zaterdag 6 april 2013

Stempel voor Jaxon

Vandaag konden we dan eindelijk kennismaken met onze kleinzoon Jaxon (lees Jackson ;)).
We hebben woensdag op Facebook al een foto van hem mogen zien, maar waren toch wel erg benieuwd om hem in real life te zien.

Ik ben donderdag aan de slag gegaan met een stempel voor Jaxon. Zijn kamertje is helemaal in Winnie de Pooh stijl en ook met Tijgertje, dus keek al eens op google afbeeldingen naar een leuke Tijgertjes afbeelding maar heb uiteindelijk gekozen voor een lotto kaartje van de snailmail give away van Musjes Kleurtjes, die tijgertje paste qua formaat perfect op de gum. De letters van de naam trok ik over van mijn alfabet stempelset dat ik van mijn man kreeg.
Ik ben heel tevreden met het resultaat, ik deed er ook stempelkussentjes bij. Moeders vond het wel leuk, maar gaf eerlijk toe niet te weten wat ze ermee doen moest. Dus ik zei 'dan laat maar lekker ingepakt tot hij groter is ;)'.

Een ander kado van ons was een Baby Bones singletje, eerder gaven we al op vaders verjaardag een kids t-shirtje met 'I can't wait for my first tattoo'.
Vaders is namelijk een tattoo artiest en daarom deed ik vorig jaar ook mee aan een Give Away op het blog 'Skull-A-Day'. Je kon er een cheque winnen ter waarde van 100 Australische dollars bij Baby Bones Clothing in Australië.

Ik heb die gewonnen in december, na wat heen en weer gemail zocht ik na de kerstvakantie van hun wat tshirts uit en in februari kwam het aan. Alleen hadden we de pech dat de douane ons pakketje eruit had gepikt, dus konden we naast de €25 die we al betaald hadden voor verzendkosten nu ook nog eens bijna €40 neertellen voor de kosten van douane enzo.
Dat was wel flink balen en ik heb er echt even over nagedacht om het dan maar terug te laten gaan omdat manlief zo weinig vanwege de slechte winter heeft kunnen werken hadden we het geld er gewoonweg niet voor. We hebben het dan uiteindelijk van zijn verjaardagsgeld betaald.
De andere twee zal ik op een later tijdstip geven als hij groter is.
Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik in vervolg niet meer zal meedoen met acties buiten Europa, want dat kan je flink wat extra kosten. Het zijn zekers mooie shirts van een goede kwaliteit, maar ik zou er normaal echt geen €165 voor over hebben hoor.

Hebben jullie by the way al het prachtige geboorte kaartje gezien in de collage? Echt supermooi ik denk dat vaders die zelf ontworpen heeft, echt prachtig die vleugels gecombineerd met de (piercing)speen.
Ons felicitatie kaartje heb ik ook in een collage gezet, die baby die plast (nee dat is dus niet Jaxon ;)) en in het kaartje staat 'Congratulations on your new little squirt' hihihi. En natuurlijk de foto van Jaxon die ik vond op Facebook erin :D.


Warme creatieve groetjes van Susan





14 opmerkingen:

