vrijdag 25 januari 2013

Mijn orgonite glitter beertjes

Mijn orgonite glitter beertjes zijn uit de mal. Ze zijn gelukkig goed gelukt want dat is toch altijd spannend.

Nu liggen ze lekker buiten uit te harden, nou ja het is buiten natuurlijk flink koud, dus of ze er zo lekker liggen te liggen ;) hihihi.

Ik maakte al eerder een orgonite beertje maar dan helemaal van aluminium. En natuurlijk met een bergkristallen punt erin :).

Dus naast dat ze goede energie in huis brengen, orgonite helpt tegen de straling van al die apparaten in huis, zijn ze ook nog eens heel leuk.

Verder ben ik vandaag weer heel veel met huishoudelijke taken bezig geweest, op de fiets boodschappen gaan doen en bijna op mijn gezicht gegaan ;) én heb ik twee 'leuke post' enveloppen op de brievenbus kunnen doen.
Twee lieverds waar ik op regelmatige basis leuke post van krijg worden dan verrast.

Mijn verjaardags verrassing voor Lovely Tough Cookie is ook aangekomen, ze is vandaag jarig en natuurlijk heb ik haar ook verrast met een hertjes stempel. Ze schreef van de week dat ze mijn stempels leuheuk vond hihihi.

Een heel fijn weekend lieverds!


Warme creatieve groetjes van Susan

By the way dat leuke roze beertje op de foto van de verjaardags verrassing is niet wat LTC gekregen heeft, het is de kaft van het briefpapier (jammergenoeg is het op, op 1 papiertje na als ik me goed herinner). Maar ik ga natuurlijk niet delen wat ik geschreven heb, dat is persoonlijk ;).

11 opmerkingen:

 1. Jeetje jij bent er hartstikke druk mee om iedereen van die lieve post te bezorgen!! Je beertjes zijn leuk geworden, nu maar hopen dat ze goed uitharden...koud zullen ze het wel hebben denk ik:-) Fijn week-end!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja oh het is wel leuk hoor leuke post versturen, maar lig alleen gigantisch achter. Maar och ja komt vanzelf goed.
   Oh dat lukt wel hoor met die beertjes ze hebben tijd genoeg om uit te harden ;). Maar zal blij zijn als het gaat dooien. Groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 2. a die beertjes buiten in de kou!!! Ze zijn wel weer goed gelukt joh!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja daar kunnen ze wel tegen hoor. Denken ze maar dat ze ijsbeertjes zijn :p hihihi. Knuff!

   Verwijderen
 3. oww die beertjes zijn prachtig...............en er worden er weer een paar lekker blij gemaakt door jou lekker gevoel

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad dit weekend wellicht al een iemand, van de week als de post het buitenland bereikt de ander ;). Thanks lieverd ik ben er ook weer happy mee met mijn orgonite creaties! Knuff!

   Verwijderen
 4. Je beertjes zijn leuk geworden!! Nee, haha, dat engelenkaartje was geen onderdeel van mijn weggeef-project! Dat was zommaar.... grappig, ik heb een aantal blogdames iets gestuurd en die denken allemaal dat het bij die weggeefdagen hoort, maar kaartjes en dingetjes sturen doe ik altijd al! Fijn weekend (ik ga eens kijken bij Frans Tweedehands, nog nooit geweest!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi thanks. Ja ik had al zo'n donkerbruin vermoeden ;).
   Oh daar ben ik ooit een keertje geweest die op Heerlerheide en twee keer heel kort, een keer om onze tv te dumpen en de andere keer op zoek naar een hoge hoed. Ze hadden wel een mooi exemplaar maar die paste niet op mijn hoofd hihihi. Have fun! Knuff!

   Verwijderen
  2. Die andere waar jij denkelijk heen bent bij Hoensbroek daar ben ik toen ook effe binnen geweest met mijn hoge hoed vraag, maar moet straks als het mooi weer is eens op mijn fiets springen en gaan snuffelen.

   Verwijderen
 5. Lieve Susan! Gisteren kreeg ik je brief in de bus en ik wil je nu alvast bedanken voor de super gave stempels! Daar ga ik echt een apart berichtje over bloggen hoor! Ik vind het zo enorm knap! En verder nestel ik me vanmiddag lekker op de bank met jouw brief om hem eens uitgebreid te lezen :-) Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan lieverd, ik moest er al meteen aan denken toen ik je stempel zag... En na je tweede brief ben ik aan de slag gegaan, kijk maar eens terug naar de blogpost 'stempels maken is zo leuk'... Heel veel plezier ervan en zekers weten dat jij ook nog veel meer leuke stempels gaat maken, want je hebt al hele leuke gemaakt! You go girl! Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...