maandag 16 december 2013

Hieperdepiephoera blogverjaardag!

Goede avond lieverds vandaag bestaat mijn blog al weer twee jaar. Goh wat gaat dat snel, ik weet nog dat ik de Flow las over 365 dagen projecten en ik à la minute besloot om mijn eigen 365 dagen project te starten...okay ik las dat artikel pas op 15 december ;). 


Je begint zo'n blog als allereerste voor jezelf...het was voor mij de uitdaging om eens iets een jaar vol te houden en ook een soort creatieve therapie...ik zeg nu volmondig 'Ja ik ben creatief!'.

En als je dan na heel wat blogposts in het begin nog zonder reacties, de blog wereld in duikt ontdek je een hele nieuwe inspiratieve wereld. 
Je 'ontmoet' lieve blogdames, die ook bij jou volger worden en lieve berichtjes bij je achterlaten. Natuurlijk moet je daar ook wat voor doen, zelf actief andere blogs volgen en leuke reacties achter laten. 
Sommige worden blogvriendinnen, andere zullen nooit bij je reageren en tsja ik reageer ook niet altijd bij iedereen hoor, daar ontbreekt me gewoonweg de tijd voor.

Ja dat is nog zoiets dat ik twee jaar geleden niet kon voorzien... ik ben weer aan het werk. Na twintig jaar geen betaalde arbeid verricht te hebben ben ik weer in de werkende wereld beland en het bevalt heel goed. 
Ik heb wel jarenlang vrijwilligerswerk gedaan...jaren geleden, maar sinds mijn beroerte in 2005 had ik alle energie voor mezelf nodig. 


Ik werk nu op een sociale werkplaats, waar rekening gehouden wordt met mijn beperkingen, maar wat nog leuker is dat ik van mijn hobby mijn werk mag maken. 
Ik werk namelijk op de leerwerkplaats mode en textiel die in september is opgericht. 
Ik leer te naaien, ja ik kon het natuurlijk wel al een beetje, maar nu krijg ik betaald om naailes te krijgen, niets mooiers dan dat. 
Ik sta zelfs op de folder...herken je me daar links en daarnaast een close up op mijn handen ;). 

Ik ben nu thuis ook bezig met een recykleer project, maar wat dat is kan ik pas na de kerst laten zien. Is een verrassing, een kado voor mijn dochter. Maar een sneakpeak kan er wel vanaf. 


Omdat ik nu dus werk kom ik gewoonweg soms niet meer toe aan andere dingen zoals snailmailen. Na mijn werk ben ik toch wel moe van het me concentreren en ook gewoon omdat ik vroeg op moet, weiniger slaap en dus 's middags nog vaak een dutje moet gaan doen. 
Sommigen denken dat ik er nog in moet komen, maar ik weet gewoon dat ik weinig energie heb en dat het toch nooit meer zal worden. 
Maar ik ga graag hoor en heb het er naar mijn zin, maar nu weten jullie ook waarom ik soms minder aan het bloggen ben of minder reageer op jullie blogs. 


Zo zie je maar weer dat in twee jaar tijd je leven er toch weer heel anders kan uit zien. 
Ik had van de week een prijsvraag, hoeveel kerstornamenten enzo in onze kerstboom hangen... 
(C)Onny je zat het dichtste bij met je 166 stuks! Gefeliciteerd!
Er hingen er 161 in, ik heb er ondertussen nog een paar bij gehangen (4 stuks zoals je op mijn briefje kan zien ;)) en er zijn er nog 4 onderweg van de Christmas DIY Ornaments Swap :D. 

Ik zag al bij je blogpost Conny http://byonny.blogspot.nl/2013/12/een-pakketje-kerstboom-en-kerstwandeling.html dat ik niet meer hoef te vragen of je een blauwe of een rode wil, want je hebt rood met witte ornamenten in je kerstboom hangen ;).  Laat me even weten of ik je ook nog blij kan maken met die kerstsok hanger!

Zo lieverds ik ga weer wat doen, ik ga eens strijken...die ligt al een aantal dagen hier op de bank op me te wachten...wachtend op een energiepiek en natuurlijk ook zin...want tsja ik doe nog altijd liever creatieve activiteiten als het huishouden :p. 
Maar ik heb vanmiddag nog een dutje gedaan, dus kan nog effe er tegenaan, gelukkig is het niet al te veel. Dikke knuffels aan alle lieve volgers en blogdinnen, dankjewel voor al jullie lieve reacties!


Warme creatieve groetjes van Susan

ps die collage heb ik eens tijdens het eerste jaar van mijn blog gemaakt, vond hem nu wel toepasselijk om nog eens te delen. En ik zie aan de tijd van het blog dat ik alweer twee uur bezig ben geweest met deze blogpost, nee niet de hele tijd hoor, hebben nog gegeten tussendoor en even een aflevering ncis gekeken ;). 

