maandag 14 januari 2013

Vandaag maakte ik

Vandaag maakte ik weer eens soep, courgette aardappelsoep, eigenlijk ongeveer hetzelfde als de aardappel preisoep à la Janina die ik al eens eerder maakte.
Hij was lekker, maar ik heb er net wat teveel van op. Dat zegt natuurlijk genoeg dat hij lekker was hihihi.

Ook heb ik vandaag leuke post verstuurd. De engeltjes post is vandaag de deur uit gegaan naar Korina, haar dochter/haar bengeltje is ziek las ik, dus heb dat even voorrang gegeven.

Ook heb ik een envelop naar Engeland gestuurd, naar een postcrosster ;). Ik zag een mooie Mini (Classic Mini Cooper) kaart en vroeg haar of ze die eventueel nog had en wilde swappen. Heb haar twee kaarten gestuurd en nog wat ander leuks (als het bij haar binnen is en ik ook mijn kaart heb deel ik ze wel ;)).

Gisteren zijn manlief en ik gaan toeren met de Mini door het heuvelland en laat hier ook even de collage zien die ik gedeeld heb op mijn engelenblog.


Warme groetjes van Susan




10 opmerkingen:

  1. Het is wel weer voor een lekker warm soepje:-)! Toch vind ik dit genieten na al dat sombere druilerige weer van de laatste tijd! Mooie foto's! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja was wel een lekker soepje, maar de aardappel prei soep vind ik toch lekkerder ;). Ja dat is waar het is dan wel koud, maar die zon doet een mens goed. Groetjess!

      Verwijderen
  2. Lijkt me heerlijk zo toeren met de Mini! :-) En die soep klinkt heerlijk (en leuke kookpot heb je!). Mijn mama maakt ook vaak courgettesoep en dat vind ik zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja het is best leuk in zo'n klein autootje te toeren door het heuvelland. Alleen wat een zondagsrijders... Mensen die met 40 rijden waar je 80 mag. Manlief houdt zich verder netjes aan de maximum snelheden hoor, maar wat een treuzelaars soms. Maar dat krijg je op zondag, met al die toeristen. Gelukkig was het koud genoeg dat er niet allerlei wielrenners de weg innamen...
      Ja grappig pannetje hè, nou ja is een grote pan hoor heb hem sinds eind tachtiger jarig van de 'Giraffe' hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  3. Lijkt me lekkere soep.
    En ik moest lachen om je man, die je haast geen fotomomenten geeft tijdens de mini rit. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja was het ook. De courgette was in de aanbieding geweest bij de Lidl en bedacht me om er soep van te maken ;).
      Ja die mannen toch, nou ja die van mij ;), hij is zo gek op sjeezen met z'n Mini dat hij er geen moment aan denkt dat ik het leuk zou vinden om eens af en toe te stoppen. Maar op vakantie gaat dat net zo hoor. Och ja als we door een stad lopen, dan stop ik gewoon, maar als je niet zelf aan het stuur zit gaat dat niet hè ;). Wie weet dat ik ook nog ooit zelf weer het stuur ter hand neem. Kost me gewoon enorm veel stress autorijden en daardoor veel energie en dan heb je nog de vermoeidheidskwestie. Knuffies

      Verwijderen
  4. hmmmm! tijd om te gaan koken! water loopt me in de mond! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt weer voor een stevig soepje hè. Maar eerlijk is eerlijk, ik vind de aardappel prei soep lekkerder ;). Groetjess!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...