie prachtige blogs waar ik inspiratie op mocht doen.

Mijn 365 dagen creatief project was voor mij creatieve therapie. Op de eerste plaats was mijn doel om iets iedere dag te doen én vol te houden. Om dit vol te houden heb ik voor mezelf de regels niet te streng gemaakt, een foto was ook creatief bezig zijn of een kleurplaat inkleuren.

Maar over het algemeen genomen heb ik iedere dag toch ook echt wel wat gemaakt en ben ik creatief bezig geweest, behalve op vakantie toen heb ik een aantal weken alleen creatieve foto's gedeeld ;).

Verder was mijn 365 dagen project ook om eens andere dingen te doen. Ik ben aan het recykleren gegaan (okay dat staat nog in de kinderschoenen ;), dankjewel Syl ea voor je/jullie inspiratie) ik heb stempels leren maken (een mega dikke knuffel voor MiM, waar ik een workshop stempels maken van heb gehad).

Ik ben effe aan het denken wat ik nog allemaal anders als anders heb gedaan. Sieraden maken van edelstenen kralen deed ik al en edelstenen creaties van glasheldere giethars ook al, collages maken was ook al iets dat ik deed...
Máár ook SoulCollages zijn op mijn pad gekomen (thanks to Famke van Blij met Kleur), ik ben 'lid' geworden van de Wolkenclub (ik denk tegenwoordig altijd aan Els als ik naar wolken kijk :)).

Ik heb er in ieder geval een aantal lieve blogvriendinnen bij gekregen, lieve dames...tantes zelfs :p en zelfs ook 'koekjes' die op bezoek komen ;). Zulke lieverds zijn jullie allemaal stuk voor stuk, ik voel me een rijk mens met jullie om me heen. Een mega dikke knuffel voor jullie allemaal!!

Er is ook zoveel leuke post op mijn pad gekomen, ik heb prachtige Give Away's gewonnen. Ik heb ook zelf leuke post mogen versturen en natuurlijk ook een aantal Give Away's gedaan. Zo leuk allemaal en natuurlijk komt er weer snel een Give Away aan, mijn blog verjaart immers (vrijdag 16 december 2011 was dag 1) en ik heb bijna 100 volgers :). Maar ik weet nog niet wat...dat komt wel vanzelf dat ik het weet...wanneer weet ik nog niet :p.

En vandaag heb ik engeltjes gemaakt van kerstkaarten en de Flow, ja Flow Magazine daar is alles mee begonnen...daar deed ik dé inspiratie op om aan mijn 365 dagen creatief project te beginnen.

Morgen ben ik er denkelijk gewoon weer hoor, ik blijf bloggen, ik zou jullie veel te veel missen... Jullie hebben me ook door een moeilijke periode geholpen, misschien ook wel onwetend...
Maar dit jaar heb ik afscheid moeten nemen van een goede vriendin (en daardoor van nog een paar), ze is niet overleden hoor...we zijn uit elkaar gegroeid and that's life. Maar ik heb er een heleboel bijgekregen!! When God closes one door, he opens another one (of zoiets ;)).


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. Ik kreeg vandaag een geweldig leuke verrassing per post uit Engeland, maar morgen meer daarover óf zondag ;).





26 opmerkingen:

  1. We houden ook van jou Susan, om wie je bent én omdat we door jou ook weer worden geïnspireerd met je mooie projecten en heerlijke engelen. En ik spreek in de WE-vorm omdat ik zeker weet dat ik niet de enige ben die je een kanjer vindt !
    Dikke kus van Syl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gedaan meid!!!je heb bij deze ook bewezen dat je doorzettingsvermogen hebt en disipline om elke dag wat gepost te hebben. lieve groetjes kathy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja dat heb ik mezelf wel bewezen hè, maar het is zoveel makkelijker door het via een blog te doen ;). Ik ben zo blij dat ik die stap heb genomen, want blogspot is superrr! Knuff!

      Verwijderen
  3. Ja ik vond het zeer gevarieerd en val ook voor je engelen en engelen post op naar het volgende blog jaar lieve groet marloes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Marloes en ga er maar van uit dat ik dat ook blijf doen ;). En Engelen zullen altijd een deel van mijn leven blijven, dus ook van mijn creatieve leven :). Warme groetjes en knuffels

      Verwijderen
  4. Super dat je het 365 dagen hebt volgehouden! Gefeliciteerd.!!!
    En wat heb je een leuke engelenkaaren gemaakt.
    Nog een fijne blogverjaardag!
    lieve groetjes van Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ingrid dankjewel, blogverjaardag is pas zondag de 16de, ja dat krijg je met 366 dagen in een jaar hè ;).
      Ja ik ben ook heel blij met deze engeltjes, het zijn niet echt kaarten (denk ik...ben ik nog niet helemaal over uit...), maar wel gemaakt van kerstkaarten :).
      De kerstkaarten van vorig jaar heb ik daarvoor gebruikt...de voorkant wordt aan de binnenkant vaak niet beschreven...dus die eraf gescheurd en nu omgetoverd tot engeltjes :). Warme groetjess!

