woensdag 12 februari 2014

Steampunk your coat

Hey lieverds jullie zijn het niet meer zo gewend van me dat ik zo vaak achter elkaar een berichtje post.
Maar och het komt zo uit dus deel ik vandaag weer wat vorderingen van mijn Elf Fantasy Fair outfit, Elfia outfit is eigenlijk de juiste benaming ;). Want het 3 daagse fantasy event heet nu Elfia (nou ja al wat langer hoor, maar ik vind Elf Fantasy Fair toch leuker ;)). 
http://elfia.com/nieuws/elfia-met-pasen-2014


Ik schreef, nou ja typte, al gisteren dat ik óf met kant aan de slag zou gaan óf de lapjesdeken zou gaan strijken. 
Nou ja eerst moest ik voldoen aan sociale verplichtingen, de buurvrouw had een berichtje achtergelaten op het antwoordapparaat dat ze een kadootje voor mijn dochter had. Ik gebeld dat we donderdag zouden komen, maar nee ze moest het NU kwijt...ik denk dat ze verlegen zat om een bezoekje ;). 


Maar om half vier ging ik dan toch aan de slag met kijken of het kant dat ik eens bij de kringloop van Lien scoorde mooi bij de mouwen van mijn lange bruine leren jas zou passen die ik aan het steampunken ben. Yess! 
Ik begon eerst met de hand en opeens kreeg ik het lumineuze idee om te kijken of het onder het naaimachine kon, mijn oude naaimachine van de vroom en dreesman. Dat ging natuurlijk veel sneller en toen manlief om half zes thuis kwam was ik net het laatste stukje aan het doen. 


Zo lieverds vandaag wordt weer een sociaal dagje, een goede oude vriendin van me komt op bezoek. We zullen lekker gaan bankhangen, wandelen...wie weet gaan we zelfs creatief zijn, ze wil namelijk graag engeltjes van edelstenen kralen maken...oh ze wilde ook nog shoppen...mmm dat zal natuurlijk niet allemaal in een middagje passen. Moet ze snel nog maar eens komen ;). 
Lieverds heb een mooie dag, het is hier stralend weer in Zuid Limburg, ik hoop bij jullie ook!


Warme creatieve groetjes van Susan

11 opmerkingen:

 1. Wat maakt dat kant er gelijk een andere jas van hè, ik ben heel benieuwd naar je volledige outfit. En Elf Fantasy Fair vind ik ook leuker klinken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè als mijn rok klaar is dan zal ik de jas van achteren ook gaan aanpassen. Dus ik ben nog niet klaar met 'steampunking my coat' hihihi.
   Knuff!

   Verwijderen
 2. Mooi! Goed idee van je. Fijne dag, lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je jas wordt gaaf!!!!!! Heel prettig dat het met de naaimachine ging :-)
  Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi wat grappig. Waarschijnlijk heb jij al lang helemaal in je hoofd zitten hoe het moet gaan worden, maar is het nog steeds een raadsel. Ik ben dan ook heeeeel benieuwd naar het eindresultaat, want tot op heden kan ik nog geen volledig plaatje maken van je outfit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt helemaal dat ik een totaal plaatje in mijn hoofd heb zitten. Maar nu nog ter uitvoering brengen... Een niet bestaande rok maken zoals ik in mijn hoofd heb is toch nog effe iets anders. Maar gelukkig zou ik wel op mijn werk hulp kunnen vragen, maar ga het eerst zelf proberen....wanneer weet ik nog niet hihihi. Knuff!

   Verwijderen
 5. Wauw wat er verschil zeg! Maakt het een heel andere jas al !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat is tof, leer in combinatie met kant, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een onverwachte combi maar super cool !! Je zult er prachtig uitzien.
  Groet, Vera

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...