zaterdag 10 november 2012

Dag 331 - Kringloop finds

Whahaha echt weer iets voor mij, koop ik zes mega dikke kinderboeken/sprookjesboeken om in te knippen en scheuren bij de kringloop vanmorgen.
Blijken 3 van de 6 boeken toch wel zo mooi te zijn en ook bijzonder dat ik het niet over mijn hart kan krijgen om ze stuk te maken.

Ik ben er in vogelvlucht doorheen gesjeesd, omdat manlief bij de autogarage even verderop moest zijn (knipoog naar Lien, die weet welke ik bedoel ;)), dus alleen een blik geworpen op de kledingafdeling, speelgoed, kerstafdeling en kinderboeken...

Het grote sprookjesboek (met de bijzonder mooie versieringen op de bladzijden), De toverlantaarn (alle andere prachtige afbeeldingen) en Mijn grote sprookjesboek zijn oudjes, met prachtige afbeeldingen. Kijk maar eens met me mee.

Het jaar rond en Super groot lees- en speelboek blijken precies hetzelfde te zijn. Ook mooie plaatjes hoor, want daar heb ik de boeken natuurlijk op uitgezocht :). Maar met die twee ga ik zekers lekker los. Wie weet dadelijk nog...


Warme creatieve groetjes van Susan die jullie een mooi weekend wenst

19 opmerkingen:

 1. oei wat een heerlijke plaatjes, veel plezier met knippen en plakken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja prachtig zijn ze hè ?! Mmm in deze ga ik dus niet knippen. Maar in een van die andere boeken ben ik al begonnen. Wat enkele plaatjes gescheurd en geknipt en wat enveloppen gemaakt :). Knuff!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Thanks lieverd. Ik heb er al wat plezier mee gehad. Zie berichtje hierboven ;). Knuff!

   Verwijderen
 3. wat een knapperd zeg die laatste foto van de prins! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. toch maar wel uitknippen en boven je bed hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha hihihi gekkie. Nee dat is niet mijn type ;). Knuff!

   Ps heb mijn type naast me in bed liggen en ben daar gelukkig mee :D.

   Verwijderen
 5. Hihi... Dat is herkenbaar! Ik heb ook nu een flink aantal sprookjes boeken, waarvan ik eerst denk daar kan ik weer mooie enveloppen, labels of andere leuke dingen van maken. Maar ook bij mij zijn een aantal toch maar in de boekenkast verdwenen. Dat is gewoon te zonde om in te knippen. Mijn grote sprookjes boek van Hemma komt me erg bekend voor, die staat ook bij mij in de kast. Daar staan hele lieve plaatjes in. Veel plezier mer freubelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik denk dat deze ook uiteindelijk in de boekenkast of naast het bed terecht komen. Mmm lekker weer eens als vanouds sprookjes lezen...
   En met die modernere boeken waarvan ik toch 2 dezelfde had ben ik al mee aan de slag geweest. Flopjes gemaakt, maar hey labels is ook leuk. Of magneten ;).
   Gezellig dat je een berichtje achterlaat :). Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 6. Ja, 25 cent per boek, heerlijk he? Ik ben er vorige week nog geweest, dus heb het nodige leuks al weg gekaapt (sorry) waaronder een schattig boek van Roodkapje! Heb je de kerstmarkt ook nog gezien?
  Lang leve de autogarages die naast een kringloopwinkel liggen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat zag ik ook opeens dat ze maar 25 cent per stuk waren. Normaal betaal je daar vaak genoeg de hoofdprijs. Ja ik heb gesnuffeld tussen de kerstspulletjes, maar niks naar mijn gading gezien. Kerstengeltjes zijn niet altijd mijn smaak, te kitschig...en teveel cupido achtige engeltjes...is niet mijn stijl ;).
   Dus alleen die 6 boeken gekocht voor €1,50 hihi. Ja leve de kringloop vlakbij Sjaakie :). Ennuh je had genoeg voor me overgelaten hoor...had je ook die ptt postzakken zien liggen (zonder Nederlandse vlag) voor €15 per stuk...tsja weer de hoofdprijs hè!
   Knuff!

   Verwijderen
  2. Ik realiseer me vaak niet dat je antwoord geeft op mijn mails haha, zag het nu bij toeval! Die postzakken heb ik niet gezien, maar 15 euro... wat een geld! Sommige dingen vind ik echt belachelijk duur! Maar volgens mij kun je wel afdingen (niet dat ik daar goed in ben en dat durf, haha)

   Verwijderen
  3. Hihi ja dat probeer ik meestal wel meteen te doen, soms een paar dagen later ;).
   Ja heb eens zitten te kijken op marktplaats waar ik weet dat ze die zakken met vlag verkopen en die liggen ook rond die prijs, maar dan wel mét...
   Mmm weet niet of je daar kan afdingen hoor, kan vaker niet in kringloopwinkels waar één iemand de prijzen maakt...en ik ben daar ook niet zo heel goed in ;). Knuff!

   Verwijderen
 7. Reacties
  1. Ja mooi zijn ze hè...daar kan ik echt niet in knippen en scheuren...
   Knuff!

   Verwijderen
 8. Wat zijn ze prachtig! Ik kan het ook nooit over mijn hart verkrijgen om in boeken te knippen. Toen ik laatst enveloppen ging maken van een oud Donald Duck magazine (zonder kaft en op sommige pagina's met de Brinta van mijn broertje aan elkaar geplakt) moest ik ook even slikken :-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja die met jeugdsentiment zijn nog moeilijker. Zo had ik daar ook stripboeken gescoord met Sjors en Sjimmie, maar wel heel bewust de nieuwere versie, ik kon het niet over mijn hart krijgen om de oude versie die ik altijd heb gelezen te verscheuren...
   Die nieuwere deed geen centje pijn ;).
   Knuff!

   Verwijderen
 9. Ik zit net even je kringloopvondstberichtjes te lezen en kom zo o.a. bij deze terecht. Haha, die prins lijkt precies op Ard Schenk toch?
  En deze leuke boeken voor een kwartje..... oooo, die had ik ook echt niet kunnen laten liggen. Te mooi!
  Veel knutsel- en leesplezier ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben eens effe die naam gaan opzoeken, ergens klingelde een belletje bij die naam, maar dat was het dan ook. Maar zag oude foto's van hem en hij zou het zomaar kunnen zijn! Hihihi.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...