zaterdag 26 januari 2013

Sneakpeak Dromenvanger en afvallen?

Oh wat zal ik blij zijn als het gaat dooien, de sneeuw en de gladheid over zijn en ook de kou.

Ik mis het om het bos in te gaan en lekker even stoom af te blazen en genieten van het bos.
Ja ik weet dat ik er nu ook heen zou kunnen, maar ik weet van voorafgaande jaren dat ik daar alleen maar op 'eieren' loop omdat ik niet op mijn gezicht of liever gezegd mijn kont wil gaan ;).
Ons bos heeft namelijk heuvels en dalen en is niet vlak zoals andere bossen in Nederland zullen zijn.

Gisteren was weer een weeg moment en de weegschaal gaf 300 gram meer aan als de laatste keer. Heel logisch hoor want ik heb niet veel gewandeld, uhm niks dus en de winter is natuurlijk de verkeerde tijd om af te vallen. Dan heb je net extra voedingsstoffen nodig.

Maar ik ben ook niet zozeer aan het dieten hoor, daar doe ik niet aan. Ik ben bezig met een ander voedingspatroon te ontwikkelen, vaker per dag kleinere porties eten. Ik ben een grote eter, al vanaf tiener af aan. Dus dat duurt even voordat je een nieuw ritme hebt om vaker te eten, gezonder en minder grote hoeveelheden.

En ja vooral nu in die koude dagen ga ik dan toch wel in de mist. Maar daar lig ik geen moment wakker van hoor, ik vind niet dat ik nu al gefaald heb. Ik ben er nog lang niet, maar stap voor stap kom ik er!


Warme creatieve groetjes van Susan die vandaag haar dromenvanger heeft gepimpd, vandaag een sneakpeak, morgen deel ik hem helemaal.

24 opmerkingen:

  1. Schitterend die dromenvanger zo meis!!!!!

    Enne je zal zien .... zodra we ons weer een beetje veilig kunnen voortbewegen verdwijnt ook die 300 gr (en meer) als sneeuw voor de zon hoor meis!!!!

    Dikke knuf Moos

    PS ik kreeg vandaag het bericht dat "je bestelling" is afgerond .... nu maar hopen dat hij snel door je brievenbus plof ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh spannend welk engeltje mij heeft uitgekozen, nou ja een engeltje heeft me een geluksengeltje gestuurd. Zo lieff!

      Vandaag kun je dan zien hoe de dromenvanger in zijn geheel uitziet ;). Knuff!

      Verwijderen
  2. Wat een creatieve dromenvanger! Ben benieuwd naar het hele plaatje :) En over je afvalproject: succes! Probeer het leuk te maken door nieuwe en gezondere recepten te vinden, daar ben ik ook een beetje mee bezig en zo kun je lekkere dingen ontdekken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :). Ja dat ga ik zekers doen, maar op dit moment is het belangrijk om met regelmaat iets te eten en zo gezond mogelijk. Maar als het warmer wordt zal het zekers makkelijker worden... Groetjess!

      Verwijderen
  3. Wat maak je toch mooie dromenvangers, ik geniet nog iedere dag van die ene die ik heb gewonnen bij jou give away.
    Afvallen, ja, dat is in deze tijd moeilijk, heb daar ook ervaring mee, ik doe ook geen diëten, maar pas de hoeveelheid en voedingspatroon aan, net zoals jij. Ik wens je veel succes!!!
    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is leuk om te horen Ineke, ja dat was ook een bijzondere dromenvanger weer heel anders als andere dromenvangers met al die leuke bedels ;).
      Eigenlijk heb ik mijn hele leven nog nooit gedieet, wel minder gesnoept of niet, dat hielp ook want tsja ik ben nu eenmaal een zoete kauw...
      Maar komt dadelijk met beter wee vanzelf goed om weer lekker het bos ingaan om te wandelen of lekker te gaan fietsen. Met die sneeuw doe ik dat niet, dan nestel ik me in mijn huisje. Jij ook heel veel succes! Warme groetjess!

      Verwijderen
  4. Wat een mooie dromenvanger weer zeg. Ik wil ook een paar kilootjes kwijt. Maar vooral een stukje gezonder leven en eten. Meer bewegen.Sucses met afvallen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Jolanda, ik ben er ook heel happy mee, ook al is ie over the top hihihi. Jij ook succes! We kunnen het :). Knuff!

      Verwijderen
  5. Dat vind ik een leuke dromenvanger,
    normaal vind ik ze wat saai, maar deze niet!

