maandag 24 september 2012

Dag 284 Attentie, Jullie hulp gevraagd

Ik wil voor een tweetal bloggers aandacht vragen. De ene is vanwege een niet zo leuke reden en voor de andere dat zou wel eens een feestje kunnen worden, maar daar heeft ze jullie hulp bij nodig.
Beide dames zijn volgers van mijn blog en wellicht ook wel van jullie blog en wie weet zijn jullie ook volgers van hun blog.

Ik begin maar eerst bij de minst leuke reden om aandacht te vragen voor medeblogster Linda/Minimoek http://minimoek.blogspot.nl/2012/09/versnelling-blijft-laag.html
Ik las gisteren op haar blog (gepost door haar man&kinderen) dat ze zaterdagavond een beroerte gehad heeft.
Vandaag hoorde ik en las ik bij Syl (Zaanse Zolder) dat er een actie is opgestart om met z'n allen wat voor haar te maken en dit wordt dan bij haar thuis afgeleverd ( dit wordt georganiseerd door http://moos-moosies.blogspot.nl ).

Ik heb Linda vandaag alvast een kaartje gestuurd en heb zitten te broeden wat mijn bijdrage zou kunnen zijn.
Opeens kreeg ik zin om weer een SoulCollage te maken, nu ben ik nog niet echt ver gevorderd omdat ik me ondertussen bedacht dat het leuk zou zijn om met een aantal samen op A5 formaat (Action blokken formaat/patroonkaarten formaat 21x15) traveling sheets te maken, een boekwerkje te maken en dit naar Linda te sturen.
Kijk maar of je er iets voor voelt om met mij mee te doen, dit zou iets zijn om op korte termijn te maken.
Voorbeelden te vinden op; http://roundrobinnotebook.blogspot.nl/2012/06/traveling-sheets.html, het mag ook in de vorm van een SoulCollage ( google maar eens op SoulCollage in afbeeldingen of kijk bij mijn label SoulCollage ) maar je mag ook iets tekenen/schilderen óf... als het maar op A5 formaat is en het vóór 1 oktober bij me binnen is. Zodat ik het zo snel mogelijk naar Linda kan sturen.
Heb je interesse om mee te doen, mail me dan even op 365dagencreatief@gmail.com


Nu naar de andere blogster onder ons waar ik aandacht voor vraag; Sil van het blog; Met HART&ZIEL van SIL  http://methartzielvansil.blogspot.nl/2012/09/kreadoe-to-you-donderdag_20.html
Ze is een van de 25 blogsters die geselecteerd zijn voor de Crea Blog wedstrijd van de KreaDoe (de grootste hobbybeurs die van 31 oktober t/m 4 november in de Jaarbeurs in Utrecht is).
KreaDoe is op zoek naar de leukste, meest creatieve blogger.
Ben je volger van Sil's blog of is ze bij jou volger en vind jij dat zij moet winnen.
Stem dan op haar op; http://www.kreadoe.nl/Bezoeker/Creablog-Wedstrijd.aspx

Dankjewel voor jullie aandacht! :)


Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

 1. Lief van je.
  Ik moet nog even kijken of ik deze week er tijd voor heb.
  Ik ken haar (en haar blog) niet, maar bah, wat ene nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja is heftig hè, schrok er ook van. Kijk maar lieverd, niks moet hè.
   En mijn adres heb je al ;). Knuff!

   Verwijderen
 2. Wat goed Susan, bedacht me gisteren hetzelfde: wat zou het leuk zijn als we travelling sheets voor haar zouden maken! Ik wil wel meedoen, wanneer heb je het nodig?
  En zou je mij Linda's adres willen sturen, dan kan ik haar ook vast een kaartje sturen! Ohhh wat goed, heb het idee dat we wat voor haar kunnen doen!!! Voor jou extra moeilijk dit nieuws, omdat je het zelf ook hebt meegemaakt he? maar aan de andere kant het levende bewijs dat het ook weer goed gaat met je en dat dat voor Linda ook zo kan zijn!
  En op Sil, die andere kanjer, heb ik al gestemd!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb echt geluk gehad, ik heb destijds (een dezer dagen is het 7 jaar geleden), een week in het ziekenhuis gelegen. Na een aantal dagen was mijn verlamming weggetrokken, maar heb er nog altijd gevolgen van die zullen blijven, last van vermoeidheid en concentratieverlies. Maar ik mag niet klagen, ben verder goed hersteld. Maar het vertrouwen in je lichaam blijft een moeilijk iets. Daarom let ik goed op mezelf en neem mijn rust, alhoewel dat toch ook vaak moeilijk blijft dat je hoofd vanalles wil maar je lijf niet mee wilt werken. Het zij zo.
   Ik hoop van harte dat Linda goed opknapt en zo weinig mogelijk gevolgen er aan over houdt.
   Ik zal je effe mailen. Knuff!

   Verwijderen
 3. OH-super super lief. Mooi dat je aandacht vraagt-vooral voor Minimoek. Als ik win krijg JIJ een vrijkaartje-belooft-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh stuiter stuiter boink boink... Ik ga naar de KreaDoe!! Hihi Ja hoor ik ga er gewoon vanuit dat je tussen de winnaars zit en ik hoop dat diverse volgsters reclame voor je maken. Máár je snapt natuurlijk wel dat het er dik in zit dat je een enorme dikke knuffel van me gaat krijgen, een echte ook nog wel ;) hihi. Knuff!

   Verwijderen
 4. Oh wat een erg nieuws! Lief dat je travellingsheets voor haar wil maken, ik zou wel willen mee doen, maar ik vrees dat ik 1 oktober niet haal...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey girl als je mee wilt doen hoeft het niet zo te zijn dat je het jezelf moeilijk maakt hè, een beterschapskaart op een A5'je plakken kan ook al heel leuk zijn!
   Groetjess!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...