donderdag 31 januari 2013

Oh wat mooiiii...Swap met Melanie

Oh lieverds ik ben net even helemaal stil gevallen, nadat ik net wel ook hardop 'Wowwwww' heb gezegd.

Ik kreeg net mijn swap post binnen van Melanie.
Tegenwoordig moeten er eerst foto's van de mooie verpakte pakjes of mooie enveloppen worden genomen, alvorens toe te komen aan het uitpakken ervan.
En daar kwam ie dan...Wowww! Ik zit hier alleen in de huiskamer en was bezig met het leuke post gedeelte voor Zaanse Zolder Syl die nog Give Away post van mij tegoed heeft. Oh ik ben af aan het dwalen hihihi. Ik was bij mijn 'Wowww' gebleven...

Ik ben er nu helemaal stil van, dit prachtige mixed media canvasje zoals Melanie het noemt.
Om jullie een idee te geven van de grootte, het is 20 x 20cm, dus best groot!
Langer naar haar kijkende ontdekte ik tekst in haar prachtige roze jurk van een Nederlands - Engels woordenboek.
Hoe toepasselijk want ik heb wat met de Engelse taal omdat ik een aantal jaren Engelstalige mannen gedate heb, nou ja destijds waren het de mannen van mijn dromen hihihi en in mijn hart zullen ze altijd een mooi plekje behouden, want daar draag ik ze met me mee :). Maar zie je daar ga ik weer ;)...heb je het in de gaten?

Ik verdronk in haar prachtige blauwe ogen en er kwamen net tranen opzetten en jawel hoor daar zijn ze weer. Pff troebel zicht ... Dit schilderijtje heeft volgens mij helende krachten en ja daar word ik stil van...alhoewel ik hier natuurlijk gezellig met jullie zit te kletsen ;).
Het hele engeltje is gemaakt van dat woordenboek als ik het goed kan inschatten...echt super mooi! En dus ook super speciaal! Dankjewel lieve Melanie!! En dankjewel lieve Engelen voor de inspiratie die jullie Melanie gaven <3 data-blogger-escaped-.="" data-blogger-escaped-br="">
Eigenlijk behoort deze blogpost in mijn engelenblog, dus vandaag maak ik er een dubbele blogpost van. 13.03 uur mailde ik Melanie en nu zie ik weer 13.31uur op mijn telefoon terwijl ik dit aan het typen ben.

Ik laat jullie nu ook even de armband en de engeltjes hanger dien die ik voor Melanie maakte van Fluoriet edelsteen kralen. Ik had haar een paar oorbellen willen maken, maar de fluoriet kralen die ik gebruikte zijn 1cm in doorsnee tot 1,5 cm. Te groot en te zwaar voor een paar oorbellen voor bij de armband, dus ik maakte er een hanger van in Melanie's favoriete kleur paars. De enige donkere kralen die ik nog had van de fluoriet edelsteen kralen. Ook gaf ik haar een tinkerbel erbij, mijn gevoel zei me dat en ik zat precies goed met mijn gevoel, want Melanie is er heel blij mee.

Zo maken we allemaal de wereld een stukje mooier, door samen te swappen, weg te geven, elkaar leuke post te sturen. Ik ben zo blij dat jullie lieverds in mijn leven zijn gekomen!


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. Dat leuke hertje staat bij Melanie op haar visite kaartje, so cute!









17 opmerkingen:

  1. Oh wat is ze mooi! Die gaat toch zeker wel een ere-plaatsje krijgen in huis? Geniet er van! Knufff!

    (dat hertje is trouwens ook echt super schattig haha)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa dat gaat ze zeker. Denkelijk tussen onze fotolijstjes of naast onze trouwfoto, maar dan moet ik naar de bouwmarkt om nog zo'n ophangding te kopen (uhm weet de naam niet, maar is een nylon koord met haakje). Knuff!

      Verwijderen
  2. WOW moppie .... een hele grote WAUWWWWWWWWWWWWWWW

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat heeft inderdaad een hoog WOW-gehalte, mooi!! En dat hertje staat ook op mijn visitekaartje, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Susan,
    Ben blij dat je onze swap leuk vindt. OOk ik ben heel blij met de mooie dingen die voor mij hebt gemaakt. De armband zit echt perfect. En voor het engeltje ga ik een mooie ketting maken. En tinkerbel komt aan mijn nieuwe tas te hangen. Op mijn blog staat ook een stukje over onze swap. Een fijna avond.
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ben ik blij mee. Het is toch altijd afwachten wat anderen van je creaties vinden. Ik heb er dan wel niet zoveel uurtjes werk als jou in gestoken, maar heb ze met liefde en aandacht gemaakt en dan is een enthousiaste en blije reactie altijd leuk.
      Super ook dat de armband perfect past en ook heel veel plezier van je hanger. Ik hoop dat de stenen je ook goed helpen. Ik heb ze nog eens speciaal reiki gegeven :). En tinkerbel blijft ook een cutie hè?!

      Maar je schilderij is ook een prachtige beauty waar ik heel blij mee ben en ik ga vast en zeker nog vaak van haar genieten en in haar ogen verdrinken ;). Warme groetjes en knuffels van mij natuurlijk!

      Verwijderen
  5. Zucht wat enorm mooi zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Groetjes Hester

    BeantwoordenVerwijderen
  6. aaaaaaaaaaaaw, dat is heeel erg mooi !!!

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. da's idd wel een wow waard, heel bijzonder!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een kunstwerk heb je gekregen. Inderdaad heel erg wow! Knap gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...