dinsdag 11 november 2014

Verlate Dankbare Dinsdag Geefdag blogpost

Dag lieverds dag 8,9, 10 en 11 zijn alweer voorbij, nou ja de elfde bijna...
Op een of andere manier is deze blogpost niet gepost...ik kom er nu op woensdagavond achter...och ja dan toch maar nog effe op publiceren klikken en kijken met welke datum en welk tijdstip hij nu verschijnt...

Ik merk dat ik het wel moeilijker vind om in die bewuste flow te blijven. Alhoewel als ik mijn geefacties van de afgelopen dagen nog eens na lees in mijn notities zijn er toch ook mooie dingen gebeurd. 


Dag 8 de dag na de reünie heb ik mezelf een dagje rust gegeven, dat was hard nodig want zo'n avondje hakt er bij mij energie matig flink in. 
Ik maakte wel engeltjes van papier om te gaan weggeven/versturen en keek heel wat afleveringen Criminal Minds en NCIS en deed daarmee mijn man een plezier want maakte plaats op de harde schijf van onze digitale ontvanger/recorder.
Deze affirmatie kaart trok ik die dag;


Dit is een foto die gemaakt werd waar ik samen met mijn broer op sta, we zaten destijds samen in de brugklas...vraag me nog altijd af hoe dat zo gebeurd is want normaal zetten ze broers en zussen niet samen in een klas. Maar dankbaar voor deze leuke foto van ons tweetjes op de reünie. 


Zaterdagavond zijn we met vrienden gaan uiteten en trakteerde ik ze op het etentje van de opbrengst van een poppenhuis/spullen dat ik verkocht en wat van haar overleden schoonzus was geweest. Ik heb er een goede bestemming voor gevonden en had het geld destijds bewust aan de kant gelegd.
Ik kreeg op mijn beurt weer kleding voor te recykleren en verjaardagskaartjes die ze anders zou weggooien...ik maakte er al een paar engeltjes van. En gaf ook nog een paar pakjes vruchtenthee. 


Geefdag 9 manlief een dagje uit gegund samen met een vriend naar de Parijs-Dakar pre-proloog in Valkenswaard. Ik kreeg van hem een heel lief sms'je toen hij onderweg was. 
Mezelf ook lekker rust gegund door lekker lang in bed te blijven liggen en gezellig op bezoek te gaan bij blogsters en leuke reacties achtergelaten. 
De harde schijf verder opgeruimd, engeltjes gemaakt en mezelf verwend door Tante Betsy jurkjes te kopen op marktplaats :D. 


Bij deze foto moet ik meteen denken aan iets dat ik ontvangen heb (gisterenochtend kwam het binnen, vrijdagochtend was ik niet thuis), een canvas van Webprint https://www.webprint.nl/.
Ik kreeg een aantal maanden geleden de vraag of ik een review wilde doen, een gesponserd blogbericht.

Nu heb ik zo'n vraag wel al eens eerder van anderen gekregen, maar die vond ik totaal niet passen bij mijn blog én met webprint heb ik goede ervaringen, heb er al eens een tuinposter besteld met de afbeelding die ik ooit won bij Jenneke, waar ik erg tevreden over was. 

Dus ging ik akkoord met hun aanbod, we besloten dat het een fotoboek werd nav onze vakantie in Engeland...maar het kwam er maar niet van om foto's uit te zoeken.
Toen besloot ik dat ik dan liever een canvas kreeg van een foto van Elfia, maar er kwam maar geen mooie die ik ook in de huiskamer wilde...


En dit is de canvas dan eindelijk geworden, ik heb hem als omslagfoto bij mijn facebook account staan en had destijds al zoiets van die wil ik wel als canvas. 
Ik word altijd erg blij van madeliefjes en van wolken tegen een blauwe lucht en dit is dus de perfecte canvas voor mij!
Het bestellen per computer ging lekker makkelijk en snel, hij gaf aan dat de kwaliteit redelijk was van deze afbeelding, maar het ziet er prachtig uit! I love it <3 dankjewel Webprint voor deze leuke samenwerking!

Weet je wat ik ook zo leuk vind bij Webprint, als je je aanmeld voor de nieuwsbrief, dan krijg je regelmatig hele interessante aanbiedingen in je mailbox. Nu is er bijvoorbeeld 25% korting op canvassen en 30% op plexiglas. 

Zo dit was dan het gesponserd bericht, hihihi, deze week als ik mijn jurken binnen heb wellicht een ongesponserd bericht over Tante Betsy, alhoewel ik met liefde een gesponserd bericht wil maken. 
Oh vind al die vrolijke jurkjes helemaal super en eigenlijk is het een beetje Moos haar schuld dat ik ze gekocht heb wahahaha...ik zag dat ze Tante Betsy op facebook like'te en dat er iemand een jurkje gewonnen had...oh dat wilde ik natuurlijk ook...nou ja wil ik nog steeds hoor ;).


