maandag 5 november 2012

Dag 326 - Ik heb 'Beleef' beleefd

Vandaag ben ik naar Maastricht geweest naar de beurs 'Beleef'

De planning was om kwart over twaalf in Maastricht aan te komen, maar vanmorgen belde mijn moeder dat er geen treinen reden tussen Valkenburg en Maastricht, dus heb ik een uur eerder de trein genomen. Maar ik had niet veel vertraging (de bus waar ik instapte ging vanuit Valkenburg zelfs rechtstreeks naar Maastricht over de A2), dus waren we al om half twaalf in het Mecc. De beurs ging pas om 12uur open en daar stonden we dan in de rij tussen een heleboel blauw/geel aangeklede mensen die een gratis ticket van Ryanair kwamen scoren. Die snapten al niet dat wij er zo vroeg waren en niks in die kleuren aanhadden (ik was helemaal in het zwart).

Ik heb weer een hele verzameling aan inspiratie opgedaan vooral op het designersgedeelte ( D(esign)-Day 2012 ).
Ik moest aan jullie blogposts denken met al die diertjes toen ik de kettingen van Ineke Otte zag.

We hadden een gezellig gesprek met Beachbumb  ik scoorde daar een paar leuke kaarten om te versturen via Postcrossing.

En bij Solmode zag ik leuke jurken (waar ik niet in zou passen) en prachtige kragen gemaakt van stropdassen. Oh bij die kragen moest ik meteen aan de Elf Fantasy Fair denken, zo mooi gemaakt, maar way boven mijn budget.

Op het workshop gedeelte kocht ik een leuke bambi tas bij Tuutekraom, gemaakt van hergebruikte plastic tassen.
Ook hadden we even een gesprekje bij Maastrichter Breicafé, waar ook Miralda  stond met haar jeanstassen, dus ook recycled ;).

Ik heb nog een heel aantal kettingen gescoord voor een prikkie, alsof ik nog niet genoeg kralen heb hihi, maar voor die prijs kon ik ze niet weerstaan.

In het curiosa gedeelte heb ik nog een aantal mooie oude ansichtkaarten gescoord (ik deel de engelenkaarten op mijn andere blog) en een bambi :). Oops...hihi ik kon hem niet weerstaan.

Oh ik zou bijna deze week nog een keer willen gaan, gratis toegang en een hele bende inspiratie en ook nog leuke dingen gescoord :D.
Het was een geslaagde dag en natuurlijk ook niet te vergeten heel gezellig samen met mijn moeder, we hebben het lang volgehouden van 12 - 17.30uur.
Daanke mam, ich vond ut hiel gezellig!

En vanmorgen toen ik op de bus stond te wachten om een kaartje te kopen om met de trein te gaan, ja ik moet mijn treinkaartje van Veolia in de bus kopen, ben ik nog creatief geweest met een stukje roze uhm tsja hoe heet zoiets een ijzerdraadje met draadjes eraan...ik heb een hartje ervan gemaakt en op het bankje laten liggen voor...


Warme creatieve groetjes van Susan

T





15 opmerkingen:

  1. Leuk dat je ons laat meegenieten! Ik zag vanochtend de reclames langs de weg...goed gescoord! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het was echt een leuke beurs wonder boven wonder. Natuurlijk ook met een 'huishoudbeurs' tintje, maar het design gedeelte maakt het voor de creatieveling extra interessant en curiosa is ook altijd leuk, vooral als je iets kunt kopen waar ze niet de hoofdprijs voor vragen. En natuurlijk zijn de andere stands ook de moeite waard, gratis cupcakes proeven altijd goed...lekker voelen in bakken en raden wat erin zit en een poging doen om een designpakket te winnen ook ;). Wij hebben onze tijd goed en gezellig omgekregen en ik heb weer bakken met inspiratie opgedaan :D.
      Dus wie weet vind je nog ergens een gaatje...en anders volgend jaar...ik neem aan dat ie dan weer is (lente beurs is niet meer). Knuff!

      Verwijderen
  2. Oh wauw, Beleef lijkt me erg leuk! En lief van dat hartje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja moest ook echt wel aan jou denken, denk dat jij wel van die design stands houdt. Wie weet heb je ergens een gaatje en combineer je dat met je favoriete restaurant ;).
      Ja de engeltjes zullen me dat draadje wel op mijn pad hebben gelegd zodat iemand anders daar weer blij van wordt :). Knuff!

      Verwijderen
  3. Dat ziet er uit als een heel gezellige beurs! Jammer dat het zo ver weg was :-( (nou ja, voor mij dan haha)Wat leuk dat je dat hartje daar hebt laten liggen. Ik kan me zo voorstellen dat de persoon die het gevonden heeft er toch minimaal wel even om moest glimlachen. Zo lief! Ik houd wel van dat soort kleine verrassingen :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Tante Jannie ja dat zou ook wel een beurs zijn waar jij van houdt. Máár bij jou in het noorden (Leeuwarden) is komend weekend Holy Stitch...lijkt me harstikke gaaf...Blij met kleur staat daar

      Verwijderen
    2. Oops ik klikte per ongeluk op de verkeerde knop...nou ja drukte met mijn dikke vinger op,het scherm :p.
      Mmmm nu heb ik eigenlijk toch niks zinnigs meer te zeggen hihi...ennuh ja dat zou mooi zijn dat mijn hartje voor een glimlach heeft gezorgd :D. Knuff!

      Verwijderen
  4. Ziet er leuk uit die beurs. Voor mij écht aan de andere kant van Nederland, veel te ver. Ben benieuwd wie er met dat hartje naar huis is gegaan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja máár jullie Holy Stitch is dan voor mij weer veel te ver, lijkt me ook gaaf om door die celblokken te dwalen en al dat creatiefs te zien... Ik wens je in ieder geval een prachtig weekend...mmm met eigenlijk niet te mooi weer ;).
      Tsja dat zullen we nooit weten hè, wie weet wel met een heel verdrietig iemand die er weer even heel blij van is geworden. Knuff!

      Verwijderen
  5. leuk zeg, t ziet er erg leuk en gezellig uit (en wat rustiger dan de krea-doe ;) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaaa gelukkig wel rustiger als de KreaDoe, las al dat het zo druk was. Er was genoeg volk, maar gelukkig niet megadruk. Viel reuze mee, was ook maandagvoormiddag hè ;). En gelukkig ook niet onder de voet gelopen van het volk dat op zoek was naar de Ryanair stand hihi. Knuf!

      Verwijderen
  6. Waaauuww daar wou ik ook wel heen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja het is maar goed dat ik de rest van de week niet lekker was anders was ik er nog eens heengegaan ;). Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  7. oh, wow, ziet er super fijn én inspirerend uit!!!
    En zo tof en lief van je hartje!
    Een blije mens meer in de wereld ;)
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het was weer heel inspirerend, vooral door dat design gedeelte en het workshop gedeelte. Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...