dinsdag 9 april 2013

Nog meer kanten kleedjes

Naar aanleiding van de kanten kleedjes die ik vorige week in de tweede hands kleding winkel kocht ging ik eens op zoek naar mijn zak met kanten kleedjes die ik vorig jaar op de kop getikt heb.
Gisterenavond ben ik ze eens even gaan sorteren en heb ik ze allemaal door mijn handen laten gaan én ben ik op zoek geweest naar nog meer foto's van jurken gemaakt van kanten kleedjes.

Het begint flink te jeuken om te kijken of ik genoeg heb om er een jurk van te maken.
Máár ik ben nu druk bezig met mijn rode jurk voor de Elf Fantasy Fair, die al over anderhalve week is.
Ik ben er nog niet over uit welke look ik er uiteindelijk van ga maken, of over the top lady like óf met zwart en meer stoer (is eigenlijk ook meer mijn stijl) maar mis dan nog wat accesoires. Ik neig naar het laatste omdat ik dan beter ook qua outfit bij mijn man zal passen die helemaal in het zwart leer gaat.

Maar terug naar de jurken van kanten kleedjes (lace doilies), dat is een project voor een volgende keer ;). Ik laat jullie wat jurken zien die ik op google afbeeldingen en pinterest ben tegengekomen.

Oh ja vandaag kocht ik het kanten kleedje dat over de armleuning hangt in de kringloop en van het weekend die grote die op de tafel helemaal vooraan alleen ligt. De stapels tellen nu ieder zo'n 20 kleedjes :D.

Warme creatieve groetjes van Susan


Ps. Blogpost met mijn jurk aan vind je onder het label Elf Fantasy Fair en in mijn blogpost van vorige week; http://365dagencreatief.blogspot.nl/2013/03/kringloop-geluk-kanten-kleedjes.html
Daar zie je ook nog een andere prachtige jurk gemaakt van kanten kleedjes.











19 opmerkingen:

  1. Wat een gaaf idee om een jurk te maken van die gehaakte kleedjes, was ik niet op gekomen! En wat leuk dat je bezig bent met een outfit voor de Elf Fantasy Fair. Zelf ben ik er ook bij met onze re-enactment groep in ons kampement en ben ook nog bezig met mijn kostuum ;) Veel plezier alvast! (ook met het maken van je outfit!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb al op je blog gespiekt en ga je zekers in de gaten houden ;). Groetjess!

      Verwijderen
    2. Ik heb even gekeken naar die andere blogpost en je jurk bekeken, wat een mooie jurk!! Dat komt vast helemaal goed volgend weekend :) Zal kijken of ik je weet te spotten op de Elf :)

      Verwijderen
  2. mooi maar wel een heel groot werk lijkt me !

    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die één-na-laatste wauw!!! Ook leuk met die laarsjes eronder....
    En ben benieuwd naar je totaal plaatje voor de fantasy fair
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk idee. Wat een klus ook.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw dat ziet er mooi uit. Ben ook wel benieuwd naar je rode of rode zwarte jurk voor de fantasy fair :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het bericht aangepast en een linkje naar mijn vorige blogpost over de kanten kleedjes erbij toegevoegd, daar heb ik een foto geplaatst van mezelf in de rode jurk (bordeaux rood). Groetjess!

      Verwijderen
  6. Oeh helemaal in leer? Kinky hoor ;) Ben benieuwd naar de foto's! En die kanten jurk uit het vorige bericht vind ik het allermooist!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Effe kijken onder de link Elf Fantasy Fair dan kun je ons samen op de foto zien. In Arcen beide in het zwart en vorig jaar in Haarzuilens met dezelfde jurk als nu ;).
      Ja die trouwjurk vind ik ook het allermooiste! Groetjess!

      Verwijderen
  7. Oh ik vind die jurken van gehaakte kleedjes zoo leuk!!! ben benieuwd naar jouw outfit! geniet van de voorbereidingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat is een mooie voorraad !! Vind de jurken er zo romantisch uitzien, ben heel benieuwd naar jouw uiteindelijke resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ben echt benieuwd hoe je jurk gaat worden! Succes met het maken, leuk werkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Owwwwwww wat een pracht komt er hier weer voorbij.
    Ik hou daar wel van ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw wat een boel gehaakte kleedjes zeg! Dat moet toch wel een jurk kunnen worden denk ik zo. En als je straks dan ook nog kan haken... ;-P Kun je direct beginnen aan je jurk voor de Elf Fantasy Fair van volgend jaar ;) Knufff!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik was toch al aan het bedenken om al te kijken hoever ik nu kom met alle gehaakte kleedjes. Maar eerst maar first things first en zorgen dat ik mijn outfit voor nu klaar krijg ;).
      En oh zou het me gaan lukken om zelf te kunnen haken, we gaan het zien we gaan het beleven of het in mijn vingers zit. Knuff!

      Verwijderen
  12. Ik had ze ook al op Pinterest gezien, jurken van gehaakte kleedjes.
    Lijkt me best nog een heel werk om er een jurk van te maken.
    Misschien eerst een katoenen basisjurk en daarop dan de kleedjes?
    Ben benieuwd, je laat het vast en zeker tzt zien.
    Voor nu veel succes met je outfit voor de Elf Fantasy Fair.
    groetjes,
    Letty

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga denkelijk een van mijn eigen jurk als basis nemen ;). Maar nu eerst concentreren op mijn look van deze editie hihihi. Groetjess!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...