    Lieve Susan, inderdaad niet de moed opgeven met afvallen.
    Ik herken je struggle en...sinds een paar dagen is bij mij ook de knop weer om (na een paar jaar, ahum), dus ik doe met je mee!!
    Kunnen we elkaar steunen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd, ja ik heb ook een paar saaiere in huis ;). Mijn allereerste zelfgemaakte, mijn hele grote die ik eens gekocht heb en die wat ik van een tak heb gemaakt, ze hangen allemaal op onze slaapkamer :D.
      Jij ook succes met afvallen! Knuff!

      Verwijderen
  6. Zo herkenbaar! Dat afvallen. Ik blijf de start maar uitstellen.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel verstandig, nu is gewoon niet de juiste tijd. Maar beetje voor beetje kom je er wel! Succes! Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  7. hihi de dromenvanger ziet er al heel gezellig uit! Ik ben ook klaar met de sneeuw en wil naar buiten....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks girl en nog effe geduld hebben en dan kunnen we genieten van de aankomende lente! Yesss! Met deze dromenvanger luid ik die alvast in ;). Knuff!

      Verwijderen
  8. ow die dromenvanger is leuk!
    Vanmorgen begon het hier gewoon weer te sneeuwen, ik ben er zoooooooooooo klaar mee. Tijdens de schooldagen moet ik alles lopend doen en ik voel m'n heupen zo ontzettend als ik door die sneeuw moet banjeren, lijkt wel steeds erger te worden. Oh en natuurlijk heb je niet gefaald zeg !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks :D.
      Oh lieverd dat is niet goed hè, doe maar rustig aan hè ennuh als het goed is regent het vandaag genoeg en kun je snel weer op de fiets. Wel oppassen met gladheid! Knuff!

      Verwijderen
  9. Dat ziet er al goed gevuld uit, met gezellige, fleurige dingetjes. Ben benieuwd naar het geheel.
    Ik wens je succes met afvallen. Heel knap als je dat kunt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die is nu te zien in mijn blogpost van vandaag ;). Ja dat wordt nog een hele uitdaging hoor, het zal niet meevallen, maar het allerbelangrijkste is dat ik in ieder geval niet meer bij kom ;) hihihi. Groetjess!

      Verwijderen
  10. Zei ik terwijl ik een hap gevulde speculaas nam.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat wordt ie mooi Susan...zo leuk met al die gezellige en vrolijke werkjes er aan! ...en wat betreft het afvallen..na twee jaar geleden te zijn gestopt met roken en een afwijking aan mijn schildklier die een jaar daarna werd geconstateert, heeft dat bij mij ook tot de nodige extra kilo's en schommelingen in het gewicht geresulteerd, die ik héél graag kwijt wil, ik ben nu met de medicatie aardig in balans dus hoop binnenkort ook eindelijk een poging te kunnen gaan wagen om wat van die kilootjes kwijt te raken, dus misschien doe ik lekker met je mee:-)) Daarbij geniet ik wel erg van lekkere dingen, alleen vroeger hoefde ik daar nooit op te letten, nu dus wel...hihihi
    Fijne dag!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hij is mooi geworden hè, ik ben er ook helemaal happy mee en jouw uiltje past er perfect in :D.
      Oh meis dat is dan nog niet zo makkelijk met afvallen, vooral als je voorheen er geen last van had als je wat lekkers at dat het erbij kwam.
      Ik ben goed in lekkers eten hihi, dus wordt flink omdenken, maar blijf toch genieten hoor van af en toe wat lekkers :).
      Warme groetjess!

      Verwijderen
  12. Och dat geeft toch helemaal niets. En 300 gram dat is net niets. Dus je kan het ook anders zien: je bent niet echt aangekomen! Als het straks warmer wordt dan is het sowieso ook makkelijker denk ik omdat je dan helemaal dood gegooid wordt met salades enzo :) (mits je dat ook graag eet natuurlijk) Weet je wat ik pas hoorde? Dat bleekselderij een van de weinige groenten is die meer energie kost om het te verbranden dan dat het oplevert. Gek toch?

    Volgens mijn telefoon gaat het dinsdag 10 graden worden! Jeej! Heb er nu al zin in :) Knuffff

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh yess jippie hupsakee op naar de lente! En salades vind ik lekker hoor, hou zowiezo van groente :). Komt helemaal goed, als er maar niks meer bijkomt ben ik ook al happy, maar als het effe kan toch met minimaal 5kg lichter op het einde van het jaar! Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...