woensdag 7 augustus 2013

Mijn eigen paspop in wording

Vandaag was het dan eindelijk zover, ik had het al een tijdje in de planning staan. Maar wat ben ik blij dat we vandaag pas begonnen zijn om een duct tape paspop te maken van mijn rubens lijf, want wow wat krijg je het warm als je zo ingetaped wordt. 
Drie lagen duck tape over mijn lijf, gelukkig is mijn man razendsnel want pff om zo lang te blijven staan en beperkt te zijn in je bewegingen is niet echt prettig. 
Ik had bij de Action 4 rollen duck tape gekocht. Manlief wilde al met de zilverkleurige beginnen, maar ik had gelezen dat het slimmer was om per laag een andere kleur te gebruiken en van de zwarte had ik nu eenmaal meer (leek me ook mooier qua eindresultaat;)). 
De eerste rol was niet genoeg voor de eerste laag, voor het geval je jezelf ook wilt laten intapen, raad ik je aan meer rollen te kopen. Gelukkig had ik van de zwarte 3 rollen. 
Ik heb geen foto's van het hele proces, ik had een wit nauwsluitend t-shirt aan van de Hema wat ik toch niet draag en dat ook lang genoeg was. Ik had ook nog tape om mezelf eventueel te verlengen, maar die heeft mijn man niet gebruikt. Wel om mijn hals af te dekken, want Duck tape op je lijf is niet prettig. Mijn haren had ik omhoog gedaan, maar een enkel haartje werd toch mee getaped, auw...
Ook als je korte haren hebt is het aan te raden om te zorgen dat die er niet tussen kunnen komen. 

Ook is het belangrijk dat je je buik niet inhoudt, want tsja dat is natuurlijk niet zoals je lichaam echt is. En je voeten moeten op schouderbreedte staan. Ik las deze tips op de website waar gedetailleerd en stap voor stap wordt uitgelegd hoe iemand in te tapen. 
Ik heb het verder moeten loslaten en mijn man zijn werk laten doen. Dit is het resultaat;

De foto's kloppen niet helemaal, want hij is nog niet afgewerkt. De duct tape was op, dus hij moet nog van achteren dichtgeplakt worden. 
Maar om jullie toch te laten zien hoe het tot nu toe uitziet heb ik hem aan de parasol gehangen en een poging gedaan om hem van achteren dicht te maken met wasknijpers. 


Tsja dit is de 'naakte waarheid', ik ben erg uitgedijd. Met kleren aan ziet het er allemaal nog best leuk uit, als je goed in de spiegel kijkt en je positieve kanten benadrukt en leuke kleren draagt. Maar de naakte waarheid is best hard. Och wie weet stimuleert me deze paspop van mijn eigen lichaam me wel om beter mijn best te doen om te gaan afvallen. En och dan maken we dan weer gewoon een nieuwe ;). 

Ik zal even een collage maken van de foto's die ik van de website heb waar de instructies stap voor stap in het Engels uitgelegd worden. 


Nu nog zorgen dat hij op een standaard komt op mijn eigen lengte of eventueel verstelbaar want ik heb deze eigenlijk gemaakt (laten maken;)) om mijn Elf Fantasy jurk op te doen zodat ik makkelijker de kanten kleedjes kan gaan verwerken. 
Mijn lichaam wordt in die jurk wel flink ingesnoerd, die buik wordt dan beduidend minder ;) en ik heb er ook laarzen met hakken onder zodat de jurk niet op de grond komt. 
Straks gaan we nog wat halen om het geheel mee af te werken, binnenkort meer erover. 


Warme groetjes van Susan die jullie nog even verzoekt om naar de vorige blogpost te kijken, ik heb een vraagje over 'crack free' wellicht zijn er mensen die die blogpost nog niet gezien hebben en er al eens mee gewerkt hebben. 

20 opmerkingen:

  1. Wat super gaaf en slim!
    Was je niet bang dat je er niet meer uit zou kunen :)
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi nee hoor daar was ik niet bang voor. Ik heb meerdere duct tape exemplaren met uitleg op het wereld wijde web gezien en die mensen zijn er ook allemaal uitgekomen.
      Ik had wel heel bewust een oudere bh aangedaan voor het geval hij die per ongeluk zou stuk knippen ;).
      Knuff!

      Verwijderen
  2. susan, ik weet dat het stijfsel is maar de verhoudingen etc weet ik niet.

    supergaaf zo een afdruk van jezelf te hebben
    en wees gerust ik heb veel meer rollen tape nodig hahaha

    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wha, wat tof zeg !! En ook slim om je jurk hierop te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. haha hoe kom je hier nou toch bij om jezelf zo in te tape-en!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tsja van Pinterest natuurlijk, alhoewel ik het al eerder eens op youtube gezien heb ;). Knuff!

      Verwijderen
  5. Wat grappig!!
    Echt een super idee.
    Ik ga dat doen aan het eind van mijn zwangerschap, met gips.
    Maar dit had ik nog nooit gezien.
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat zal dat dan mooi worden zo'n zwangere buik, prachtig!
      Ik ga ervan uit dat je daar geen foto van op het wereldwijdeweb zal plaatsen, maar lekker voor jullie houdt ;). Knuff!

      Verwijderen
  6. Geweldig ... heb nachtdienst en moest hier toch even hardop lachen hihihihi! Is ook een top idee meis. Helemaal "op jouw lijf geschreven" .... een betere paspop bestaat er niet toch!!!!!!!!

    Dikke knuf

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi prachtig dat ik jou ook eens lekker aan het lachen heb gekregen, ik schater regelmatig (lees een vette lach;)) met jouw blogposts. Knuffies!

      Verwijderen
  7. Wat een ontzettend gave actie weer Susan! Je doet meer en meer de stoute schoenen aan om mooie dingen te maken. Zo gaaf om te zien! En leuk dat wij daarvan mee mogen genieten. Werkt ook inspirerend.
    Liefs,

    Lot

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, dit is een keitof idee! Eentje om zeker te onthouden al weet ik niet of ik aan genoeg rollen tape ga geraken om het te maken. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gelukkig dat het geen 30 graden meer is, je zou het spaansbenauwd krijgen. Maar goed idee! En bedankt voor je superlieve worden xxx thanks!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja terwijl ik daar stond terwijl manlief me in aan het tapen was en de eerste laag erop zat, was ik toch wel heel erg blij dat ik het niet eerder heb gedaan. Ik geloof dat ik gek was geworden van die hitte en mezelf helemaal suf gezweet had, ook niet echt handig met een t-shirt dat je niet meer kunt wassen ;).
      Dikke knuff!

      Verwijderen
  10. Hé het is gelukt! Goed zo! Had best een foto van jou willen zien in ducttape, hahaha! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hi,hi wat bijzonder zo' n ducttape lichaam maar het lijkt mij toch best benauwd als je dan helemaal ingetapt bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dankjewel aan alle lieve en leuke reacties, kan niet op iedereen persoonlijk antwoorden...kan dat natuurlijk wel maar wil toch ook nog even een blogpost maken die ik beloofd had ;). Warme groetjes en knuffels van Susan

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...