dinsdag 25 november 2014

De laatste dankbare dinsdag geefmaanddag

Zo die maand is toch zo maar effe snel voorbij gevlogen, de laatste week alweer van de geefmaand november http://geefmaand.com/.
Ik merk dat ik er de afgelopen week wat minder bewust mee bezig ben geweest, nou ja zie de geef en ontvangmomenten nog wel steeds. Maar er echt 's morgens op afstemmen en dan kijken wat er op mijn pad kwam...tsja dat vergat ik dan wel eens. 


Maar het geven zit er toch ingebakken en doe ik toch al van nature. Aandacht, een glimlach, een knuffel, goede raad, een luisterend oor...
Vanmorgen gaf ik een dikke knuffel aan een collegaatje van me en dankbaar nam ze die in ontvangst máár ik kreeg ook net zo'n dikke knuffel terug, heerlijk!! Dus dankbaar voor mensen die lekker kunnen knuffelen :). 


Vandaag en gisteren ben ik bezig geweest om de kamer van mijn dochter, die al een heel aantal maanden niet meer thuis woont wat opgeruimd te krijgen. 

Ze krijgt het nu zelf niet voor elkaar met haar drukke schema om het zelf te doen, dus heb ik me op de overgebleven spullen gestort. 
Is wel een mooie geefactie voor dochterlief, maar ook voor ons ;). 


Het is de bedoeling (nou ja van manlief dan) dat het eind van de maand leeg is op haar kamer, nou ja helemaal leeg zal het niet worden want er staan al spulletjes van mij in de kasten en de meubels blijven exact zo staan ;). 
Zo zal er altijd een plekje zijn voor haar om terug te komen indien nodig. 


Op dit moment lig ik aan manlief zijn kant van het bed, zijn plek warm te maken zodat als hij zo in bed stapt hij in een warm bed stapt. Ik las dat vanmiddag op de geefmaand blog en vond dat wel een lieve geefactie. 


Brr net opgeschoven...maar manlief is er happy mee zo rechtstreeks vanonder een warme douche in een warm bed te stappen. 


Lieverds heb een mooie avond! Oh ja ik ben dankbaar voor al die prachtige luchten van afgelopen dagen en voor jullie lieve berichtjes, thanks lieverds!


Warme creatieve groetjes van Susan9 opmerkingen:

 1. ik vind het altijd zo leuk om je blog te lezen.
  fijne avond
  groetjes sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat nobel, zeg, om het bed voor te verwarmen voor je man.
  Hopelijk doet hij af en toe hetzelfde voor jou!

  En een kamer van een kind leegmaken? Lijkt me bijzonder moeilijk.
  Zoonlief woont al meer dan drie jaar in zijn eigen appartement maar hij komt nog vaak gedurende de weekends thuis en dan slaapt hij graag in zijn vroegere bed. Ik durf niet te beginnen aan het opruimen van zijn kamer (zou nochtans een mooie hobbykamer voor mij zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De afgelopen week inderdaad heel veel prachtige luchten! 's Avonds helaas van korte duur, het zonnetje is zo weg en dan is het zo vroeg donker. Ik vind de wintermaanden heel knus en gezellig, maar geef mij toch de lange zomerse dagen maar hoor.

  Succes met het opruimen van de kamer van je dochter!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel prachtige avondluchten inderdaad, maar net als mij voorgangster ben ik meer van de lange zomeravonden. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gij zijt gewoon niet normaal lief!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kleine meisjes worden groot ,!en ja die mooie luchten ik ben er ook gek op hoor

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...