maandag 2 december 2013

De geefmaand is alweer voorbij

Goedemorgen lieverds jullie hebben me hier weer een paar dagen niet gezien, ik heb lekker rustig aan gedaan hoor na mijn val met de fiets. Mijn knie is nog steeds blauw, maar heb er gelukkig verder geen last van gehad behalve als ik eens op mijn knieën moest ;). Mijn arm daar heb ik wel meer last van gehad, die was dan wel weer niet blauw geworden...daarom ook minder geblogd.
Maar ik mag niet klagen hoor en ben inmiddels al weer een paar keer op mijn stalen ros gestapt.

Ja zoals de titel al aangeeft is de geefmaand weer voorbij, ik ben begonnen met het weggeven van een edelstenen engeltje op dit blog en heb hem afgesloten met het weggeven van edelstenen engeltjes op mijn engelen blog ;). http://anangeleachday.blogspot.nl/2013/11/de-engeltjes-zijn-blij.html
Die vliegen er een dezer dagen uit...


Er zijn wel al wat andere engeltjes uitgevlogen (nav deze blogpost http://anangeleachday.blogspot.nl/2013/11/ik-maakte-engeltjes.html ) en ben ook nog bezig met engeltjes maken voor de Christmas diy ornaments swap van Janina. 
Moos heb ik verrast (namens mezelf en Jenneke) met bovenstaande leuke post en dat postzegel engeltje dat is een primeurtje...ik ben namelijk postzegel engeltjes aan het maken voor de swap. 


Ik vond het zelf best moeilijk om iets te bedenken, nou ja eigenlijk schoot dit idee me meteen binnen, maar ik vond het wat minnetjes, maar mijn vader overtuigde me ervan dat zo'n engeltje heel bijzonder is want ja wie maakt nu nog meer van zulk soort engeltjes ;). Ja dat is waar pap, je hebt helemaal gelijk bedacht ik me :). 

Die van Moos is maar aan een kant beplakt (aan de andere kant heb ik 'een dikke knuffel van Susan' gestempeld ;)), de engeltjes voor de swap zijn aan beide kanten beplakt met postzegels, dat hangt wat mooier in de boom :D. 

Als ze deze week klaar zijn (ik ben nog met nummer 4 bezig en ze krijgen nog een vernislaag) dan kom ik ze hier showen. Ik zag namelijk bij Janina dat ze een pinterest bord heeft aangemaakt met alle ornamenenten die al binnen zijn! http://www.pinterest.com/Elkedagzaterdag/deelnemers-x-mas-diy-ornaments-swap/ 


Aan Angeline stuurde ik dit, Jenneke wilde ook haar een oppepper sturen in de vorm van een kralen engeltje, omdat ze wat aan het kwakkelen is met haar gezondheid net zoals Moos. 
Ik had zelf ook al wat voor beide dames in de planning staan, eentje als verrassing en voor Angeline een bedankje dat ik mee mocht rijden naar de blogsterren ontmoetingsdag. 


Zelf werd ik ook nog verrast, door Hester met een bijzondere zeep van Loofa die ze gewonnen had op facebook bij pure body treats. Nogmaals dankjewel lieverd :). Hij ruikt heerlijk en heb hem al gebruikt ;).
 

Verder werd ik verrast door schrijfpietje met leuke post. Dankjewel schrijfpietje :D. 
Ik zou je graag persoonlijk willen bedanken, maar diegene die ik dacht dat schrijfpietje was die was het niet. 
Ik weet dat het een blogster moet zijn uit het westen van het land aan de postzegel afgaande ;). 
Maarreh de chocolade was lekker, ik at die ene die opengegaan was tijdens transport en manlief zag de andere liggen en hupsakee die werd meteen verorberd ;) whahaha. 


Gisteren kreeg ik ook nog een stapeltje gezellige magazines van onze vriendin Pat (geen foto van ;)), dankjewel lieverd :D. 
En ik nam haar de beloofde lap stof mee die ik de vorige keer vergeten was en had ook speciaal voor haar een zakdoekenhoesje gemaakt van jeans en kant en deed er nog een kralen engeltje bij in de kleuren van de regenboog. Ik kreeg er een dikke kus voor :D. 

Zo lieverds ik ga er weer vandoor, ook de recykleer veertiendaagse http://boomieboomie.blogspot.nl/2013/12/jullie-recykleren.html is voorbij. 
Ik heb uiteindelijk niet zoveel gerecykleerd (ik maakte zakdoekhoesjes en een knuffel), ik heb meer gerecycled...postzegels, kerstkaarten en zelfs kraaltjes die ik eens van tante Jannie kreeg. 
Maar ik blijf toch lekker het hele jaar door recykleren hoor, ik heb al een leuk en eigenlijk wel weer groot project voor ogen...over een paar weken kan ik hier hopelijk een prachtig resultaat showen ;). Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan


Oh ja ik heb zelfs meegedaan aan de boekenweggeefdag, maar tot nu toe nog niks gehoord van de gelukkige vinder...maar dat maakt niet uit hoor, ik deed het met plezier, al was het op het laatste nippertje. http://www.geefjijhetdoor.blogspot.nl/2013/11/23-november-was-het-weer.html

12 opmerkingen:

 1. Je paps heeft gelijk, niemand maakt postzegel engeltjes en dus : ben je uniek in je soort (maar dat wisten we al)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt heel leuk die postzegelengel doet heel nostalgische aan. En wat een lieve post heb je allemaal ontvangen.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heerlijke maand is dit geweest

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gemaakt een postzegel engel meer een postzengel !
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een postzegel engel jee wat mooi zeg en wat een fijne post heb je gekregen kanjer ♥ geniet ervan xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh en ook ik kreeg zo'n lief beterschapsengeltje van je en leuke kaart (jaaa, hij bracht zeker een glimlach op m'n gezicht!!) Dankjewel voor deze gezellige post. Postvitamientjes zijn de beste! Lief hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lieve post heb je verstuurd én ontvangen...van schrijfpietje hihihi, wat grappig, ben je er inmiddels al achter van wie het is? Je postzegel engeltjes zijn zeker uniek hoor, helemaal 'Suzans'!! xx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee ik ben er nog niet achter wie schrijfpietje is, maar ik geloof ook wel dat dat de bedoeling was ;) hihihi. Knuff!

   Verwijderen
  2. Hey die Maddy ik ben er niet veel later achter gekomen dat het (C)Onny was ;). Oh ben al een paar keer in mijn hoofd bezig geweest om een blogpost te maken, maar de tijd vliegt hier voorbij. Knuff!

   Verwijderen
 8. Wat ben je weer druk geweest en dat terwijl je het rustig aan zou doen?Leuke postzegel-engeltjes, nog nooit gezien dus uniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, die engeltjes vind ik echt heel speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...