      Verwijderen
  5. wat een prachtig blog heb je geschreven susan
    wat een jaar al niet kan doen....de minder en ook de leuke dingen

    wat een prachtige post heb je gehad

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Lieverd ja recht uit mijn hart hihihi.
      Ja het was een heel bijzonder jaar, mede dankzij jullie :).
      Dikke knuff!

      Verwijderen
  6. Oh die engeltjes en kaartje lijken me super! En proficiat met het slagen van je 365 dagen project en ik ben blij dat je blijft bloggen, we zouden je te erg missen moest je stoppen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. :D natuurlijk komt er daar ook eentje van naar jou toe. Ga proberen om ze vandaag te schrijven, heb gisterenavond nog een verzameling gemaakt ;).
      Ja ik vind het hier ook veel te leuk hoor :). Knuff!

      Verwijderen
  7. Ja , waar zouden we zijn zonder Flow? Ik heb zelf ook zoveel aan dat blad te danken, waaronder het bloggen!! Ik denk niet dat ik ooit mijn abonnement opzeg :-) Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohh ja Flow is superrr, maar waarom zo duur... Heb er een abonnement op willen nemen, maar krijg het toch niet voor elkaar om daar het geld aan uit te geven. Heb gelukkig nog een hele stapel liggen om te lezen en creatief mee te zijn :).
      Maar kan me voorstellen dat je die niet opzegt ;). Knuff!

      Verwijderen
  8. Lieve Lore en Lien, ik kan effe niet rechtstreeks antwoorden op jullie reacties.
    Morgen...oops vandaag probeer ik het nog eens...maar nu eerst naar bed. Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lieve lieve Susan, Gefeliciteerd met het afronden van je 365 dagen creatief project! Ik vind het echt enorm knap van je! En ik sluit me helemaal aan bij Sylvia :) Heel veel liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi smile van oor tot oor :D.
      Ja ik ben toch wel blij dat het erop zit hoor, nu zal er niet zo heel veel voor me veranderen hoor en zal toch creatief blijven, maar of dat iedere dag is??? We zullen het zien ;). Dikke knuffel terug!

      Verwijderen
  10. Lieve Susan,

    Hier weer bezoek van het Koekje, haha.
    Gefeliciteerd met je prestatie.
    Ik ben ook trots op je!
    Het zal best veel zijn geweest, maar zoals je zegt heeft het je ook veel gebracht.

    When God closes a door, he opens a window!
    Dat is de spreuk die je zocht..en het is zo waar he!?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd wat leuk dat je er weer bent :). Ja het bloggen heeft me enorm veel gebracht, nooit gedacht hoor dat ik zoveel lieverds hier zou ontmoeten en zoveel inspiratie hier zou vinden, ik ben er echt heel blij mee.
      Oh zo ken ik hem nog niet met dat raam, heb eens effe opgezocht en ze gaan allebei de ronde. Knuff!

      Verwijderen
  11. dikke dikke proficiat! jij bent ene geweldige, veelzijdige madam: super!
    nog veel 365+ dagen plezier!
    ik ben blij dat ik je ken!
    liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dankjewel lieve wolken madam ;). Ik ben ook blij dat ik jou/julloe heb leren kennen. Oh ja dat is een mooie 365+ dagen creatief ;). Dikke knuff!

      Verwijderen
  12. Een jaar bloggen. Een jaar waarin ik al eerder op je blog kwam. Maar je ik je te laat leerde kennen. Lieverd ik geniet van je blog en van je reacties op mijn blog. Ik blijf je volgen want je gaat gewoon door toch?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoor ik ga gewoon door, wellicht niet meer iedere dag...we zullen zien wat de tijd brengt...ik vind het veel te fijn op blogspot, dus blijf bloggen en natuurlijk ook creatief zijn. Knuff!

      Verwijderen
  13. Ik zie dat ik ook bij jou alweer bijna een week niet geweest ben. Dus nu even goed bij lezen.
    Wat knap van je dat je een jaar lang elke dag iets creatiefs gedaan hebt en dan ook nog geblogd hebt! Applaus!
    En nu heb je echt superleuk geknutseld met engeltjes. Creabea. Ik zou er niet opkomen.
    Ik ga weer gauw verder lezen bij je. Tot blogs.
    Groetjes, Ria.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...