zaterdag 2 november 2013

De 'wat wil je hebben Give Away' gaat naar...

Ja nu hadden jullie natuurlijk verwacht dat ik dat meteen ging vertellen. Nee, daar mag je nog even geduld voor hebben. 
Eerst ga ik gezellig wat vertellen...

Vanmorgen zag ik een mailtje van de geefmaand november blog, ik werd uitgenodigd als co-auteur. 
Tsja wat zou ik doen, zou ik accepteren ? want gisteren was een spontane actie van me. Maar ik besloot mee te doen en heb mijn ervaring gedeeld hoe het voor me voelde om Haakjuffie blij te maken met het engeltje. http://geefmaand.blogspot.nl/2013/11/dag-1-is-voorbij-wat-gaat-dag-2-brengen.html


Ik weet nog niet hoe ik deze geefmaand november ga vorm geven, wat ik wel weet is dat ik er mijn gevoel in ga volgen. 

Van de week deed ik dat ook toen ik jullie uitnodigde om mee te doen met de 'wat wil je hebben Give Away'. Ik vond het leuk van jullie te horen waar ik je blij mee kon maken, enkele lieverds waren een beetje stout die wilden een verrassing. 

Nou de verrassing is dat ik vandaag niet 1 maar 2 lieverds blij ga maken, nee sorry de verrassingsdames zitten niet bij de winnaars hihihi. Maar wie weet de maand is nog niet om ;). 
Ik ben stiekem ook al wat eerder met de uitslag, 2 november zat al in mijn hoofd en ik heb besloten om niet tot morgen te wachten. 

Ik liet de random number generator zijn werk doen. 
15 dames deden mee en nummer 13 is the lucky number, Gefeliciteerd!
Fire woman ( http://lincherie.blogspot.com/ ) wilt een stempel voor haar dochtertje, ik ga ermee aan de slag! Stuur je me even je adres? 365dagencreatief(apestaartje)gmail.com

En de volgende dame die wint, heeft wel wat met stempels te maken, maar wilt graag een engeltje van mijn hand. 
Who else as Mrs. Stempel herself, MiM, is winnares nummer 2. 
Lieverd wat leuk dat jij eruit kwam, je bent al heel lang volger van me. We hebben elkaar al twee keer life ontmoet, ik heb zelfs een heuse stempel workshop bij je mogen doen en zo zie je maar weer kan ik op mijn beurt anderen verrassen en nu ook jou weer :D. Mail je me even naar welk engeltje je keuze uit gaat?

En als je nog een kans op een stempel van MiM's hand wilt winnen moet je als de wiedeweerga naar haar blog, ze heeft er namelijk een Give Away tot morgen!

Zo lieverds dat was het zo ongeveer, ik lig lekker in bed, heb vandaag niet echt mijn dag. Ging bijna met de fiets onderuit, nou ja ik gleed uit op zo'n metalen plaat naast de recycle containers en kon me nog net staande houden aan de container, dat gaat een mega blauwe plek geven op mijn hand (dat krijg je als je ascal slikt ;))...mmm ik zie hem al verschijnen. 

Ik heb geprobeerd een dutje te doen, maar dat wil niet echt lukken, heb mega veel last van oorsuizingen en al dagen hoofdpijn, iets dat ik normaal maar 1 dag per maand heb ;). Maar ik wil niet zielig doen hoor, verder is alles goed. Maar mijn lichaam riep om rust, dus neem ik die ook. 

Ik was met de fiets op weg als pakjes dienst, een pakketje van iets dat ik verkocht heb via marktplaats en een pakket om een Engelse vriend van ons te verrassen. Hij had hier van de lente iets achtergelaten (een kacheltje wat hij voor in z'n auto wil gaan maken) en met de winter in aantocht hebben we besloten om het toch maar op te sturen. Hij komt wel in Januari naar ons toe, maar dan kan hij er nu al plezier van gaan hebben. 


Maar menn wat is het duur om een pakket te versturen dat zwaarder is als 2 kg, dus maar besloten om het via DHL for you te versturen, €15,50 tov €19,50 en nog duurderrrr bij PostNL. 
Ik deed er een paar handschoenen bij voor de grap en wat lieve kaartjes en een engeltje ;). 

Deze week stuurden we nog een pakketje naar Engeland, maar die paste gelukkig door de brievenbus. 
Er is een baby geboren bij Engelse Facebook vrienden en deze verrassing is onderweg. Ik pimte een 'geslaagd' mini kaart en ik pimpte een rompertje. 


Zo lieverds heb een fijn weekend en deze maand gaan jullie dus wat vaker van me horen, misschien niet iedere dag, maar hou mijn blog in de gaten of je brievenbus ;). 

Oh ja deze gaf ik aan de postbode mevrouw, die er heel happy mee was :D.Warme creatieve groetjes van Susan

11 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd meiden.

  En doe jij rustig aan moppie!
  Knuf op de zere hand x x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief allemaal!! Gefeliciteerd aan de winnaars :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat rot van je hoofdpijn, weet er alles van! Hopelijk ben je gauw weer helemaal fit. Je hebt in ieder geval leuke afleiding met al die leuke spulletjes om je heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh Arme Susan,doe je wel kalm aan meid?!?Je hebt weer leuke dingen gemaakt hoor!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. owww meissie kalm aan he

  feliesss aan de winnaars

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rustig aan meisje, denk aan jezelf!! En wat een lief rompertje met die mini erop daar zullen ze heel blij mee zijn!
  En je bent een schat zo'n lief gebaar aan je postmevrouw, top hoor meis!! Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Rustig aan doen he! Gelukkig ben je niet helemaal onderuit gegaan, want dan waren er grotere kneuzingen geweest! Je engeltje heb ik nog steeds en zal ook dit jaar in onze boom worden gehangen :-)
  Zeg en je flop met kant is toegekomen hè ;-) Ben er heel blij mee! Dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, wat leuk zo'n stempel. Ik weet zeker dat de kleine meid hier gelukkig van gaat worden. Hartelijk bedankt. Doe het verder rustig aan. Ik stuur je mijn adres.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O, wat leuk, wat leuk! Dank je wel. Waar mag ik uit kiezen? Ik stuur je wel een appje, dat communiceert makkelijker... Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...