Maar ik kon dus niet wachten en speurde markplaats af naar een leuke jurk in mijn maat. We gaan het deze week zien of ik de juiste maat heb uitgezocht ;). Ik heb maar maat L aangehouden net zoals de King Louie jurkjes... 
Oh ja ga je effe de pagina van Tante Betsy liken op facebook, bij 16000 likes wordt er weer een jurkje weggegeven :) https://www.facebook.com/tantebetsyfashion


Dit wordt wel een heel lang bericht, och ja manlief is toch de hort op dus ik hoef niet sociaal te doen ;). 

Geefdag 10 was gisteren, ik ondernam een spontane actie en nam de trein naar Maastricht om op bezoek te gaan bij mijn vader, die had me al sinds mijn verjaardag in augustus niet meer gezien. 
We bellen elkaar wel wekelijks, maar daar zat het punt net, de telefoonverbinding verbrak de laatste tijd na 7 minuten (zo irritant) ipv na de gebruikelijke 25 minuten...terwijl we gerust een uur bellen.
Dus het werd tijd voor een nieuwe telefoon en hij wilde graag dat ik mee ging, het zijn uiteindelijk nieuwe batterijen geworden, die qua formaat te klein bleken te zijn toen we bij hem thuis kwamen...
Máár hij weet nu welke telefoon hij wilt hebben en waar die te koop is dus dat komt wel goed of niet ;). 
We gaan het wel zien de volgende keer als we bellen...


Vandaag de elfde van de elfde, nee ik ben niet in carnavalssfeer, maar wel nog steeds in de geefsfeer. 
Ik fietste vandaag de stad in, eindelijk kon ik mijn andere Neosens laars ook afhalen bij de schoenmaker, de rits was namelijk stuk...dat kan gebeuren als je zo'n laarzen overkoopt op marktplaats...ik was er wel van op de hoogte hoor, maar inclusief reparatie kostte me de laars zo'n derde van de werkelijke aanschafprijs en dat is en blijft leuk voor een nieuwe laars!
Binnenkort een foto als ik ze aan heb... 
Marktplaats...Neosens...ik sta open voor reviews/gesponserde berichten...King Louie en Desigual ook ;) hihihi dat zou toch mooi zijn. 

Maar okay ik ben af aan het dwalen en verkeer even in een hebberige mood in plaats van een geefmood whahaha. 
Vandaag kwamen weer mooie geefacties op mijn pad!
Ik zag deze minibieb / little free library / openbare boekenkast in het centrum van Heerlen. Yess eindelijk een plek om boeken in te leggen en te kijken of er een leuk boek bij staat om te lezen. 


Het is een initiatief van creatief talent van Creative Corridor in de Oude Veemarktstraat 4 te Heerlen!
Ik liep naar binnen en deed ze een tip aan de hand om zich aan te melden bij minibieb.nl onlangs was ik op zoek gegaan of er misschien toch ergens een minibieb in de buurt was en ja hoor die is er nu!
Nu nog even meer aandacht ervoor! Bij deze dus :). 


En vanavond kwam ik al googlend op creative corridor op een facebook pagina over Heerlen en zo zag ik een artikel over Deelstad Parkstad, ook een facebook pagina over delen, ruilen, geven en duurzaamheid in Parkstad Limburg. Yess helemaal in mijn straatje, past perfect bij mijn deelname aan Geefmaand November. 


Ik zocht boeken bij elkaar voor en de minibieb en de weggeef winkel pop-up store (hierboven en vond nog wat kleine spulletjes) die komend weekend gehouden wordt. Morgenvroeg en donderdag namiddag nog een kans om wat te gaan brengen, weg te geven en van het weekend eens te gaan snuffelen ;). Warme creatieve groetjes van Susan

5 opmerkingen:

 1. Mmm deze blogpost wordt doodleuk toch op de datum van gisteren gepost terwijl ik dus nu pas op publiceren heb geklikt...dacht dat ik dat gisterenavond gedaan had ;). Benieuwd of toch iemand deze te zien krijgt... Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, hij is te zien, je blogpost.. Moest wel even de tijd nemen om alles te lezen! ;) Mooi canvas heb je besteld! Oh en de foto met je broer is ook erg mooi!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi canvas heb je, de foto is prachtig. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En of ie te zien is. Wat een leuk verhaal weer, prachtige canvas ook. In mijn werkgebied is een outlet van Tante Betsy geopend. Ben er natuurlijk nog niet geweest maar het staat hoog op mijn lijstje als ik straks weer ga werken!
  groet, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie canvas, en ook je jurkjes zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...