zondag 2 november 2014

Zoveel mooie momenten op geefdag 1

Goedemorgen lieverds de geefmaand november is officieel begonnen, gisteren was dag 1 en ik heb het gewoon laten gebeuren. 
Het begon al leuk toen de deurbel ging en de postbode melde dat er viezigheid op een pakje van me gekomen was, ze verontschuldigde zich en ik heb even een gezellig praatje met haar gemaakt en haar een grote glimlach gegeven en gezegd dat het wel zou goedkomen en dat ik het pakje meteen zou openmaken. 


Maar er was nog een envelop, van wie zou die nu zijn? Ik vermoedde leuke post van een blogdame, want van wie anders zou ik onverwachts post krijgen?
Het bleek van CreaTinie te zijn, zo lief, ze heeft hand/polswarmers voor me gehaakt in precies dezelfde kleuren als de sjaal die ik eens bij haar kocht nav een blogpost van haar. 


En ze passen! Super toch?! Ik kreeg ook nog wat postzegels waaronder enkele die ik zelf op een flop naar haar deed ;) en een lief kaartje. Dankjewel lieverd!


Terug naar het pakje dat 'vies' was geworden...daar zat deze King Louie jurk in die ik kocht op marktplaats. Ik pastte hem en heb hem meteen aan gelaten. Perfect voor de zonnige dag van gisteren, ik had eerst mijn King Louie jurk aan met korte mouwen. De mouwen van deze jurk zijn doorzichtig dus toch bedekt maar ook frisjes genoeg voor het warme weer. 
De 'verkoopster' stuurde ik een enthousiaste mail met deze foto en mijn verhaal over de jurk. 


Maar jullie vragen je natuurlijk af hoe zit het met de geefmomenten?
Die kwamen vanzelf toen ik te voet boodschappen ging doen, normaal doe ik dat per fiets, maar gisteren had ik niet zoveel nodig dus dat was te dragen. 

Op de weg naar de winkel zwaaide een meid, die normaal altijd lang komt joggen en ik altijd vriendelijk goededag zeg, vanuit haar ouderlijk huis vrolijk naar me en zei goedendag. Ik zei vrolijk hoi terug. 

In de winkel zei ik iets tegen een mevrouw die net haar dochtertje bij onze buren had gebracht, dat het wel lekker even makkelijk was shoppen zonder kleine kids. 

Aan de kassa maakte ik een leuk praatje met de kassa juffrouw, zo'n lieve aardige meid is dat. 

En op de weg naar huis liep net een paar passen achter me een mevrouw en ik stelde voor om samen te lopen en een gezellig babbeltje te maken in plaats van zwijgend achter elkaar te lopen. 
Zij gaf me een compliment over mijn jurk. 
Zo zie je meteen dat aandacht geven en vriendelijk zijn tegen een ander meteen wederkerig is. 


Op de facebook groep van Geefmaand november 2014 plaatste ik een paar leuke reacties en deelde ik in een reactie het verhaal over het viooltje in de tuin van de koning. Hier kun je het gaan lezen http://www.osho.nl/New-Osho-NL/Transformatie%20Tarot/Selfacceptance.htm

En al kijkend tussen mijn oude concepten in mijn mailbox kwam ik nog een mooi verhaal tegen en dat deelde ik op de facebookgroep https://www.facebook.com/groups/344096582412598

Oh ja ik mailde enkele mensen die op marktplaats advertenties geboden of gereageerd hadden dat ik akkoord ging met hun bod/tegenbod, terwijl ik er eerst meer voor wilde hebben, dus ik gaf korting ;). 


En last but not least kregen we gisteren een bak gratis gyros in onze favoriete Imbiss stube. Ik neem aan dat de bestelling niet werd opgehaald en die lieve Yasmine weet dat wij zoiets graag meenemen in plaats van dat zij het moet weggooien. Ze kreeg een brede glimlach van me en ik gaf haar zoals altijd fooi. 


Maar eigenlijk wilde ik nog even vertellen over een enthousiaste reactie van Nana (Goudhaartje), ik stuurde haar een boek dat ik eens won bij een give away bij Hout en Draad. Ze was er superblij mee, ik deed er ook nog een iPhone 4/4s hoesje bij wat jezelf kunt borduren (kreeg ik ook eens per post) en gaf haar borduurgaren erbij (wel zelf eens gekocht bij de Action ;)). 

Ik ben benieuwd wat deze geefdag me allemaal gaat brengen!
Ik geef jullie meteen een aantal links van give aways en eentje van een oproep. Wie weet win jij wel!

Een give away bij Multivroon voor een kadobon van $50 bij de Fat Quarter shop. 

Het nieuwste boek van Ingthings 'Vive la vie' te winnen bij Ingthings zelf!!

Een oproep voor creatieve geesten die naaien kunnen, je mag vanalles gaan uitproberen!!

En last but not least een workshop te winnen bij Van Renee. Het is mij te ver weg. Ik geloof dat ze in het westen van het land woont...Rotterdam of zo...

Een stralende dag gewenst lieverds! Dikke knuffels voor jullie leuke reacties! 

Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

  1. Wat een top dag! Creatinie had al wat laten zien maar ik wist niet dat het voor jou was (ze weet natuurlijk dat ik jou volg). Leuk pakketje heb je van het boek zo gemaakt.
    Fijn weekend, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja lief is dat van haar hè. Je hebt een hele lieve juf aan Tinie!
      Ben heel benieuwd naar jouw geefmomenten. Knuff!

      Verwijderen
  2. En stuurde je nog een lief pakket naar mij met een prachtige kaart en boekenlegger zo mooi het boek. Ga ik lezen en doorgeven de boekenlegger gebruiken ,dus lieve suzan veel dank hiervoor en ook ik geef in november en in het hele jaar dingen weg goed voor een ander en goed voor jezelf ,liefs marloes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh yess jippie fijn dat het goed is aangekomen. Geniet van dit inspirerende boek! En mooi dat je het weer gaat doorgeven.
      Leuk dat je ook deze maand mee doet. Heel veel plezier! Ja we geven natuurlijk allemaal wel iedere dag maar ik vind het ook wel leuk om dit heel bewust te doen. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Mooie post! Wat is geven fijn hé. Op mijn blog ook een give away! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je bent al goed bezig zeg met geven... mooie jurk. Ben zelf ook groot fan van King louie jurken. Prachtig vind ik ze.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Susan, heel veel plezier met de handwarmers, ze zijn op de goede plek beland. Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige polswarmers heb je gekregen!!
    En je pakketje ben ik zo blij mee! Het boek is echt superleuk en gaat zeker gebruikt worden. Omdat ik zelf geen iPhone heb, zal ik hem borduren en doorgeven aan iemand die dat wel heeft. Zo blijven we geven...
    Dikke knuffel, Nana

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...