woensdag 6 november 2013

Me time

Vandaag ga ik lekker eens genieten van een aantal uren Me-time. Lekker goed voor mezelf zorgen houdt ook in lekker creatief bezig te zijn, wie weet maak ik mezelf ook wel een heerlijke quiche. Alle ingrediënten zijn in huis dus wat let me!
Maar die komt pas tegen het eind van de middag aan de beurt!

Vanmorgen niet echt uitgeslapen want ik werd tien minuutjes voor de wekker wakker, dacht ik. Dus lekker tegen manlief aan gekropen en op een gegeven moment toch eens gekeken hoe laat het was, de wekker had al moeten gaan. Wat bleek manlief hoefde pas een half uur later op te staan ;). Och ja tot die tijd ook nog lekker tegen elkaar aangekropen dus die knuffel heb ik al gegeven en ontvangen :D. 

Gisteren ook nog iemand geknuffeld die het zwaar had en naar haar verhaal geluisterd en nog eens geknuffeld en nog eens hihihi. Ja wij zijn een stel knuffelkonten!

Ook op mijn fiets de wereld glimlachend tegemoet gegaan, gelukkig was het prachtig weer. Dat is makkelijk als dat het keihard regent, dan kruip je diep in je jas met dit weer en zorgt dat je met de wiedeweerga van punt A naar punt B fietst ;). 
Dus ook op mijn pad wat mensen happy gemaakt. 

Oh change of plans...een vriendin appte net of ik vandaag eventueel naar de Lidl ging en of ik appeltaartdeeg voor haar kon meenemen om appeltaartdeeg koekjes te maken. Had eigenlijk vandaag thuis willen blijven, maar och als ik haar er een plezier mee kan doen...en ik doe mezelf er ook een plezier mee...nee niet met die koekjes (die worden vanavond pas gebakken ;)) maar wel met effe lekker bijkweppen :D. 

Nu nog even wat quality time met mijn dochter voordat ze naar stage gaat...zoeffff. 


Maarreh niet zonder dat ik jullie heb laten zien wat ik de afgelopen dagen gemaakt heb en waar enkele vandaag nog de post van opgaan...uhm denk ik ;). 


Ik laat ze lekker niet allemaal zien want anders herkent een of andere lieverd een kaartje wat zo maar eens voor haar zou kunnen zijn. Vandaag hopelijk ook de give away kadootjes op de post...oh ik krijg het nog druk ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

20 opmerkingen:

 1. ha,ha...die Susan...weer heerlijk creatief in de weer!geniet ervan meid!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he er komt een heerlijke glimlach op mijn gezicht van oor tot oor.... en ik kom jou ook maar is ff een knuf brengen ook al is ie virtueel... mooi aan de crea zie ik wel

  knufs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Groot gelijk, even tijd voor jezelf. Wel doen hoor, ook al ga je nog naar de winkel en naar je vriendin. Gewoon lekker genieten. En vanaf hier ook een knuffel. Groetjes mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker genieten van me time meis. En of je gelijk hebt! Ik doe het je niet na hihihi ... veel moet time hier hahaha

  Knuffie!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh je brengt me ineens op een idee. Ik zit thuis met een grieperige dochter en we hebben nog appeltjes uit de tuin. Ja, ik ga een appeltaart bakken! Thanks voor de tip, haha!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat enig gedaan weer die envelopjes echt super,knuffel van mij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Marloes het zijn ansichtkaarten/van die boomerang free cards die ik beplakt heb met postzegels ;). Knuff!

   Verwijderen
 7. Wat een heerlijk positief, opgewekt blogbericht! Nu heb je mij ook zomaar een glimlach bezorgd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lekker bezig !!
  ik kan zelf ook wel een knuffel gebruiken, wat een rotdag. Ik ben bestolen... en goed ook. Zal er nog wel wat over bloggen (of niet), voor nu heb ik een dip.Ik ben nog niet aan je rok toegekomen meis, zit in het vat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh lieverd wat vreselijk is dit toch. Ik heb je gisteren al effe een privé berichtje gestuurd. Een hele dikke knuffel voor jou, wou dat ik hem in het echt kon geven. Knuff!

   Verwijderen
 9. Ooo wat heerlijk die Me time. Daar wil ik toch ook wel wat meer gebruik van gaan maken. (de vraag is alleen hoe en wanneer ;-) maar komt goed)

  En er is ook al weer heel wat gegeven vandaag lezen ik. Je hoeft er helemaal niet zoveel moeite voor te doen om te geven he. (te minste dat vind ik) het ontvangen vind ik al weer heel want anders hoor ;-)

  Wat heb je een leuke creaties gemaakt zeg. Nu weet ik waarvoor ik al die postzegels bewaar hihi. Al moet ik dan echt nog wel even door sparen, want zoveel heb ik er echt nog niet.

  Maar ik heb weer een leuk idee van je gekregen. Inspirerend ;-) of te wel ik ontvang graag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien eens in een postzegelzaak gaan kijken of ze dozen hebben met bestempelde postzegels voor weinig geld. Vooral nu de Nederlandse gulden zegels niet meer gebruikt mogen worden op de post zullen ze goedkoper worden. Ik kreeg onlangs een doos voor mijn verjaardag ;) en ik kocht er een blik op de rommelmarkt helemaal volgepropt voor €1 en heb nog eens eerder postzegels van een lieverd gekregen. Warme groetjes en knuffels! Heb je ze ontvangen :p

   Verwijderen
  2. Ooo goed idee. en bedankt knuffels ontvangen ;-)
   DIKKE knuffel van mij terug (ontvangen?)

   Verwijderen
 10. haha die kaarten! Daar snapt de post stempelmachine natuurlijk helemaal niets van! :)
  Fijn tijd voor je zelf nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gisteren zijn er een aantal de post op gegaan, maar op eentje na allemaal in een envelop. Ja ben wel benieuwd naar die ene, dat was met Beatrix postzegels op de voorkant en op de achterkant heb ik een postzegel van Willem Alexander geplakt. Allebei zegels van de dag dat ze de troon bestegen hebben. Vond dat wel een mooie combo ;). We gaan het horen we gaan het zien. Is een verrassing voor een vrouwtje van Marktplaats :). Knuff!

   Verwijderen
 11. Wat een schitterende kaarten. Ik krijg altijd zoveel inspiratie op jouw blog. En me-time. Lekker van genieten!

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks, wat leuk om te horen. Als PostNL meewerkt krijg je vandaag een flopje met inspiratie ;). Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 12. Me-Time, knuffelen en leuke post! Wat wil je nog meer midden in de week :D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...