21 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met je 2de blogverjaardag, en wat leuk dat werk wat je doet, het is op je lijf geschreven! Zo leer je nog vanalles en nog wat bij, heel leuk hoor, geniet ervan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte geflcitaart met je tweede blog verjaardag. Ik lees nog steeds lekker mee maar reageer niet zo vaak. Lieve groet jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd liefje met je blogverjasrdag!!!!!

  Dikke knuffff x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige ontwikkeling, van dat werken en leren tegelijk! Zijn het ook fijne mensen daar? Nou gefeliciteerd en succes, hoop dat het zo leuk blijft want je geeft daar toch ook een deel van je kostbare energie weg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o wat super dat je een werkplek hebt gevonden die zo goed bij je past! Super leuk!! Zo zie je maar toch? Het zal vast veel energie kosten maar als je er voldoening uithaalt is dat het vast wel waard.
  Gefeliciteerd ook met je blog verjaardag. Wat gaat de tijd toch snel. Nog steeds knap dat je het 365 dagen creatief hebt vol gehouden. Heb echt wel een aantal andere 365 projecten voorbij zien komen die voortijdig zijn afgehaakt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hiep hiep hoera voor je blogverjaardag!
  En fijn om je berichtje te lezen, super dat het met je baan zo goed gaat. Fijn voor je! Ik ben benieuwd wat je voor je dochter aan het maken bent. Al heb ik wel een idee wat het zou kunnen zijn;)
  xx Janina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja dan ziet je leven er opeens heel anders uit....
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hiep hiep hoera gefeliciteerd met je blog verjaardag. JA uit bloggen ontstaan leuk dingen, En fijn dat je weer werk hebt!

  Ik bedenk me nu net dat ik zelf ook in december twee jaar geleden ben begonnen met bloggen. ik was het zelf een beetje vergeten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd!! Petje af hoor.. jeetje, wat een tijd al zo lekker aan het bloggen ;) En volgens mij nog lang niet klaar!

  Fijn dat je een plekje hebt gevonden waar je ook nog eens heerlijk crea bezig kunt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hartelijk Gefeliciteerd. En wat goed dat je weer een baan hebt. Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gaaf zeg, van je werk! Dat je het zo naar je zin hebt. Veel succes! En natuurlijk gefeliciteerd metje blogverjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met je blogverjaardag en dat baantje van jou lijkt te mooi om waar te zijn. Leuke, creatieve dingen doen en ervoor betaald krijgen.
  Vaak krijg je ook weer energie uit zulke mooie dingen! Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als eerste gefeliciteerd!!! Ja wat kan er een boel gebeuren he in 2 jaar. Ik weet er alles van. Ik snap je dan ook heel goed. Hier ontbreekt de energie momenteel ook heel erg doordat ik ander werk ben gaan doen. Denk voor al aan jezelf je blogvriendinnen blijven echt wel ;-)

  Wat leuk trouwens dat je voor je werk ook creatief bezig mag zijn. Echt tof. Ik ben benieuwd naar je creatie.

  Ennnuuh ik heb gewonnen JEEEEEEEH. Ik wilde heb ook zo graag hebben dus heb echt zitten tellen in je boom hihi. Nou het is duidelijk het geeft vruchten afgeworpen :D Je hebt het helemaal goed. Graag de rode en lieve beertje in de sok samen met de engel wil ik ook wel. Die komt gewoon ook gezellig in mijn boom te hangen :D

  Ik heb je ook nog een mail gestuurd wil je die eerst lezen voor je dit verstuurd, misschien kan die engel dan ook meteen mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Whoeha al weer 2 jaar!!
  En wat fijn dat je weer aan het werk bent!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja, ik herkende je gelijk op de folder. Wat leuk dat je werk en hobby op deze manier kunt combineren en dat er tegelijk rekening wordt gehouden met je beperkingen. En 2 jaar bloggen, gefeliciteerd hoor! Op naar een nieuw en gezellig blogjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw al weer twee jaar, gefeliciteerd ! Tijd voor een feestje. Raar hoe het soms kan lopen hè? Maar geluk komt je tegemoet. Fijn dat je nu heerlijk werk hebt waar je je ei kwijt kunt, en waar ook naar wat je kunt wordt gekeken, op naar een nieuw jaar met hopelijk veel leuke dingen !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een fijne werkplek heb je gevonden, super! En gefeliciteerd met je blogverjaardag, twee jaar zijn zo maar om!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hahaha, de jouwe ook! Hip hip hoera! Keep on blogging girl. :-) x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...