woensdag 13 november 2013

Ik heb mezelf een frisse neus gegeven en happy met kringloop finds

Vanmorgen heb ik zalig een paar uur in bed een boek liggen te lezen, ik had kunnen uitslapen, maar kwam zo 123 niet terug in slaap en dacht eventjes met een zaklamp in mijn boek te lezen en tsja zo ben je uren later nog bezig, want het is zo spannend. 
Om 10 uur maar eens lekker gaan douchen...ik had voor vandaag zoveel plannen maar toen ik dan beneden was, had ik nergens zin in. 

Een nieuwe stempel wilde niet vlotten, nou ja het ging al mis met het overbrengen van de afbeelding op de gum... Normaal zet ik wel door hoor, maar vandaag dus effe geen zin. 
Weet je wat manlief wilt graag dat ik even naar de Blokker ga en kijk of ze een Mini (Mini Cooper) lijstje hebben en dat is voor mij een uitgelezen kans om naar een kringloop winkel te gaan. Kijken of ze leuke retro stofjes hebben. 
Besloten om niet langs de Action te gaan, geen extra uitdagingen...


Dus op mijn electrische fiets gesprongen en mezelf een frisse neus gegeven. Ik vond dat wel een goed plan als thuis toch niets uit mijn handen komt. 
Voor het Mini Cooper lijstje geslaagd! To cute is dat lijstje, nu nog een leuke foto vinden die er mooi in past. 

 
En in de kringloop ook geslaagd, okay niet voor stofjes, ik zag wel twee leuke tafellakens maar die hadden veel vlekken. Maar bij binnenkomst werd ik al verleid bij de spelletjes/speelgoed kasten... Ik kon die prachtige seventies domino niet laten liggen. Hou zo van die prachtige afbeeldingen :). 

En opeens zag ik dit paar rode suède leren laarzen, yess I love red en ik heb altijd al een paar rode laarzen willen hebben. Maat 38...mmm ik heb 38/39 en dikke kuiten, maar ze pasten...met wat wringen bij de kuiten. 
En wat ook wel belangrijk is dat ze weinig gedragen zijn en natuurlijk niet te duur, voor €7,50 heeft deze dame met laarzentik er weer een paar erbij ;). 

Omdat ik na mijn kringloopwinkel bezoek (Rd4 in Kerkrade ;)) wel erg kort bij het adres van een oud collegaatje van mijn vrijwilligerswerk in Maastricht was, heb ik haar opgebeld...ze bleek verhuisd te zijn...gelukkig maar een paar straten verder. 
Dus effe gezellig op bezoek geweest, ze was volgens mij wel happy met mijn bezoekje want ik kreeg een dikke knuffel bij aankomst. Ze was nog maar net verhuisd dus samen op haar provisorische bed gezeten in een overvolle kamer met verhuisspullen hihihi. 

Oh manlief laat me net zien waar ik morgen naar toe mag fietsen om een internet bestelling op te halen die hij zelf niet op tijd kan ophalen en wat ziet mijn oog...vlak achter de kringloop Rd4 in Heerlen ;). Je voelt hem al aankomen hè, dat ik daar niet zomaar langs kan fietsen...


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Haha, en nu die bij Sjakie nog en dan heb je een rondje kringloop Parkstad gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach en een frisse neus halen was vandaag zeker en vast fijn ..;en thuiskomen met prachtige rode laarzen ...ik ben er ook dolop :-)

  Liefs
  Marjo

  Marjo's Cosy Corner

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, ik "combineer" alles ook graag zo! :)

  Die plaatjes zijn idd super! Ik redde vandaag (een stuk van) een tof laken uit mijn jeugd uit mijn vaders verbouwing, ook blij! Wel wat verfspatjes, maar toch...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Owwwww mooie rode laarzen meis!!!!! Heb je goed gedaan!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha,ha,ha...heerlijk blogverhaal meid en ik zie je al lopen pinkeltje in haar prachtige rode laarsjes(is een compliment en niet negatief bedoeld hoor!!! ;-)....een vriendin van me had vorig jaar ook rode laarsjes gekocht zooo leuk en haar noemde ik ook Pinkeltje,al zijn deze eigenlijk te chique ervoor...ik kan beter zeggen...ik zie je al gaan the woman in RED!!!...klinkt net wat beter toch?!?!)Heerlijk zo'n kringloop,het oude lijstje voor de vossenkop die ik vanmiddag gemaakt heb voordat ik naar mijn werk moest komt ook van de kringloop,heel oud,lekkere vintage look en slechts 1,50....ik word daar altijd heel blij van van vrolijke kringloopschatten!xx

  liefs
  Angeline

  p.s; mega leuk lijstje ken ook een jong stel die helemaal mini-freak zijn er beiden een hebben(oldie)en ook toers mee rijden,dus hen even tippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha er staat dus weer wat op stapel voor je vandaag

  je hebt gave laarzen gescoord zeg voor dat geld
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk je rode laarsjes ,en heerlijke zo n goed geslaagde frisse neus liefs marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, even kringloopgek als ik. Goed gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...