dinsdag 23 april 2013

Making of boek tasje Elf Fantasy Fair (Book purse)

Vandaag eens even de tijd maken om de foto's delen van mijn boek tasje in de maak voor de Elf Fantasy Fair.

Op dag 122 van mijn 365 dagen project van vorig jaar deelde ik al eens foto's van de start. http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/04/dag-122-boek-tasje-in-de-maak.html
Ik wist toen toch nog niet hoe hem te maken zoals hij mij zou bevallen en mijn naaimachine werkte toen ook niet mee lees ik nu net ;).

Op Youtube staan diverse filmpjes hoe er eentje te maken, maar de meeste filmpjes doen alleen aan de binnenkant en zijkant een stofje. Ik heb graag mijn tassen afgesloten ;). En dat is best goed gelukt met mijn constructie :).

Dit boek tasje is een van de twee lijmpistool creaties waar ik het vorige week over had in mijn blogpost 'busy...busy...busy'.
Die avond was het eerste gedeelte klaar. Het karton op maat gesneden en in het boek geplakt. En niet te vergeten de handvaten die ik ook meteen op hun plaats bevestigde.

De dag erna (donderdag) heb ik de stof op maat geknipt en omgestikt en op zijn plaats geplakt. Best nog een moeilijk klusje en het boek tasje is niet helemaal perfect maar ik ben er dik tevreden over.

Ik heb het dan ook met plezier gebruikt bij mijn outfit op de Elf Fantasy Fair te Haarzuilens.
Op de foto bij de ridder in de blogpost van gisteren kun je het boek tasje goed zien bij mijn outfit.

Vandaag kreeg ik trouwens een prachtige foto van mezelf te zien gemaakt door Bart Vyvermans. Hij maakte vorig jaar al prachtige foto's van me in Haarzuilens en dit jaar kwam ik hem weer tegen en nam hij me even apart en maakte foto's. Ik ben er weer heel blij mee!


Warme creatieve groetjes van Susan


8 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb je leuk en creatief gedaan Susan! Complimenten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hijisenormleuk! hahaha, mijn spaties werken niet automatisch. hij is enorm leuk! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed idee! Héél creatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw zeg! Dat heb je echt super gaaf gemaakt! Wat een leuk idee om een tas te maken van een oud boek. Zou wel een flink boek moeten zijn als ik er al mijn zooi in kwijt moet kunnen :P Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha ja dat probleem heb ik natuurlijk ook altijd. Heb destijds heel bewust op een dik boek gezocht en dit woordenboek is natuurlijk goed dik.
   Maar ja dan nog kun je niet zoveel spulletjes meenemen als je normaal zou doen, máár daarom krijgt manlief altijd op de elf fantasy fair een zwarte leren rugzak mee en die draagt dan de rest met zich mee. Ik had alleen mijn beurs erin en mijn mobiele (die heb ik de meeste tijd vast gehad om foto's mee te maken ;)) en wat ander klein spul.

   Thanks for the compliments lieverds! Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...