zaterdag 11 januari 2014

Kringloop geluk en thanks Mevrouw Pardoes

Op de allereerste plaats dankjewel aan Mevrouw Pardoes die op de vorige blogpost van me reageerde en me daarmee helpt een hoop werk te besparen (daar ga ik tenminste van uit ;)).

Ik kocht namelijk op 'haar advies' een rolsnijder en heb ook maar meteen een fatsoenlijke snijmat gekocht. Met €39,90 steunde ik daarmee vandaag de lokale middenstand en die nummers checkte ik natuurlijk even in mijn app 'angel numbers' van Doreen Virtue. Normaal deel ik die alleen op mijn engelenblog ;), maar vond ze wel toepasselijk. 

Nu kan ik inderdaad zonder uitstel aan mijn missie werken, lekker recykleren en daarmee een mooie lapjes deken maken en wie weet volgen er nog wel meer. Ik had ze eerst via internet willen bestellen, maar dan kan ik op zijn vroegst dinsdag aan de slag en zo help ik toch een middenstander te blijven bestaan en heb ik ook nog even genetwerkt ;). 

Voorheen was mijn missie 'milieu redden' meer gericht op goede energie verspreiden met de chembusters en mijn orgonite creaties, maar nu meer en meer op recyclen van stoffen die andere niet meer willen en weggooien. Klik op label orgonite als je er meer over wilt lezen en andere creaties wilt zien. 

Zelfs op mijn werk gebeurd dat nog en red ik regelmatig kleine stukjes stof uit de prullenbak hihihi. 
Met dit jeans hart als resultaat (work in progress) om mijn andere collega's te laten zien wat voor leuks je kunt maken van restjes stof. Ik liet ook al aan enkelen creaties van Janina zien om ze te stimuleren om stofresten te bewaren! http://elkedagzaterdag.blogspot.nl/2014/01/terwijl-ik-zat-te-wachten-op-een.html?

Maar nu zijn jullie natuurlijk ook wel benieuwd naar mijn kringloop vondsten toch?
Op de eerste foto kun je er eentje van vandaag zien, een dekbed overtrek. Ik kocht ook nog wat jeans en ja hoor om te gaan recyclen...geen jeans meer weggooien hè! Ga zelf aan de slag of bewaar ze voor mij :). Ik vergoed natuurlijk de verzendkosten en wil natuurlijk ook dan wel als dankjewel een zakdoekhoesje maken of bijvoorbeeld een telefoon hoesje...

Ik scoorde gisteren 3 dekbed hoezen en een geborduurd tafellaken. 

En nog een tafellaken...wat ik met de laatste ga doen weet ik nog niet...het is van dikke zware kwaliteit...über kitsch. 
Wie weet wordt het wel ooit een tas...ooit...want nu ga ik me storten op het snijden van stof voor de lapjes deken in wording. 

Een fijn weekend lieverds!
Warme creatieve groetjes van Susan


14 opmerkingen:

 1. Graag gedaan hoor en veel succes met het rolmes! Leuk dat je ook met Engelen werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het rolmes werkt echt fantastisch, alleen is het me nog niet gelukt om er echt al makkelijk mooie vierkantjes mee te snijden. Ik denk dat ik manlief een mal ga laten maken van plexiglas of ander stevig materiaal zodat ik er zo omheen kan snijden en op ieder willekeurig plekje van de stof kan leggen. Vandaag mijn man maar aan het werk zetten ;). Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 2. wat een leuke vondsten maarre helemaal top vind ik toch wel je eigen gemaakte hart ♥♥♥ xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks lieverd. Ja ik vind het zelf ook al heel leuk uitzien, zo leuk om van niets...iets te maken :).
   En zo hoop ik mijn collega's te stimuleren om alle stofresten te bewaren. Er wordt nog veel te veel weggegooid. Knuff!

   Verwijderen
 3. Ik zie ook al een tas voor me uit dat tafelkleed!! Ben me steeds aan het bedenken: zou ik nog ff gauw naar de kringloop gaan (bij Sjakie) of niet... hmmm...krijg er toch wel zin in als ik jouw projectjes allemaal zie. Wie weet wat voor leuke stofjes ik daar tegenkom? Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er nog vorige week in vogelvlucht doorheen mogen vliegen. Vond de prijs daar van de dekbedden veel en veel te hoog, €5 voor een enkel en €10 voor een dubbel, te belachelijk voor woorden. Dus niks meegenomen... Maar wel dat Engelse sprookjesboek wat ik van de week showde ;). Knuff!

   Verwijderen
 4. Dat tafellaken vind ik echt super gaaf! Daar zou ik ook een tas van maken. Maat eerst met mijn eigen project aan de gang. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè zo'n überkitschige tas zie ik daar wel in. Alleen totaal niet mijn stijl hihihi, maar ik huppel hopelijk ergens dit jaar rond met een eigengemaakte ptt postzakken tas ;). Oh zo benieuwd wat jij aan het maken bent. Knuff!

   Verwijderen
 5. Wat een leuk hart van jeansstofjes. Ik vind het sowieso knap dat je bij het zien van een leuk stofje al een heleboel verwerkingsideeën krijgt. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mij is Pinterest gewoon een grote geweldige ideëenbank. Super gewoon hoeveel inspiratie je daar op doet. Ben zelf niet zo dat ik er allerlei dingen in zie hihihi.
   Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 6. Ooo ja zo snijer is wel heel makkelijk. Ik kocht hem een tijd terug al ook geniet ergens op een blog van een ander, maar had hem nog niet gebruikt tot vorige week. Dat gaat lekker. Jij zult er ook wel heel blij mee zijn denk ik.

  Leuke stofjes trouwens. Ik vind bij onze kringloop nooit van die leuke stofjes. Jammer zeg, maar ja blijkbaar gebruiken ze het zelf of is er steeds iemand me voor of die leuke stofjes mee te nemen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat dat betreft heb ik echt geluk hier in de buurt. En op rommelmarkten... Alleen nu nog plaats hebben uhm creëren om dat alles op te slaan, de keukentafel puilt weer uit hihihi. Ennuh dat mes snijdt superr, alleen manlief aanzetten tot een mal voor me maken zodat het ook nog eens handig is om van die vierkantjes te snijden. Gisteren er enorm mee zitten te worstelen hoe dat snel en makkelijk te doen. Knuff!

   Verwijderen
 7. Wow, love your heart. Gewelidig hoe je zo op ideeën komt. Liev groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben jij weer heerlijk crea bea bezig geweest!!! Topper!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...