vrijdag 16 november 2012

Dag 337 - Creatief voor een jarige Jet én Leuke Post

Vandaag ben ik creatief geweest voor Tante Jannie, nou ja voor de 'geestes moeder' van Tante Jannie. Ik las vanmorgen dat ze jarig is, hier lees je het ook;
http://tantejannie.blogspot.nl/2012/11/hiep-hiep-hoera.html

Ik heb snel allerlei leuks bij elkaar gezocht en ben ook nog creatief aan de slag geweest, maar dat laatste heb ik gedaan op bezoek bij vrienden.
Ik kan natuurlijk nog niet delen wat ik gemaakt heb, maar ik ben creatief geweest met gele wol ;).

En heb vandaag ook nog 3 andere enveloppen op de post gedaan, 2 voor blogdames (lieverds als bij jou niks op de deurmat valt en je eigenlijk wel wat van me verwacht, effe geduld :)) en eentje voor Postcrossing.
Normaal stuur ik naar Postcrossers alleen een ansichtkaart maar deze keer heb ik de kaart in een toepasselijke envelop gedaan en nog wat erbij gedaan. De dame in kwestie vind 'food and sweets' leuk.


Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

 1. Wat spannend allemaal! Je denkt weer goed aan je medemens! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik vind het ook leuk om via Postcrossing iets extra;s erbij te doen, maar de meesten willen een kaart zonder envelop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat lief van je zeg,..ben benieuwd

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks girls voor jullie berichtjes. Ik reageer na het weekend effe persoonlijker. Ik ben druk geweest en ga nu lekker genieten van mijn mannetje. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ziet er allemaal zalige post uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi ik wordt weer helemaal blij als ik mijn enveloppe hier op jouw foto er bij zie liggen :-) Het was echt een feestje in mijn brievenbus hoor! Maar dat weet je inmiddels al :-) Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...