dinsdag 11 februari 2014

Maastrichts kringloop geluk

Gisterenmorgen toog ik met de trein naar Maastricht, op bezoek bij mijn vader en ik had al stiekem gehoopt dat we samen nog even naar de kringloop zouden gaan ;). 
Hij zei al bij aankomst...'wil je naar de kringloop?'...'de kringloop is pas om 13uur open pap' was mijn antwoord ;) hihihi. 
Dus eerst even een stuk kruimelvlaai gegeten en wat verteld voordat we naar de kringloop gingen. 

Nu zal ik zo mijn aanwinsten showen maar ik zag ook mooie plaatjes onderweg (als ik niet aan het bloggen was ;)) en die wil ik eerst even met jullie delen...dus nog even geduld :D. 

Een vrij grauwe foto gemaakt bij station Houtem Sint Gerlach

Deze maakte ik op station Maastricht wachtend dat hij naar de eindhalte zou gaan Maastricht Randwijck. Als je heel goed door het eerste raampje kijkt zie je het bordje Maastricht ;). 

Nog even zo'n oud plaatje van Maastricht hoe het vroeger was. De allereerste foto is het Vrijthof zoals menigeen, die er al eens geweest is, wel herkend zal hebben. 
Deze tweede oude foto is ook van het Vrijthof maar dan aan de kant van het Theater. 

Zal ik jullie dan nu maar eens mijn kringloop gelukjes laten zien?
Als allereerste keek ik tussen de carnavalskleding, op zoek naar iets steampunkerigs voor mijn Elf Fantasy Fair/Elfia outfit. Het enige wat bruikbaar was, was deze sjaal. 

Mijn oog viel meteen op het kant, maar het prijsje van €1,50 vond ik minder en heb dat er later vanaf gehaald want de sjaals op de gewone afdeling bleken €1 te kosten ;) hihihi. 

Ook scoorde ik wat bloem motiefjes
De bloemetjes rok stof leek me leuk om eens in een lappendeken te verwerken en het retro tafelkleed vond ik meteen super, ook die wordt ter zijner tijd gerecykleerd. 

Ik scoorde ook nog dit schortje, vond dat rood wit blauw borduurwerkje wel grappig om ook eens in een recykleer project te gebruiken. 
 
En last but not least scoorde ik een paar leuke blanco ansichtkaarten aan de kassa. 

In de hele kringloop niks steampunkerigs te koop...wel te vinden...maar niet te koop is deze creatie, ik denk dat ik hem al eens eerder toonde. 
Een leuk klokje voor in de gang...nou ja een mega hal heb je hiervoor nodig hihihi...maar oh ik kijk er iedere keer vol verbijstering naar en vind hem prachtig...jammergenoeg hangt hij vrij hoog, daarom geen perfecte foto met mijn iPhone ;). 

Zo lieverds dat was het dan weer, mijn kringloop verslaving is weer aangewakkerd...oh ik blijf thuis...nee Susan je springt niet op de fiets om nog effe hier in Heerlen naar de kringloop te gaan...ik ga waarschijnlijk eens met kant aan de slag óf mijn lapjesdeken strijken zodat ik hem binnenkort op de fleecedeken kan spelden...we zullen het zien...jullie zullen het wel zien ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

 1. Leuke dag samen met je vader en ook nog wat lapjes gescoord. Gaaf hoor! Ben inderdaad erg benieuwd naar je deken. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ik dacht al Susan gaat naar haar paps :-)
  En dus ook naar de kringloop, leuk! Bij het tafelkleedje zeg ik: wauw! Maar ja ik ♥ ervan hè.
  Het is een tijd geleden dat ik in Maastricht ben geweest, moet hoognodig weer eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die klok die is me toch gaaaaaaaaaaaaaaaf!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen gescoord hoor!!! Ben ook weer helemaal enthousiast hoor. Ben zaterdag ook geweest, maar dat had je al gelezen ;) Wil ik ook wel weer, over een paar weekjes maar ofzo. Dan blijft het leuk!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben nog nooit bij de kringloop i Maastricht geweest, maar hoor er goede dingen over. Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tijn de hooooogste tijd om ook weer eens te gaan echt maandn geleden, best knap van mezelf hihi
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat is dat toch iedere keer een verassing dat schatzoeken (is eigenlijk een veel leukere naam dan kringlopen toch?). Leuk die oude stadsfoto's. En leuk dat je papa mee gaat naar de kringloop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk gekringloopt dus. Vooral dat tafelkleed en dat schortje zijn super. Wat een leuke stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je weer een leuke dingen meeegenomen zeg. Vooral dit bloemetjesstof met dat rood en oranje. Ik ben helemaal niet zo van de bloemetjes (altijd snel op uitgekeken) en ook niet van de oranje (de kleur is voor mij echt iets hollands) maar ik vind deze wel heeel leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Maastricht is altijd een bezoekje waard, zoveel leuke winkeltjes met hebbedingen (als je de weg weet tenminste!) De kringloop weet ik er echter niet, maar is een keer het adres uitwisselen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...