  1. Wat is de stempel goed gelukt! Helemaal leuk! Jammer dat de moeder niet goed weet wat ze ermee moet, stuur haar maar eens een poosje rond op Blogland :-) Ideetjes genoeg!
    De shirts had ik natuurlijk al in real life gezien, leuk!! Fijn weekend nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De stempel is geweldig !!! Ik wilde ook al zeggen, moeders is vast niet zo creatief of misschien nóg niet. Dat word je ook vanzelf wel als je kinderen hebt dus het komt vast goed met die stempel. Ik vind het in ieder geval een heel mooi cadeautje uit het hart. Het geboortekaartje is apart uuuhm ja daar laat ik het bij hihi. Ik hoop wel dat jullie een fijne band met jullie kleinzoontje kunnen opbouwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie collage heb je gemaakt, fijn dat je naar Jaxon geweest bent, maak er een mooi weekend van!
    Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lastig is dat he, ik heb er ook al een paar weggeven die niet gebruikt worden omdat de ontvangers idd geen idee hebben wat ermee te doen. Er zijn sowieso veel DIY kado's die je moet 'snappen'. Maar goed, jullie hebben je best gedaan, wat een gedoe met die shirts!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Susan, heb even bijgelezen op je blog, ik liep een beetje achter. Wat een prachtige stempel voor Jaxon, als hij kleuter is zal hij er zeker blij mee zijn! En zoals Readkapke al zegt, niet iedereen 'snapt' de DIY cadeautjes, maar gewoon lekker jezelf blijven hoor!
    Wat een verhaal van die T-shirtjes, ik heb zoiets ook eens aan de hand gehad met een pakje uit Australie, balen!
    Een heel fijn weekend nog, en je weet het, al reageer ik niet altijd gelijk, ik kom hier toch regelmatig even lezen, kijken en genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat geweldig die stempel meis!
    Misschien dat moeders toch nog een creatieve ingeving krijgt ;-) En anders de kleine man later ... niks leukers als de boel onder stempelen (beginnen op papier en eindigen op ... hihihihihihi)

    Die shirts zijn wel super meis! Prijzig (wow) maar wel geweldig!!!!!!!

    Dikke knuf x x x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jee wat. Een een super goeie stempel leuk zo met zijn naam en enig je collage wat een schatje gr marloes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat moet een lekker gevoel zijn voor je, dat je bent geweest. Leuk! En treffende kadootjes. Goed gedaan!
    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie stempel, gave kleding!! Maar vooral zó gaaf dat jullie de kleine man hebben gezien. Zeker omdat het niet zo vanzelfsprekend gaat, heel bijzonder
    (ik weet niet of ik je al gefeliciteerd had... maar zo ja, deze zijn zo speciaal dat ze wel twee keer mogen! Gefeliciteerd met jullie kleinzoon!!!)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dankjewel lieverds voor jullie reacties. Ja kan me voorstellen dat ze even niet weet wat met de stempel te doen hihihi, vond het gewoon al fijn dat ze het eerlijk aangaf.
    We hebben het gewoon niet breed en dan moet je vanzelf ook creatief worden. Maar heb bewust niet veel gedaan op creatief gebied omdat ik niet wist of dat gewaardeerd wordt. Ik heb het er zowiezo al moeilijk mee hoe alles gaat (was ook gisterenavond nog helemaal uit mijn huisje ervan), gisteren verliep ook niet echt soepeltjes, gelukkig kwamen zijn ouders ook op bezoek en dat gaf wel veel meer lucht aan de situatie, het zijn zulke lieve mensen.
    Maar hoop echt dat we hier op een of andere manier wat aan kunnen gaan doen want manlief gaf aan dat hij de eerste tijd niet meer wilde gaan omdat hij zich wederom niet welkom voelde bij zijn eigen dochter.
    Mij lijkt het slimmer om er eens over te gaan praten, maar nu heeft dat geen zin, ze zitten nu natuurlijk volop in het bezoek. Pff moeilijk allemaal.
    Warme groetjes en knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw Susan! Die stempel is echt super gaaf geworden! Wat kun je dat toch netjes zeg. Jammer dat moeders niet wist wat ze er mee moest (euh... hoe kun je nu niet weten wat je met een stempel moet doen maar oke ;P) maar inderdaad wel fijn dat ze dat gewoon eerlijk tegen je zei. Lastig dat manlief zich niet welkom voelde. Ik weet natuurlijk niet wat er is voorgevallen maar er met hen over praten kan natuurlijk nooit kwaad. Dikke knufff!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. mooi gedaan Susan, en een lief gebaar.
    soms is het leven lastig he, maar soms ook plots heel mooi, dus wie weet...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een heerlijk prutteltje en wat een -weer- super geslaagde stempel! Over een jaartje of twee gaat hij er zelf plezier aan beleven :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...