dinsdag 3 januari 2012

Dag 19 - Love Mandala

Vandaag een Love Mandala gemaakt <3

Today I made a Love Mandala <3


Lots of Love from Susan


Love MandalaEffe een toevoeging van mijn artikel van gisteren (het is vandaag 4 januari).

Ik heb deze mandala in mijn gratis Thuisagenda gemaakt, gisteren was mijn vader jarig en mijn dochter Nicky en ik zouden er met de trein heen gaan en ik wilde onderweg iets maken.

Maar toen ik de cirkels van de mandala had opgezet, ben ik meteen doorgegaan met hartjes neerzetten en daarna met inkleuren, toen nog wat stickers toegevoegd en de lijnen allemaal uitgegumd én toen had ik nog heel even de tijd om hem online te zetten en naar het station hier in de buurt te sjeezen om de trein te halen ;). Dus vandaar maar weinig tekst ;).

Ik had in eerste instantie nog geen flauw idee wat ik moest maken, maar gaandeweg is dit eruit gekomen en ik vind hem wel leuk geworden :D.A quick addition to my message from yesterday (today it's 4 January).

I made this mandala in my free Homeagenda (Thuisagenda), it was my fathers birthday yesterdag and my daughter Nicky and I were going by train and I wanted to make something on the way.

But when I put down all the circles of the mandala, I put down the hearts en coloured them, then added some stickers, erased the lines and then I just had a little bit time left to put it online and run down to the station and catch the train ;). So that's why I put down a few lines ;).

At first I didn't have a clue of what to make, but this came out on the way and I like it very much :D.

2 opmerkingen:

 1. Hey mup,
  Super hoe je dit volhoudt! Ik was mijn mail aan 't sorteren en jouw blog kwam ook voorbij. Ik kon het niet laten om even te kijken ;)
  (ook al ben ik "officieel" geen volger)
  Het is een hele klus hoe je dit doet in Nederlands/Engels en ook nog je geliefde Angel blog en dan nog eens je creaties die prachtig zijn. Suuske go with the flow en ik kom zeker gauw weer eens kijken op je blog. Dikke knufxx
  Warme groetjes en een zonnig 2012 van Pé
  Omdat ik geen profiel heb kan ik alleen onder anoniem verzenden?!? OK dan...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Peetsjuh daanke veur dien reactie :D.
  Hihi ik zal het maar meteen vertalen, 'dank je wel voor je reactie' schreef ik net aan Pé(Peetsjuh).
  Ja onder anoniem kan, maar je zou ook die van naam/url kunnen kiezen en dan gewoon geen url erbij zetten, of wel ;). Moet je gewoon eens uitproberen.
  Ik heb het zo ook al eens gedaan om uit te proberen (omdat ik een email van mijn broer kreeg dat het niet lukte...maar toen had ik de instellingen nog anders staan), maar natuurlijk wel mijn blog website adres erbij gezet.
  Jip is idd veel werk om het twee talig te doen, ben nu net aan het snuffelen bij iemand anders op het blog, wil haar tutorial gaan volgen http://supketchup.wordpress.com/2011/02/20/how-to-oorbellen/ om eens een op een andere manier een paar oorbellen te maken.
  Alleh dikke knuf vaan miche

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...