vrijdag 5 april 2013

Vandaag kreeg ik en gaf ik

Vandaag lag er een heel lief leuk kaartje op de deurmat van Lovely Tough Cookie om mij en manlief te feliciteren met ons kleinkind. Dankjewel lieverd het is zo'n cute kaartje! Goed van je dat je er ook nog eentje voor jezelf hebt ;).

Ja lieverds ik ben echt bezig om zelf wat gas terug te nemen op Leuke Post gebied. Kreeg pas al een vraagje per mail van Christine om te snailmailen, maar ik wil het rustiger aan gaan doen en kom gewoonweg niet toe aan mijn andere dingen die ik wil doen. Ik verstuur namelijk niet alleen snailmail, maar doe het ook nog eens op een slakkentempo. Bij mij gaat alles op een hele lage versnelling en ik moet me nodig gaan voorbereiden op de Elf Fantasy Fair en onze vakantie. Wie weet heb ik daarna weer wat meer tijd. Nee lieverds ik ga niet helemaal stoppen hoor, maar ook hier ga ik wat minder bloggen. Misschien nog niet meteen, maar gewoon zoals het komt ;).

Ik ben vandaag bezig geweest met het repareren van een ketting die ik eens van een reiki vriendin kreeg met de vraag of ik die kon repareren. Ze is morgen jarig en hij ligt hier al maandennnn en ik ben er nu eens even voor gaan zitten om hem in orde te maken, anders komt het er toch niet van en zo kon ik haar verrassen met haar ketting.
Een van de strengen was stuk gegaan, die heb ik vervangen door een nieuw stuk metaaldraad ipv nylondraad en opnieuw opgezet. De andere streng bleek ook al eens stuk te zijn gegaan (er zaten verschillende kraaltjes tussen de oranje parelmoer kralen) dus die heb ik ook vervangen en overal dezelfde kleine oranje kraaltjes tussenin gedaan. En natuurlijk in een mooi zakje verpakt.

Verder heb ik een engelen communie felicitatie kaart gepimpd met poezieplaatjes (waarvan eentje dankzij Anouk's post) en zocht voor haar nog een 'recycle' engeltje uit. Ook de enveloppen pimpte ik met engelen poezieplaatjes.
Ik ben hem bij haar in de brievenbus gaan doen, tenminste dat was de bedoeling, ik kreeg de envelop er niet doorheen, dus belde aan en ze was gelukkig thuis dus heb haar de envelop overhandigd. En ben daarna weer op mijn fiets gesprongen en heel even snel nog in de kringloop winkel gaan spieken of ze nog leuke kanten kleedjes hadden (niet dus;)) en heb wel een t-shirt gekocht.

Lieverds ik wens jullie een heel fijn weekend, hopelijk kunnen we dit weekend kennis maken met onze kleinzoon Jaxon.

Warme creatieve groetjes van Susan

Oh ja ik verstuurde ook nog aan het begin van de week verjaardagspost naar Els en naar Lobke







13 opmerkingen:

  1. mooie ketting van je vriendin !
    en ja met al dat ontvangen en versturen kan het aardig druk zijn. Ik doe het ook even niet meer behalve mn give-away(tje).
    Fijn weekeinde Susan

    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Groot gelijk even lekker genieten daar is het het seizoen ook voor zeker als de zon doorkomt,,,,heerlijk!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  3. You're welcome. Ik hoopte al dat je hem mooi zou vinden, hihi.
    Ik dacht eerst dat het een engeltje was maar het is meer een kewpie.

    Begrijpelijk hoor, even gas terug, een mens kan niet alleen maar bezig zijn met post (al dan niet online).
    Veel plezier dit weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zag het ook al vrij snel dat het een kewpie is. Maar met die strik is het toch een beetje een engeltje ;). Knuff!

      Verwijderen
  4. Ik hoop dat je Jaxon dit weekend leert kennen, lijkt me geweldig voor je
    Fijne avond nog

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah wat een lief kaartje!
    Ik begrijp dat je even gas terug wilt nemen, soms wordt het wat veel allemaal he? Het moet tenslotte leuk blijven! Grappig dat je het boek netjes van vooraf aan leest, hihi, zou ik ook doen!! Hou van structuur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Op veel blogs lees je op dit moment dat er gas terug wordt genomen en dat er minder blogjes komen. Groot gelijk! Iedereen voelt zelf of het genoeg is. Jij ook! Gas terug nemen kan geen kwaad. En volgens mij gaat het toch overal rustiger worden zodra het mooie weer er aan komt.
    Neem je tijd en kom af en toe eens met één van je leuke verhaaltjes. Knuf.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve Susan
    Ik heb je kaartje goed ontvangen, wat een fijne verjaardagspost!!!!!!
    Leuk leuk leuk!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn te horen dat je verjaardagskaartje goed is aangekomen. Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  8. De laatste tijd kom je veel uitgebluste blogsters tegen... Het geeft niet; jij gaat gewoon voor op al het andere, hoe leuk dat andere ook is... Zou het iets te maken hebben met de veel te lang durende winter? Kom maar lekker bij; doe waar je van geniet, waar je nieuwe energie van krijgt en het bloggen komt wel weer! :-) Succes Susan!

    Liefs Riri

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi nee hoor ben niet uitgeblust, helemaal niet maar post versturen kost me gewoon te veel tijd en ik moet nodig andere dingen gaan doen op creatief gebied ;). Warme groetjess!

      Verwijderen
  9. Oh wat een super lief kaartje van LTC! Bij mij begint de snailmail ook een beetje buiten proporties te raken dus duurt alles ook wat langer bij mij. Maar ik schrijf nu alle inkomende en uitgaande post op. Dat scheelt een hoop stress hoor haha. Nu weet ik in ieder geval zeker dat ik niemand vergeet iets terug te sturen en kan ik gewoon een lijstje afwerken 'op volgorde van binnenkomst' haha. Ik ben gek op lijstjes :P Geniet nog van je zondag! Knufff!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...