donderdag 14 november 2013

Kringloop happiness

Zo lieverds ik ben net terug van de kringloop, brr wat is het waterkoud op de fiets en nat...


Eigenlijk was het mijn missie om bij een internetbedrijf dat hier blijkbaar in Heerlen ligt een tv beugel te halen...maar het was om de hoek van de kringloop en je snapt natuurlijk dat ik die dan niet zomaar kan passeren. 
Ik was al in geen tijden meer bij de Rd4 in Heerlen geweest, ik heb me vrij goed kunnen inhouden maar deze leuke zwarte piet spellen moesten mee in mijn mandje. Die linksbeneden missen wat kaartjes en zijn veel bespeeld...maar kon ze toch niet laten liggen. 


Okay het auto kwartet nam ik gisteren al mee van de andere kringloop, maar die had ik nog niet gedeeld. Er zat een kaartje van een Mini Cooper in dus die moest mee voor manlief, wel een erg vierkante Mini maar och dat mag de pret niet drukken. 


Maar ik vond ook nog wat retro stofjes, twee tafellakens en een dekbed overtrek...de laatste, die gebloemde, niet echt retro maar zou er zo maar voor door kunnen gaan...zag het eigenlijk net thuis pas dat die eigenlijk niet zo retro is. Maar om eens een lapjes deken van te maken, zou die er best goed bij kunnen bedacht ik me zo. 

Binnenkort start namelijk de recykleer 14 daagse... http://boomieboomie.blogspot.nl/2013/10/recykleren-editie-2013.html
Nu zal ik heus geen 14 dagen gaan recykleren, daar ontbreekt me de tijd voor. Maar wie weet neem ik de stap wel tot het knippen van lapjes en dan gaan we eens kijken wat daar uit voortvloeit. By the way welk formaat gebruiken jullie qua lapjes? Ik zag al hele mooie bij Janina http://elkedagzaterdag.blogspot.nl/2013/11/buy-nothing-new-4.html
Als ik wat verder doorklik bij Janina, zie ik dat ze 16x16cm gebruikte ;). 


Oh ja ik scoorde nog wat in de kringloop, ik vond wat leuks op de kerstafdeling. Een roze tinkerbel kerstbal en de kerstsok met engeltje hanger. Dat bracht de score op acht euro's en 35 centen ;). 

Zo nu ga ik een poging doen om voor het avondeten te zorgen, zoeffff....


Warme creatieve groetjes van Susan

Oh ja wat gaf ik vandaag...mijn tijd en expertise aan iemand die leerde naaien ;), ik gaf voorrang aan een ouder vrouwtje die met haar rollater wilde oversteken en ik kocht nog iets bij de kringloop wat ik ga opsturen om iemand te verrassen en ik maakte vandaag ook nog iets recykleretigs voor een vriendin, ja voor jou Pat ;). En ik nam mooie glimlachen in ontvangst :). 

11 opmerkingen:

 1. Oh oh oh wat een fijne vondsten ! Ben benieuwd hoe jouw lappendeken gaat worden! Je kunt de vierkantjes natuurlijk net zo groot maken als je zelf wilt hè

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zeg ga vaker naar de kringloop voor een hoop leuke geluk :-)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk dagje met mooie vondsten zeg. Heel leuk X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie vondsten wordt warm van binnen als ik de plaatjes zie van zwarte piet spel ,met zo EEn heb ik vroeger altijd gespeeld ,dus mij geef je ook een glimlach op mijn lippen .,liefs marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig je aankopen en ook je gift! En 14 daagse recykleren ben heeel benieuwd, lapjesdeken jaaa staat hier ook nog op die lange to do list.
  x Es

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jaaa dat zwarte piet spel met die kaarten heb ik ook! Zeer toepasselijke plaatjes voor je verhaal :)
  Ik heb toevallig vandaag een nieuwe tweedehands kleding winkel ontdekt hier in Tilburg. Ik had niet zo veel tijd maar heb even snel gesnuffeld maar ga er zeker nog eens terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh wat leuk een verrassing voor mij :) en wat een leuke dingen heb je gescoord . Ik ga nu toch eens proberen te reageren , kijken of dat lukt zonder blog . Ik denk dat ik weet wat je gemaakt hebt , ben benieuwd of ik het goed heb geraden en hoe ie dan is geworden ... spannnnnend :b

  Knuff Pat

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke spullen heb je weer weten te scoren zeg

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een heerlijke dingen heb je gevonden weer, dat was zeker de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...