maandag 17 september 2012

Dag 277 - The day after

Zo girls het is the day after...het Elf Fantasy Fair weekend, onze gasten zijn weer naar huis en ik ben flink aan het opruimen geweest, beddegoed opgeruimd en gewassen, badkamer gepoetst en het toilet en beneden gestofzuigd (boven is mijn dochters afdeling ;)). Elf Fantasy outfits opgeruimd.

Oh ja op mijn andere blog, www.anangeleachday.blogspot.nl kun je nog wat Elf Fantasy Fair engelen bekijken die ik dit weekend daar gedeeld heb.

Maar verder heb ik dus niets gedaan op creatief gebied en ga ik ook niet doen, lekker verder niets doen is ook eens lekker.

Ik laat jullie wel een rommelmarkt find zien van Jenny, een disney lunchbox, to cute, die had ik zelf wel willen hebben, want volgens mij is het een oudje.
Ik heb nog wat sieraden gekocht, wie weet voor een Elf Fantasy outfit to be of voor iemand anders. Niks bijzonders hoor ;), verder eigenlijk niks gekocht. Oh ja jawel manlief heeft een nieuw kruis gekocht voor aan zijn ketting, maar daar heb ik geen foto van.

En Jenny is gisterenavond voor vertrek nog creatief geweest, ze had in Polen voor haar dochter Anne Marie een A gekocht van Amber/Barnsteen en was eerst op zoek nasr een zilveren kettinkje en toen heb ik aangeboden om mijn barnstenen kralen te gebruiken zodat ze zelf een ketting kon maken. Kijk maar eens mee naar het resultaat. Ik heb ondertussen wat bedels en kralen zitten op te ruimen.

Oh ja ik heb nog wat gekocht op de Elf Fantasy Fair bij Poppenkraal ( http://www.poppenkraal.nl ) nog een kruis, zo'n zelfde als ik aan mijn ketting gehangen heb voor als ik een geheel zwarte outfit had aangedaan. Verder nog een gevleugelde sleutel en een ronde hanger.


Warme creatieve groetjes van Susan

4 opmerkingen:

 1. wat een enorme leuke foto's, de gevleugelde sleutel vind ik ERG mooi
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die gevleugelde sleutel is echt steampunk hè. Kon hem niet laten liggen hihi. Knuff!

   Verwijderen
 2. Leuke spulletjes! Die lunchbox is echt heel tof! Begrijp goed dat je die zelf ook wel had willen hebben ;-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die lunchbox is echt superrr! Maar hij is Jenny van harte gegund <3. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...