dinsdag 31 december 2013

Ik verheug me op...

Ik zie de afgelopen dagen meerdere blogs langskomen met terugblikken, hier doen we het anders...ik ga vooruitblikken...


Ik verheug me namelijk enorm op wat events die gaan plaatsvinden dit komende jaar, in 2014.


Ik heb van de week tickets geboekt voor de Elf Fantasy Fair, Elfia, te Haarzuilens Utrecht...vandaag zijn ze nog het voordeligste!  http://elfia.com/events/elfia-haarzuilens-2014/tickets-and-travel/
En vandaag heb ik het hotel geboekt zo'n mystery deal en ik heb de bevestiging al binnen en het is een prachtig hotel. Ga ik me niet alleen een prinses/koningin voelen in mijn kanten kleedjes jurk die ik dit jaar maakte, maar ook nog in het hotel :D. 


Maar ik verheug me ook op alle voorpret, ben al nog een outfit aan het maken in mijn hoofd, hierboven een collage van wat pins...nee zo bloot als die rechtsbeneden gaat het niet worden ;)....iedere dag een andere outfit...yeahh!
En we gaan deze keer weer met een stel vrienden uit Engeland, nou ja het is geen stelletje, onze Engelse vriend Neil, 74 wordt hij in 2014 :) en een jonge meid die hij kent van Mini meetings, maar ik vind het wel heel leuk dat ze mee gaan. 


Dat is natuurlijk wel even anders als op de camping...iets dat komend jaar natuurlijk ook weer in de planning staat. England here we come...nou ja duurt nog een heel aantal maanden hoor ;). 
De Internationale Mini Meeting wordt om de 5 jaar in Engeland gehouden, dit jaar in Kent en dan gaan we ook naar Londen. 
Het wordt mijn vijfde keer, maar voor manlief de eerste keer, maar ik verheug me nu al enorm erop. 

Mijn dochter was er net na de kerst, poserend bij een Mini :). 

Oh weet je waar ik ook blij van wordt, van laatjes...ik heb van in het weekend de kerstboom opgeruimd en op die plek, de laatste open plek ;), een ladenkast gezet. 
Weten jullie nog dat ik eens geblogd heb over mijn blogplekken? En jullie (net zoals ik) zo enthousiast waren over onze salon tafel met 28 laatjes... http://365dagencreatief.blogspot.nl/2013/02/mijn-blogplekjes.html


Lieverds ik ga jullie laten, ik ga ervandoor, nou ja ik ga nergens heen hoor, ik zit lekker op de bank met een volle buik...bak nasi bij de Lidl gekocht, zelfgemaakte saté saus en stukjes kipfilet die ik in een zelfgemaakte marinade heb gedaan...straks zelf oliebollen maken en gewoon lekker samen op de bank, in bed, met manlief van films genieten. 
Maar natuurlijk niet voordat ik jullie een geweldig fantastisch 2014 ga wensen, dikke knuffel aan mijn blogdinnetjes!


Warme creatieve groetjes van Susan

21 opmerkingen:

  1. Genoeg om naar uit te kijken dus :-D Doe je goed!
    Fijne jaarwisseling en een fantastisch 2014!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd. Ja hoop morgen misschien wat tijd te vinden om naar alle terugblikken te gaan kijken ;). En ja verheug me er al enorm op, twee events waar ik al veel voorpret van heb. Knuff!

      Verwijderen
  2. Wat een fijne vooruitzichten,ik wens je een fijne jaarwisseling en al het goede voor in 2014,lieve groetjes Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed Susan! Wordt van dat enthousiasme altijd ook een beetje een stuiterbal van ideeën en plannen, heerlijk! Een prachtig jaar toegewenst voor jou en je fam.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja hier ook een stuiterbal, nou ja in mijn hoofd dan...de uitvoering laat altijd wat langer op zich wachten ;). Maar ben al aan het stuiteren van alle voorpret hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  4. Reacties
    1. Hihihi zag er naar mijn idee heel natuurlijk uit, maar zit daar ook nog regelmatig mee te worstelen...d of dt ;).

      Verwijderen
  5. Je hebt een heerlijk vooruitzicht in het nieuwe jaar, fijn!
    En dank je wel voor de vliegende engel waarmee je mij op het nippertje vorig jaar verblijdde xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat engeltje is wel heel lang onderweg geweest, maar ze is aangekomen en dat telt ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Jij ook alle goeds,mooie plannen en lekker genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  7. al het goeds voor 2014 je hebt leuke dingen in het vooruitzicht x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dankjewel voor je lieve kaartjes Susan! Gelukkig nieuwjaar! Als het wat mooier weer is, kom je een keertje in de Pipowagen een theetje drinken he?
    Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh zijn die van jou ook pas zo laat aangekomen? Ja lijkt me leuk, verheug ik me op. Lijkt al lente met zelfs de lavendel die alweer begint te bloeien...van mij hoeft het geen echte winter meer te worden hoor. Maar we hebben nog een aantal maanden te gaan...maar kom zekers op mijn fietsje naar jou of wie weet met de bus :). Dikke knuff!

      Verwijderen
  9. wow, dat wordt geweldig!
    Geniet er van!!
    liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lien zei al dat ik dit blog moest volgen (volg je angelblog!): heerlijk! Wat super dat je naar de Elf Fantasy Fair gaat. Dat is iets wat ik ook nog graag een keer wil. Ben benieuwd naar je outfit. Lieve groet, Ellis

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Poeh dat je nu al weet wat je allemaal gaat doen dit jaar. hihi. Ik weet nog niet eens wat ik volgende week ga doen haha, maar wel leuk zeg. X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De beste wensen voor het nieuwe jaar! Zo te lezen heb je al weer leuke dingen in petto. Gezellig! Liefs, Mieke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...