maandag 16 april 2012

Dag 123 - Boek Tasje work in progress

Sorry dames jullie en ik ook ;) hebben nog geduld nodig.
Het Boek Tasje is nog niet echt veel verder gevorderd.
Ik ben er wel mee bezig geweest, ik zag dat ik de kaft moest verstevigen dus heb ik duct tape gebruikt zodat het boek tasje niet uit elkaar zou vallen.
Verder heb ik de kaft aan de buitenkant bewerkt met een laag vernis. Ik had dat ook als tip gezien bij het YouTube filmpje over 'How to make a handbag out of a recycled book'.
En omdat het toch wel een heel oud boek betreft en het van stof is, leek me dit wel slim.

Ik heb er wel aan verder willen gaan, maar ik was nodig op andere fronten in huis. Als secretaresse, bellen met verzekering, naar postkantoor gaan en thuisgekomen weer bellen en regelen, eten koken, moeder spelen en ook weer bellen en regelen als moeder. Maar ik heb ook nog tijd gevonden om de rotan tuintafel en tuinstoelen in de vernis te zetten...

Morgen gaan we weer een stapje verder met het boek tasje proces (morgen ook nog naar de stoffenmarkt;)) heb het naaimachine nog niet kunnen uitproberen of ik hem nu goed ingesteld krijg zodat mijn draad niet de hele tijd breekt.

Warme creatieve groetjes van Susan

2 opmerkingen:

 1. naaimachine's en ik zijn ook niet altijd even dikke vrienden... succes dus daarmee.
  (je zit al op dag 123! da's een mooie hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is inderdaad een heel mooi getal 123, had er nog niet bij stil gestaan ;).
   Hoop ook dat ik het weer onder controle krijg, maar dat lukt wel. Maar ga deze week verder lekker rustig aan doen, heb nog genoeg om handen.
   Heb vandaag lekker bijgekletst met een vriendin en morgen krijg ik een vriendin met haar man op bezoek en morgenavond een verjaardag, dus lekker genieten! Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...