maandag 29 april 2013

Daar waar de Mini ons brengt

Geïnspireerd door de blogpost van Ellen van Ietsiepietsiekitschie 'Daar waar de wind ons brengt' met foto's waar we allemaal van kwijlen kom ik met mijn eigen versie; mijn blogpost 'Daar waar de Mini ons brengt'.

Binnenkort is het weer zo ver en gaan manlief en ikke op vakantie met onze Mini, voor het allereerst met de koperkleurige Mini. Normaal gingen we met onze Mini traveller, een stationwagonnnn versie van een Mini, maar die zullen we jammergenoeg de eerste jaren niet meer mee op reis kunnen nemen die is hard toe aan roesteratie ;).
Ik ben benieuwd wat er allemaal in ons Mini'tje past, want we gaan op kampeervakantie naar de Internationale Mini Meeting in Italië in de buurt van Florence.
Er zouden al zo'n 3000 inschrijvingen zijn, dus ik ben benieuwd.

Ieder jaar is het IMM in een ander land en een keer op de vijf jaren in Engeland (volgend jaar :)), vorig jaar gingen we naar Hongarije. Daarvoor was Zwitserland (2011), Duitsland (2010), Engeland (2009), Nederland (2008), Denemarken (2007), Polen (2006) aan de beurt en natuurlijk een heleboel andere landen maar Polen was mijn eerste IMM.

Ik ben zelf opgegroeid met Mini's, maar wij gingen altijd met de trein op vakantie en we sliepen niet in een tent (wel ook in de trein), maar in Pousada's...kastelen en mooie hotels ;) hihihi.

Maar terug naar daar waar de Mini ons brengt, ik heb al eens naar de route gekeken en die brengt ons door Zwitserland, maar kamperen gaan we ergens voor de grens in Duitsland en dan als we Zwitserland uit zijn in de omgeving van Milaan en daarna bij Florence voordat we naar het IMM terrein gaan en na de meeting gaan we nog een paar dagen Rome aan doen.

Ik heb me gisteren en vandaag al zitten te verlekkeren aan foto's van die steden.
Zelf ben ik in 1989 in Italië geweest in Cattolica samen met mijn eerste man, als pré huwelijksreis. En manlief is in 2003 geweest met zijn toenmalige vriendin (destijds ook IMM in Italië). Dus dit jaar gaan we samen nieuwe herinneringen maken ;).

Van deze blogpost zullen jullie niet zo kwijlen als die van Ellen, wellicht enkele wel van de Mini of zeer zeker velen van die prachtige plekken in Italië. Maar niet van ons vakantie huisje hihihi, ja ik ben dat die daar ligt in de tent :p. Zo kunnen jullie een voorstelling maken van ons paleisje whahaha.
En om toch nog even een idee te geven van mijn jeugd met de Mini, de collage uit de oude doos die ik al eens eerder deelde.


Warme creatieve groetjes van Susan13 opmerkingen:

 1. Dat wordt vast een mooie vakantie! Ben benieuwd hoeveel je mee krijgt, hihi!

  Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ikke ook! De dakdrager gaat gelukkig ook mee ;). Die je op de foto ziet bij onze stationwagonnn :p. Knuff!

   Verwijderen
 2. Heerlijk! Ik hou van zulke vakanties....
  En Italie.....dat is al helemaal mijn favoriete land..
  Kortom ben blij dat ik een beetje met je mag meereizen ;)
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik verheug me ook erop...en gezellig dat je een beetje meegaat, mijn mieder die komt house sitten en dochterlief gezelschap komt houden die had liever dat je hier bleef ;). Die zag het al helemaal met je zitten :p. Knuff!

   Verwijderen
 3. Geniet ervan meis !! Op vakantie in de mini... met tent en aaaaaaaaaaaaaaaaal je kleding die je mee wil nemen, jihaaaaaaa foto's graag !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou dat ziet er allemaal super leuk uit hoor Susan !
  kwijlen ? nou van italie en een mini kwijl ik zekers haha !!

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh heerlijk! Geniet meid, geniet! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh, wat super leuk!!! ( moest gniffelen bij het "ontroesten". Super joh! Lekker samen nieuwe herinneringen maken. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Owwwwwwww wat geweldig moppie!!!! Wat zal dat een superrrrrrrrrr vakantie gaan worden!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Naar Italie met de mini, wow, veel plezier!! En geniet ook van de voorpret (maar dat doe je al zo te zien :))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt erg gaaf! Totdat de kinderen kwamen gingen we altijd met de tractor naar Duitsland op vakantie/meeting, schiet voor geen meter op, maar des te meer zie je, het heeft wel wat zulke dingen. Veel plezier met de voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie beestjes he, hoe krijg je je tent daarin?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die tent van ons is niet zo groot hoor, maar gaat op de dakdrager net zoals onze stoeltjes en ander van dat spul ;).

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...