maandag 6 januari 2014

Leuke post tijd

Ik kreeg de laatste tijd weer leuke post, deelde sommige ervan al op mijn engelenblog waar ik wat actiever probeer te zijn.
Dit bericht wilde ik gisteren avond posten, maar nu eens even snel tijd maken...voordat ik alweer over het avondeten kan gaan nadenken hihihi. 

Deze kaarten kreeg ik van het weekend van Tante Jannie, Esther en MiM...ja van Esther kreeg ik er zelfs twee...die stuurde het engeltje mee (was de voorkant van een kerstkaart die ze gekregen had) en ze had ook nog een boel postzegels mee gestuurd. 
Lief van je Essebes dat je blijft doorverzamelen, ennuh postzegels kan ik nooit genoeg hebben ;), daar kan ik weer leuke postzegel engeltjes of hartjes van maken of kaartjes...

Deze maakte ik voor mijn vaders verjaardag :)
En ook dit uiltje ;). 

Ik kreeg ook nog andere leuke post, van Els een geluksvisje kaart, van Nanabee een zelfgemaakte engelenkaart, van Multivroon een stofje met de hertjes stempel (die ze hier eens won) bestempeld en een grappige kaart en last but not least een kaartje van Maddy met een engeltje die ik bij haar won :). 
Nou ja eigenlijk was het de bedoeling als ik zou winnen dat het naar iemand anders zou gaan, maar Maddy vond dat ik ook een engeltje verdiende en eens verrast mocht worden :D. 

Gisteren verstuurde ik ook nog post...kon ik nog even gebruik maken van de voordelige kerstzegels...maar ik weet nog niet of die is aangekomen...
Och ik maak er een collage van en wie weet zijn er wel dames die denken...hey dat zou wel eens voor mij kunnen zijn...of wie weet herkennen ze de flop die bij hun in de brievenbus lag ;). 

Yesss Essebes heeft het oeranje postzegel hartje binnen! http://espiratie.blogspot.nl/2014/01/hartje.html

Ik ga er weer vandoor lieverds, ik wilde nog een paar foto's delen, maar zie ze niet in mijn fotostream staan...och binnenkort deel ik ze dan ;), dikke knuffels aan mijn blogdinnetjes en oh ja Annemie je post is vandaag binnen gekomen met een lief engeltje :). 


Warme creatieve groetjes van Susan
8 opmerkingen:

 1. Heerlijk verwend en mooie dingetjes gemaakt. Lieve groet Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. graag gedaan , (het is gemaakt door mijn dochter Nele ) ,groetjes uit Turnhout , Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne post allemaal! Het hartje wat je voor Esther gemaakt hebt, zag er ook super leuk uit!!!

  Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie post. Altijd erg leuk om te lezenen te zien wat he gemaakt hebt.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gezellig zoveel leuke post bij elkaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat veel post,de engeltjes zijn leuk van postzegels,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat het is aangekomen! Nu ik net lees hoeveel plannetjes je al hebt liggen had ik er beter gelijk zelf iets van gemaakt geloof ik :( Sorry als je nu nog een to-do erbij hebt! Maar je kunt hem zo al gebruiken als theedoek ofzo ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...