donderdag 15 november 2012

Dag 336 - Armbandjes en meer

Vandaag ben ik aan de slag geweest met rozenkwarts kralen. Ik heb een armbandje gemaakt voor Annemie, de winnares van mijn Give Away op mijn An Angel Each Day blog (tsja die kan ik natuurlijk nog niet laten zien, dat is een verrassing voor Annemie).
Ik mailde haar dat ze gewonnen had en ook met de vraag wat haar polsmaat was en of ze wellicht een engelen bedelarmbandje wilde in andere kleuren als onze nationale drie kleur.
Annemie is Belgische en ik kan me voorstellen dat ze wellicht wat anders zou willen. Ze wilde graag een rozenkwarts armbandje.

Maar ik had ook al weken een rozenkwarts armbandje liggen die nodig gemaakt moest worden. Heb alleen het touwtje vervangen door een elastiek.
Het Hello Kitty armbandje heb ik toch nog even zo gelaten, maar ik heb wel een nieuw armbandje gemaakt gecombineerd met knalroze kralen en een roze howliet hart.

Verder ben ik bezig geweest met leuke post, nog niet op de bus gedaan en ook nog niet helemaal klaar mee want ik ben ook nog even op zoek gegaan naar een kerstboom.

Weten jullie nog dat van de week een pakket kwam voor manlief. Een kadootje voor onder de kerstboom zei hij...
Nu is dat nog heel wat weekjes wachten totdat hier de kerstboom op staat...een paar weken voor kerst..
Maar gisteren vroeg manlief al bij thuiskomst waar de kerstboom was en och vandaag heb ik gezorgd dat er een kerstboom stond. Nou ja het lijkt op een kerstboom ;).
Ik laat jullie nog even in spanning, wie weet kan ik morgen al delen wat er in het pakje zit...of nog niet...ik probeer geduldig te zijn én jullie mogen samen met mij geduldig zijn...och weet je wat ik deel de foto van het pakje ónder de kerstboom :p.
Het is een heel sober boompje, maar ik moest heel snel zorgen dat er een boom stond. Dus ga hem zeker nog wel pimpen (denk ik ;)).

Vandaag kreeg ik leuke post van Jenneke, mijn gewonnen Give Away, iedereen had gewonnen. Ik heb @rt by Jenneke, Crown-Y nummer 2 gewonnen. Thanks Lieverd!!
En die hangt al op ons mega magneetbord op onze slaapkamer, naast Els haar engeltje.

Kathy kreeg deze week ook post van mij, ze heeft me een tijdje geleden verrast met leuke engeltjes post en ik heb haar verrast met rood met witte stippen post :).


Warme creatieve groetjes van Susan









9 opmerkingen:

  1. Grr ik heb een nieuwe blogger app (update) en de foto's willen niet in de volgorde gaan die ik heb geüpload.
    Maar okay, het is natuurlijk duidelijk welke foto's wat zijn ;).
    Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihi het hangt leuk zeg♥
    wat een prachtige armband heb je gemaakt zeg!!
    en die kerstboom het is HEEE pakje waar ga je met die kerstsboom naar toe ha ha.......leuk leuk leuk enne spannend wat er toch in zal zitten

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks girl :).
      Whahaha LoL!
      Mmm het pakje is er nog steeds niet vandoor met de kerstboom.
      Mmm geloof dat ik die kerstboom maar eens moet gaan pimpen...misschien gelooft manlief dan dat het al kerstmis is ;) hihihi
      Of gewoon meenemen naar de stad, daar hebben ze ook al heel veel kerstspulletjes :p pff niet normaal hoe vroeg tegenwoordig daarmee begonnen wordt.. Knuff!

      Verwijderen
  3. Ghihi je boompje is leuk! En het pakje staat wel erg letterlijk onder de kerstboom! Haha :-p

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je bent weer super cretief bezig geweest zie ik al :-) Leuk! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, dat ziet er allemaal weer fijn uit! En je boom is anders, origineel én tof!!!
    spannend, het pakje....
    liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuke kerstboom , hier komt hij erin de dag na sinterklaas , dat is voor mij een traditie , de sint terug naar Spanje en dan de boom versieren , ik kocht vandaag een super lief engeltje met een ledlichtje bij de aldi , ik stuur je nog een foto , groetjes ,Annemie

    ik kijk uit naar de post ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh lieverds ik wil het liefst effe bij al jullie reacties een beri htje terug achterlaten. Maar heb niet veel tijd gehad de afgelopen dagen en dit weekend ga ik lekker genieten van tijd met mijn mannetje.
    Die 'kerstboom' is maar een 'joke'...zodra ik mijn pakje heb mogen uitpakken verdwijnt ie naar de zolder. Eerst is Sinterklaas nog aan de beurt ;). Niet dat we daar wat mee doen hoor...maar you get the picture...voor kerstbomen is het nog véél te vroeg. Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...