zaterdag 1 september 2012

Dag 261 - Engelen Stempel

Ik heb weer eens een stempel gemaakt en hoe kan het dan ook anders, natuurlijk weer van een engel.

Ik kreeg deze week mijn verjaardagskado van MiM opgestuurd. Voor diegenen die hier niet zo vaak komen, ik ben al jarig geweest zo'n twee weken geleden ;).
En ik had al meteen zoiets toen ik het engelenplaatje op het doosje zag van 'hey daar kan ik een stempel van maken'.
Nu wilde ik het doosje vandaag eens een plekje gaan geven in huis, ze lag nog altijd op de bank (ja ik weet het opruimen is niet mijn sterkste kant hihi). Het engeltje heb ik bij een ander engeltje en draak en boeddhahoofd gezet vlak bij de tv. En toen ik daar zo liep met het doosje bedacht ik me dat het een goed moment was om dan die stempel te gaan maken.
Dus jullie snappen het al van opruimen is het verder niet gekomen ;). Ik ben lekker buiten gaan zitten en heb lekker zitten gutsen. Ik ben tevreden met het resultaat :).
Op de foto waar er drie op staan, zijn de middelste en de rechtse de allereerste afdrukken. De linkse is al wat meer aangepast en ben daarna aan de andere kant van de envelop verder gegaan ;).
Op een paar kleinigheidjes is dat het eindresultaat!


Warme creatieve groetjes van Susan

16 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hihi bloos. Ja hebbe les gehad bij Juf MiM hè :).
   Dat heeft er zeker bijgedragen dat ik zoiets aandurf.
   Alhoewel ik dat gepriegel nog steeds heel moeilijk vind, zo'n gezichtje goed krijgen. Hebbe veel geduld voor nodig ;).
   Knuff!

   Verwijderen
 2. Wat een geduld moet je hebben voor zo'n werkje! Zo mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat klopt Eva en ik moet eerlijk toegeven dat ik dat niet altijd heb hoor voor het echte priegelwerk. Maar ik ben toch tevreden over het eindresultaat.
   Leuk by the way dat je me volgt en een reactie achterlaat. Zie net dat jij meerdere blogs heb. Ik zal er snel eens naar kijken.
   Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 3. WaW-super gave stempel-ik hou van die ruwe lijnen. Knap gemaakt-handywoman-mooie weekend gewenst met hart&ziel door Sil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dankjewel Sil, leuk om dat uit de mond, nou ja vingers ;) van zo'n supercreatief topwijf te horen uhm lezen hihi.
   Ja vind haar ook goed geslaagd, geloof dat je altijd wel zoiets hebt van hey dat kon beter, maar oefening baart kunst en dit is mijn 5de stempel sinds dat ik bij MiM die workshop heb gedaan. Dus eigenlijk helemaal niet slecht. Dus ik ben er blij mee :D. Knuff!

   Verwijderen
 4. Wat ben je toch een creatieve duizendpoot! Heel erg mooi geworden deze stempel! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Tante Jannie hihi ja ik is er ook heppie mee.
   En ja dat hoort een beetje bij mijn 365 dagen creatief project om vanalles en nog wat uit te proberen en mijn grenzen te verleggen.
   Het is heel leuk om te doen, maar ja er zijn zoveel andere dingen die ik doen wil en die in huis moeten gebeuren en maar een beperkte hoeveelheid energie die ik heb, tsja en dan komt het er niet altijd van.
   Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 5. Mooi gedaan.
  Kost het je veel tijd het zo te krijgen? Lijkt.me best lastig..maar het resultaat mag er wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey LTC uhm heb eerlijk gezegd geen idee hoe lang ik er mee bezig ben geweest, heb niet op de klok gekeken ;). Een uur wellicht, zou het niet weten hihi.
   Ja het is toch echt priegelwerk en heel secuur werk dus, maar moet voor iedereen te doen zijn hoor.
   Ik heb het geluk gehad dat ik bij MiM een workshop heb kunnen doen toen ze een aantal weken geleden in Maastricht was. Ze geeft ze ook bij haar thuis in Leusden voor het geval je bij haar in de buurt woont ;).
   Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 6. Wauw! Die is mooi geworden! Respect meid! Dat gezicht is super gelukt! Ze lacht erg lief :) Nog even en jij kunt de workshop geven :P Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi bloos. Uhm nee voor workshops is het nog veel te vroeg hihi, dat laat ik lekker aan jou over. Maar ik ben ook blij met haar gezichtje, dat was toch wel het allermoeilijkste om te doen en goed te krijgen. Dikke knuff!

   Verwijderen
 7. Mooi gedaan hoor,! en dat na die ene workshop bij Mim? Knap

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks :D. Jaaa na één workshop bij MiM. Leuk is dat hè?!! Groetjess!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...