vrijdag 14 februari 2014

OMG a secret admirer ??!! Valentines day...

Ik zag bij thuiskomst een grote envelop liggen...yess manlief heeft me iets gestuurd :D. 

Maar al snel begon ik heel erg te twijfelen, er stond geen naam op de kaart en ik zag ook op de envelop alleen mijn meisjesnaam staan en ook nog eens verkeerd gespeld...het zal toch niet???

Ik kreeg het toch effe flink benauwd, daar zit ik niet op te wachten op secret admirers...
Maar gelukkig reageerde manlief vrij snel op mijn vraagje of dit van hem was en hij vond het wel grappig dat ik zou denken van wie heeft dit gestuurd??
Ik heb eigenlijk zelf helemaal niks aan valentijn gedaan...had gisteren wel wat kaarten neergelegd om wat valentijnspost te versturen...maar ik was bekaf en heb lekker op de bank gelegen. 

Ik kreeg gisteren ook nog lieve valentijnspost van Esther en de tuinders :). Thanks lieverd(s). 

Pas in de avond kreeg ik weer wat puf en ben ik aan de slag geweest met koffie en thee. 
Ik heb namelijk de rest van het witte kant dat ik had in een badje van thee (4 zakjes earl grey) en mega sterke koffie gedaan. 
Nee op de foto rechtsboven was het een tweede slapper aftreksel ;). Daaronder een foto van de eerste sessie die ik al eerder deed om het uit te proberen. En beneden zie je goed het verschil, ook al is het kant niet van katoen. 

De kant ga ik gebruiken voor mijn steampunk rok, zo past ie beter bij mijn leren jas en mijn mooie korset. Wanneer ik daar een sneakpeak van kan showen...tsja daar zullen jullie nog even op moeten wachten...ik moet nog verzinnen hoe ik die het beste kan gaan maken. 

Wel ben ik weer gevorderd met mijn lapjes deken. Ik nam hem vanmorgen mee naar het werk, daar is een hele grote kniptafel en heb besloten om de rand om te slaan en die heb ik helemaal rondom vast gespeld en nadat ik klaar was met mijn 'Maxima' jurk voor Mode met een Missie heb ik die rondom gestikt. 
Nu nog de banen doorstikken en dan ben ik klaar. Ik mocht langer blijven om het daar af te maken, maar ik was kapot, was vanmorgen al om 5.25uur wakker...dat doen we wel een andere keer. 

Nu hebben jullie natuurlijk zoiets van 'Hey een Maxima jurk??'.
Hier een voorproefje...van de Maxima jurk die niet zo heet hoor, maar wij noemen hem zo vanwege de kleur van het stof ;)...ik ben er twee maanden mee bezig geweest. 
Niet aan een stuk hoor, ik draai niet zoveel uren, tussendoor ook nog rond de kerst aan engeltjes gewerkt, twee weken vakantie gehad, verstelwerk gedaan voor een andere opdrachtgever, hartjes gemaakt...ziek geweest...hoeveel daadwerkelijke uren hierin zitten weet ik niet. De volgende opdracht ga ik dat wel eens in de gaten houden. 

Nu is het dus niet zo dat we zo'n jurk zelf in elkaar zetten. Je wordt begeleid bij iedere volgende stap er worden bepaalde gedeeltes voor je vastgespeld. Zo is zo'n jurk niet zo'n hele grote uitdaging. 
Dit was de tweede keer dat ik een blinde rits in zette...ik was alweer vergeten hoe het moest ;). 
Ook het onzichtbare zomen zoals aan de onderkant van de jurk en aan de mouwen was weer even de vraag hoe dat moest...en dat wordt dan even voorgedaan. Er kwam veel handwerk bij deze jurk kijken...en dat kost tijd...

Last but not least nog even een foto van de prachtige lucht vanmorgen. Ik ben onderweg even gestopt met de fiets ;). 

Lieverds nog een fijne valentijnsdag!


Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

 1. Mooi, vooral de lucht! En wat is je man grappig :)
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jij bent goed bezig ! ooit heb ik dat ook allemaal geleerd ... (ahum) ben benieuwd naar het eindresultaat :-). ik doe niets aan valentijn, alhoewel ik wel gebak met hartjes heb gekocht hihi. Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat lief van je man!
  Je hebt het maar druk met je outfit en je werk, maar nu is het eerst maar weekend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha die Valentijn van jou ! Hier doe ik ook niet aan Valentijn hoor maar gisteren kreeg ik ook post van Es én er staat nu een hartige taart in de oven met een hart erop van bladerdeeg hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag gedaan, lieve man en prachtige lucht en knap van je Maxima-jurk ik krijg al het gebrek bij termen als blinde rits hihi
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha wat een lieve pestkop die man van jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lief en je bent flink aan de slag ,wat een mooie lucht ,bij de dashond kwam hij ook langs ,prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke valentijn verrassing.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lieverd, maar hij had je wel even goed tuk ;D. De enige die ik een kaart stuur is een van mijn hartsvriendinnen, die op Valentijnsdag jarig is. Dus gaan er steeds 2 kaarten naar haar huis, 1 voor haar verjaardag en 1 voor Valentijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuker bezig geweest dus. Ik ben zeker benieuwd naar al die projecten waar je mee bezig bent.

  Ook hier heb ik niets aan Valentijn gedaan. Ik had er gewoon weg de energie niet voor. Gelukkig vond manlief het niet erg. Hij kocht voor mij en schattig lente bakje voor op het dressoir.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...